Portretfoto laten maken?

Portretfotografie Doetinchem Kasteel Slangenburg Achterhoek

Verlegen of zelfverzekerd? Ik zet je mooi op de foto!

Misschien ben je een beetje verlegen, houd je er niet van om op de foto te gaan of klik je snel op volgende > als er een foto in beeld is waar jij op staat.

Of misschien weet je dat je altijd goed op de foto staat en wil je gewoon een mooie, professionele portretfoto laten maken voor op LinkedIn, Instagram of een andere plek?

Hoe jij je ook voelt, ik beloof je dat we samen de perfecte portretfoto maken!

Waarom kiezen voor Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 1000 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jou en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jij je op je gemak voelt en mij als fotograaf vergeet. Je merkt niet eens dat de camera in de buurt is. Er wordt niet geposeerd. En juist dan maak ik echte portretfoto’s, met momenten zoals ze zijn. Deze techniek van fotograferen is geïnspireerd door de Moment Design methode.

Portretfoto Portfolio

Een beeld zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Bekijk daarom hieronder enkele portretfoto’s die ik met plezier heb gemaakt.

Portretfotografie Doetinchem Kasteel Slangenburg Achterhoek

Hoe werkt het?

Als je wil dat ik jouw portretfoto maak, neem je contact met me op. We zullen dan telefonisch of per mail je wensen, een datum en locatie vastleggen.

De locatie is meestal een mooie buitenlocatie, zoals het bos, aan het water of een stoere, industriële locatie. Net wat jij wil!

We treffen elkaar op de afgesproken datum en plaats. Vervolgens gaan we samen aan de slag om jou op je mooist vast te leggen!

Fotoshoot Elst - Recreatieplas Rijkerswoerd I Lisa

Portretfoto Tarieven

Bekijk de tarieven via onderstaande knop. Aanpassingen in mijn pakketten zijn natuurlijk ook mogelijk!

Portretfotografie Zevenaar Juvenaat Fotoshoot Portret kidz kinderen fotografie Kinderfotoshoot

Wat krijg je?

  • Portret fotoshoot van 1 uur (binnen en/of buiten).
  • Professionele nabewerking op kleur en contrast.
  • Toegang tot online galerij waar je foto’s kunt uitkiezen.
  • Digitale foto’s naar keuze.
  • De digitale foto’s ontvang je als .jpg in hoge kwaliteit en zonder watermerk.
  • Uiteraard kun je foto’s achteraf bijbestellen, zowel digitaal als afgedrukt.

Interesse in mij als portretfotograaf?

Mijn studio is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel portretfoto’s schiet in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd om elders in Nederland te fotograferen. Ongeacht waar je woont: neem gerust eens contact met me op!