PORTFOLIO TROUWFOTOGRAAF

Met trots laat ik je hier mijn mooiste foto’s zien van verschillende bruiloften, die ik met veel liefde, humor en plezier heb mogen maken.

Trouwfoto’s met spontane, kleurrijke trouwfotografie en echte momenten!

 

Mijn passie voor trouwfotografie begon jaren geleden, toen ik de magie van het moment besefte dat een bruidspaar elkaar voor het eerst zag op hun grote dag. De emoties, de liefde en de puurheid van dat moment waren overweldigend en ik wist meteen dat ik deze bijzondere momenten wilde vastleggen.

Als trouwfotograaf streef ik ernaar om de liefde en connectie tussen het bruidspaar op een spontane en kleurrijke manier vast te leggen. Mijn stijl kan het beste worden omschreven als artistiek, authentiek en levendig. Ik geloof dat echte momenten de mooiste herinneringen creëren en ik zorg er dan ook voor dat ik als een onzichtbare aanwezige ben, zodat ik de intieme momenten van de dag op een natuurlijke manier kan vastleggen.

In mijn portfolio zie je een selectie van bruidsreportages die ik met trots heb mogen vastleggen. Van een intieme ceremonie op het wijngoed tot een grootschalige bruiloft in een prachtige tuin of in een weiland voor festival bruiloft, ik ben in staat om de unieke sfeer van elke trouwdag te vangen. Elke foto vertelt een verhaal en neemt je mee terug naar dat specifieke moment, waar de liefde tastbaar wordt.

Als trouwfotograaf is het mijn doel om jullie trouwdag zo goed mogelijk vast te leggen, zodat jullie voor altijd kunnen genieten van de mooie herinneringen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe avonturen en ik sta open voor ideeën en wensen van het bruidspaar. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jullie trouwfoto’s de meest waardevolle herinneringen worden en een weerspiegeling zijn van jullie liefde.

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en laat je inspireren door de spontane, kleurrijke trouwfotografie en echte momenten die ik heb vastgelegd. Als jullie geïnteresseerd zijn in mijn diensten als trouwfotograaf, stuur me dan een berichtje en laten we samen jullie trouwdag onvergetelijk maken!

Interesse in mij als trouwfotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Zoek je een gepassioneerde bruidsfotograaf die jullie speciale dag met liefde en oog voor detail vastlegt? Benieuwd er nog plek heeft op jullie gewenste trouwdatum?

Laat je interesse spreken en mail ons vandaag nog om een afspraak te maken. Samen zorgen we ervoor dat jullie trouwdag voor altijd wordt vastgelegd op een betoverende manier. Wacht niet langer, stuur ons een bericht en verzeker jezelf van de perfecte bruidsfotograaf!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Wat zeggen andere over mij

  • Avatar Niels Dekker ★★★★★ 10 maanden geleden
   Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!
  • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
   Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
   Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
   Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
   … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
   Het resultaat is prachtig!
   Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.
  • Avatar Jantine Rossen ★★★★★ 3 maanden geleden
   Wat een prachtige foto's van onze bruiloft!
   Ben je op zoek naar een fotograaf die emoties kan vastleggen? Dan heb je aan Michael een hele goeie!
   Zijn foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vol van emoties.
   We zijn erg blij en dankbaar dat deze bijzondere dag op prachtige foto's terug te
   … Lees verder zien is.
   Hartelijk bedankt Michael!