PORTFOLIO TROUWFOTOGRAAF

Met trots laat ik je hier mijn mooiste foto’s zien van verschillende bruiloften, die ik met veel liefde, humor en plezier heb mogen maken.

Trouwfoto’s met spontane, kleurrijke trouwfotografie en echte momenten!

 

Mijn passie voor trouwfotografie begon jaren geleden, toen ik de magie van het moment besefte dat een bruidspaar elkaar voor het eerst zag op hun grote dag. De emoties, de liefde en de puurheid van dat moment waren overweldigend en ik wist meteen dat ik deze bijzondere momenten wilde vastleggen.

Als trouwfotograaf streef ik ernaar om de liefde en connectie tussen het bruidspaar op een spontane en kleurrijke manier vast te leggen. Mijn stijl kan het beste worden omschreven als artistiek, authentiek en levendig. Ik geloof dat echte momenten de mooiste herinneringen creëren en ik zorg er dan ook voor dat ik als een onzichtbare aanwezige ben, zodat ik de intieme momenten van de dag op een natuurlijke manier kan vastleggen.

In mijn portfolio zie je een selectie van bruidsreportages die ik met trots heb mogen vastleggen. Van een intieme ceremonie op het wijngoed tot een grootschalige bruiloft in een prachtige tuin of in een weiland voor festival bruiloft, ik ben in staat om de unieke sfeer van elke trouwdag te vangen. Elke foto vertelt een verhaal en neemt je mee terug naar dat specifieke moment, waar de liefde tastbaar wordt.

Als trouwfotograaf is het mijn doel om jullie trouwdag zo goed mogelijk vast te leggen, zodat jullie voor altijd kunnen genieten van de mooie herinneringen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe avonturen en ik sta open voor ideeën en wensen van het bruidspaar. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jullie trouwfoto’s de meest waardevolle herinneringen worden en een weerspiegeling zijn van jullie liefde.

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en laat je inspireren door de spontane, kleurrijke trouwfotografie en echte momenten die ik heb vastgelegd. Als jullie geïnteresseerd zijn in mijn diensten als trouwfotograaf, stuur me dan een berichtje en laten we samen jullie trouwdag onvergetelijk maken!

Interesse in mij als trouwfotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Zoek je een gepassioneerde bruidsfotograaf die jullie speciale dag met liefde en oog voor detail vastlegt? Benieuwd er nog plek heeft op jullie gewenste trouwdatum?

Laat je interesse spreken en mail ons vandaag nog om een afspraak te maken. Samen zorgen we ervoor dat jullie trouwdag voor altijd wordt vastgelegd op een betoverende manier. Wacht niet langer, stuur ons een bericht en verzeker jezelf van de perfecte bruidsfotograaf!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Wat zeggen andere over mij

  • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ een jaar geleden
   We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
   Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
   Grote lof en heel veel dank!
   Camiel en Gwen Arentsen
   09-09-2022
  • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
   Mooie ongedwongen foto's!
  • Avatar stefan hageman ★★★★★ een jaar geleden
   Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe! Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi 'gevangen'. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto's. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het … Lees verder als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto's om terug te denken aan dit leuke moment!
   Heel erg dankbaar voor de mooie foto's!