Zakelijke portretfoto laten maken

Maak een geweldige eerste indruk met professionele zakelijke portretten.

Een stijlvolle en goed verzorgde foto kan een krachtig hulpmiddel zijn om potentiële klanten te overtuigen. Met onze professionele fotografie zorgen we ervoor dat je de juiste uitstraling krijgt die past bij jouw bedrijf en functie. We begrijpen het belang van een goede eerste indruk en werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun zakelijke portretten de gewenste boodschap overbrengen.

Daarnaast kunnen we je helpen om de menselijke kant van jouw bedrijf te laten zien met behulp van fotografie. Bedrijfsfotografie biedt de mogelijkheid om je team in actie vast te leggen, waardoor je een gepersonaliseerde en authentieke weergave van je bedrijf kunt presenteren. Het gaat verder dan alleen het tonen van professionele portretten, het laat zien wie jullie echt zijn en wat jullie als team kunnen bereiken.

Zakelijke-portret-fotoshoot-Bedrijfsreportage-bedrijfsfotografie-bedrijfsfotograaf-arnhem-buiten-parkfotoshoot-53
Zakelijke portretfoto bij Reddy keukens Heteren personeel fotoshoot bedrijfsreportage

Waarom kiezen voor Michael?

Ik kan je helpen om de menselijke kant van jouw bedrijf te laten zien door middel van mijn unieke benadering van bedrijfsfotografie.

Met mijn ervaring met meer dan 1000 succesvolle reportages, stelt me in staat om op een authentieke manier de essentie van jouw team vast te leggen.

Door mijn persoonlijke aanpak en het opbouwen van een goede relatie met jou en je bedrijf, zorg ik ervoor dat jij en je werknemers zich op hun gemak voelen tijdens de fotosessie.

Bedrijfsfotografie biedt de mogelijkheid om je team in actie te laten zien, waardoor je een gepersonaliseerde en authentieke weergave van je bedrijf kunt presenteren.

Het gaat verder dan alleen professionele portretten, het laat zien wie jullie echt zijn en wat jullie als team kunnen bereiken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de unieke kenmerken en cultuur van jouw bedrijf worden weerspiegeld in de fotografie, waardoor je een onderscheidende visuele identiteit creëert.

Zakelijke Portretfoto in de Spotlight

Ontdek mijn uitgebreide portfolio met hoogwaardige zakelijke portretfoto's voor ondernemers en zzp'ers. Laat je imago stralen met professionele portretten en prachtige teamfoto's van jouw bedrijf. Kies voor de perfecte uitstraling die past bij jouw onderneming. Bekijk nu mijn indrukwekkende collectie!
Zakelijkeportret foto laten maken in de buitenomgeving van Arnhem
linkedIn-fotoshoot-zakelijk-portret-fotografie-fotostudio-doetinchem-achterhoek
Zakelijkeportret foto laten maken in de buitenomgeving van Arnhem
Bekijk hier meer zakelijke portret foto's

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Niels Dekker ★★★★★ een jaar geleden
  Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!
 • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
  Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
  Grote lof en heel veel dank!
  Camiel en Gwen Arentsen
  09-09-2022
 • Avatar Ivonne Van dongen ★★★★★ een jaar geleden
  Michael is een fantastische fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie en bijzondere manier gefotografeerd. Een fijn mens die als een kameleon op je bruiloft aanwezig is en oog heeft voor alles wat er op zo’n dag gebeurd en dat allemaal vast heeft gelegd. Het resultaat: een fantastisch album … Lees verder met bijzondere foto’s die wij regelmatig nog doorbladeren.

Hoe werkt het

Als je wil dat ik jouw portretfoto maak, neem je contact met me op. We zullen dan telefonisch of per mail je wensen, een datum en locatie vastleggen.

De locatie is meestal een mooie buitenlocatie, zoals het bos, aan het water of een stoere, industriële locatie. Net wat jij wil!

We treffen elkaar op de afgesproken datum en plaats. Vervolgens gaan we samen aan de slag om jou op je mooist vast te leggen!

Gezinotoshoot-fotostudio-doetinchem-achterhoek-zwarte-achtergrond-familie-foto-fotograaf-doetinchem-personal-branding-portret

Tarieven Zakelijke Portretten op locatie

Een goed zakelijk portret is essentieel voor een professionele uitstraling.

Of het nu gaat om je eigen profielfoto op LinkedIn, de foto's van het personeel op de website of de foto's voor een persoonlijk CV, ik help je graag. Als bedrijfsfotograaf zorgt ik ervoor dat je op je best wordt vastgelegd, met oog voor detail en het juiste gebruik van belichting. Zo kom jij betrouwbaar en professioneel over op je klanten en relaties. Of je nu kiest voor een klassieke studio-opstelling, een outdoor shoot of een creatieve setting, als fotograaf denkt ik met je mee en adviseert je over de beste aanpak, houding en kleding keuze.

Shoot & Go

83,- p.p.

Excl. btw

Dit is inclusief

20 minuten fotoshoot

In mijn studio in Doetinchem of op locatie

1 foto’s naar eigen keuze in hoge & web resolutie digitaal aangeleverd

Foto’s worden professioneel geretoucheerd

Afspraak maken

Portretsessie

157- p.p.

Excl. btw Dit is inclusief 40 minuten fotoshoot In mijn studio in Doetinchem of op locatie meerdere kleding wissels mogelijk 3 foto’s naar eigen keuze in hoge & web resolutie digitaal aangeleverd Foto’s worden professioneel geretoucheerd
Afspraak maken

SUPER DE LUXE

227- p.p.

Excl. btw Dit is inclusief 60 minuten fotoshoot In mijn studio in Doetinchem of op locatie meerdere kleding wissels mogelijk 6 foto’s naar eigen keuze in hoge & web resolutie digitaal aangeleverd Foto’s worden professioneel geretoucheerd
Afspraak maken

meerdere collega's

incompany

10 tot 25 collega's 39,- p.p.
26 tot 40 collega's 29,- p.p.
41 collega's of meer 19,- p.p.
Starttarief per sessie 43,-

op- en afbouwen van mobile fotostudio

Dit is inclusief 1 foto per persoon in hoge en web resolutie aangeleverd Foto’s worden professioneel geretoucheerd
Afspraak maken

Extra info portret sessies

Fotobundel
3 extra foto's 105,-
6 extra foto's 192,-
9 extra foto's 225,-
Fotoshoot op loactie of incompany reiskosten a 0,35 per km en eventuele parkeervergoeding. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW * De beelden worden na de fotoshoot door mij geretoucheerd en gecorrigeerd op licht, kleur en oneffenheden in het gezicht die er normaal niet zitten, zoals puistjes of wondjes ed.

Tarieven Zakelijke Bedrijfsfotografie

Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om de sfeer binnen je bedrijf goed weer te geven. Een kantooromgeving, een werkplaats, een winkel; elke setting vraagt om een specifieke aanpak. Als bedrijfsfotograaf neemt de tijd om te kijken naar de omgeving, de details en de mensen die hier werken. Met het juiste gebruik van compositie, kleur en belichting creëren wij een volledige sfeerimpressie die jouw bedrijf authentiek en aantrekkelijk maakt voor klanten en potentiële werknemers. Deze foto's kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor sociale media, bedrijfsbrochures, websites of marketingmateriaal.

Bedrijfsreportage

vanaf 2 uur bedrijfsfotografie

395,-

2 uur fotografie en 2 uur standaard nabewerking

Keuze uit ruime selectie foto’s

inclusief 15 foto’s digitaal aangeleverd

Inclusief briefing, shootlist, planning en standaard nabewerking

Ontvang de foto’s in hoge resolutie

Alle foto’s rechten vrij zonder logo

Afspraak maken

Extra informatie & opties

Reiskosten a 0,35 per kilometer vanaf 7006RE*
Alle prijzen zijn exclusief btw

Interesse in mij als zakelijke portret fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

En ben je op zoek naar een portretfotograaf die zorgt voor professionele zakelijke portretten, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat jij op je best wordt vastgelegd, zodat je de gewenste uitstraling kunt realiseren.

  Soort Fotoshoot sessie*

  Gewenste Locatie*


  Gewenste fotosessie datum*