Trouwfotograaf Michael Basten heeft de prachtige boerderij bruiloft van Jessie en Martijn in Duiven vastgelegd. De idyllische locatie van de bruiloft, een koeienstal, zorgde voor een uniek en sfeervol decor.

De romantische fotoshoot vond plaats bij Huize Vossendel in Groessen, waar het bruidspaar schitterde te midden van de groene omgeving. Met oog voor detail en gevoel voor emotie heeft Michael Basten de bijzondere momenten van deze bruiloft op een schitterende manier vereeuwigd. De foto’s vangen de liefde en vreugde van het bruidspaar perfect, waardoor ze voor altijd kunnen terugkijken op een onvergetelijke dag. Als trouwfotograaf staat Michael Basten bekend om zijn professionele aanpak en creatieve stijl, die hij graag inzet om de mooiste herinneringen van een bruiloft vast te leggen.

Tijdens de feestavond heerste er een onvergetelijke ambiance, waar vrienden en familie samenkwamen om de liefde en het geluk van Jessie en Martijn te vieren. De sfeervolle verlichting, het prachtige decor en de vrolijke muziek zorgden voor een onvergetelijke avond vol dans, plezier en mooie herinneringen. Als trouwfotograaf wist Michael Basten de energie en het enthousiasme van de feestavond perfect vast te leggen, waardoor het bruidspaar deze bijzondere momenten keer op keer kunnen herbeleven.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar stefan hageman ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe! Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi 'gevangen'. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto's. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het … Lees verder als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto's om terug te denken aan dit leuke moment!
  Heel erg dankbaar voor de mooie foto's!
 • Avatar Mirjam Crezee ★★★★★ 2 jaar geleden
  Michael heeft mooie en natuurlijke familiefoto's gemaakt, met naturel fotobewerking in heldere kleuren. Er ook nog een mooi fotoboekje bij ontvangen, een mooi aandenken! Michael is vriendelijk en professioneel in contact en reageert snel op mails.
 • Avatar Stephan Zandbergen ★★★★★ 3 jaar geleden
  Midden tijdens de corona crisis vierden wij onze bruiloft met Michael als fotograaf. Ondanks dat de coronabeperkingen zijn het hele mooie foto's geworden. Wij hebben Michael destijds als fotograaf uitgekozen op basis van de voorbeeld fotoshoots op zijn website. Onze foto's zagen er precies … Lees verder zo uit: sfeervol en soms zelfs sprookjesachtig.Doordat Michael probeert om de fotoshoot door middel van opdrachten zo relaxed mogelijk te houden werden het geen statische of houterig geposeerde foto's tijdens de bruiloft wat de kwaliteit zeker ten goede kwam.Wij raden Michael daarom van harte aan als fotograaf

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: huwelijk / trouwen / trouwfeest / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / trouwfotograaf doetinchem / Trouwringen / Wedding / weddingphotographer / weddingshoot