Bruidsfotografie

Herinner de mooiste dag van jullie leven met ongeposeerde trouwfoto’s

Jullie bruiloft is een bijzondere dag. Zo bijzonder dat je waarschijnlijk de helft mist en de andere helft maar deels meekrijgt. Bovendien kan je nooit zien hoe jullie er uitzagen bij het geven van het ja-woord, laat staan bij de kus.

Zoiets wil je ongetwijfeld vastleggen, in héle mooie foto’s. Foto’s die precies laten zien wat er gebeurde, wie er allemaal waren en waar traantjes werden weggepinkt.

Met mijn bruidsfotografie leg ik die momenten vast. De emoties, daar gaat het om. Ik schiet foto’s waarbij jullie zelden in de camera kijken om te laten zien hoe jullie écht zijn. Zo vereeuwigen we jullie liefde in verrassende foto’s waarvan je zegt: wat een gave foto!

Trouwfotograaf-Bergershoek-bruiloft-fotograaf-trouwfotograaf-trouwfotografie-doetinchem-trouwjurk-trouwfoto-Maassluis-trouwen-fotograaf

Weten of wij nog beschikbaar zijn?

Neem dan contact met ons op en ik laat je a.s.a.p. weten of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag. Aangezien de aanvragen voor 2024 en 2025 al weer binnen komen, raad ik je aan om er niet te lang mee te wachten.

Zie ik jullie snel voor een gratis kennismakingsgesprek?

CHECK BESCHIKBAARHEID
Trouwfotograaf-Doetinchem-Achterhoek-fotograaf-fotoshoot-bruiloft-trouwfoto
Wedding-Kelly-Robert-Jan-Domaine-du-Chateau-de-Freux-Belgium-Belgie-Trouwfotograaf Achterhoek

Waarom kiezen voor Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 1000 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jou en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jij je op je gemak voelt en mij als fotograaf vergeet. Je merkt niet eens dat de camera in de buurt is.

Er wordt niet geposeerd. En juist dan kan ik de echte momenten vastleggen zoals ze zijn. Ik leg dan ook in documentaire sfeer alles op de gevoelige plaat vast. Uiteraard gaan we ook hele mooie foto’s van jullie 2 maken en juist dan maak ik echte foto’s, met momenten zoals ze zijn. Deze techniek van fotograferen is geïnspireerd door de Moment Design methode.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar bart nijmeijer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Michael komt bescheiden binnen maar lokt iedereen goed uit zijn of haar tent. Dit levert ontzettend leuke foto's op. Vakman, ook wat betreft de afhandeling via e-portals. Heel professioneel.
 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!
 • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
  Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
  Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
  … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
  Het resultaat is prachtig!
  Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.

Bruidsparen in de Spotlight

In mijn portfolio zie je een selectie van bruidsreportages die ik met trots heb mogen vastleggen. Van intieme ceremonies op idyllische wijngoederen tot grootschalige bruiloften in prachtige tuinen of weidse weilanden voor festival-achtige trouwfeesten, ik ben in staat om de unieke sfeer van elke trouwdag perfect vast te leggen. Elke foto vertelt een verhaal en brengt je direct terug naar dat ene speciale moment, waar de liefde voelbaar wordt.

Bruidsfotografie in Doetinchem, Gelderland in heel Nederland en buitenland

EEN HERINNERING VAN JULLIE MOOISTE DAG

Als ervaren trouwfotograaf lever ik een waanzinnige aandenken met de mooiste huwelijksfoto’s op jullie trouwdag. Dit doe ik door alle bijzondere momenten van jullie trouwdag op zoveel mogelijk verhalende wijze vast te leggen met gave zonsondergangen zet ik jullie perfect in beeld.

Wat is onze werkwijze

contact-opnemen-foto-belevenis-fotograaf

Vooraf aan de bruiloft

Als jullie willen dat ik de trouwfoto’s maak, kijken we eerst of ik op jullie gekozen datum beschikbaar bent. Daarna plannen we een kennismaking in, zodat ik naar jullie wensen kan luisteren. Ik wil alles weten: wie jullie zijn en wat jullie qua bruidsfotografie willen op de huwelijksdag. Als we het eens zijn over het pakket, dan gaan we met elkaar in zee. Ongeveer twee weken voor de bruiloft nemen we de dagindeling nog door. Zo kan ik het beste moment bepalen voor de foto’s van jullie samen.
michael-basten-fotografie-camera-fotosessie-belevenis

Op jullie trouwdag

Op de trouwdag sluit ik me graag al zo vroeg mogelijk bij jullie aan. Foto’s inclusief het aankleden en de openingsdans maken het verhaal van de dag nog completer.

Gedurende de dag beweeg ik me als een soort onzichtbare tussen de gasten door en heb ik zo mijn eigen manieren om alle unieke momenten vast te leggen. Je moet niet raar opkijken als ik op de grond lig, of ergens bovenop geklommen ben. Ik doe alles voor het perfecte plaatje!

fotos-bekijken-fotobelevenis-fotograaf-doetinchem-michael-basten-fotografie

Selecteren & nabewerking

Na jullie bruiloft ga ik door alle gemaakte foto’s en vanuit mijn eigen expertise kies ik daar de aller beste foto’s voor jullie. Alle geselecteerde foto's krijgen stuk voor stuk de grootste aandacht en zorg voor detail in de nabewerking. Een trouwreportage die jullie verwachtingen overtreft en waarmee jullie bruiloft steeds weer opnieuw wordt herbeleeft. Vervolgens stuur ik je een inlog voor je persoonlijke online web omgeving met daarin een ruime selectie van jullie trouwfoto’s.

Tarieven Bruidsfotografie

Tarieven

Elk aanstaand bruidspaar heeft eigen wensen. Jullie ook toch?

Het ene koppel wil graag iets kleins en intiems, terwijl het andere stel de dag juist van de hoogste toren wil blazen vanaf de get ready tot een spetterend feest.

Wat jullie wensen ook zijn, ik help jullie graag.

Op basis van ervaring en klantbehoeften heb ik een aantal pakketten samengesteld.

Je kunt een bruidsreportage boeken vanaf 6 uur voor €1645,-

Bekijk de tarieven via onderstaande knop. Verschillende opties zijn mogelijk en kunnen we bespreken tijden het kennismakingsgesprek.

Wat krijg je?

Wat je precies krijgt hangt af van het pakket dat je kiest, in hoofdlijnen krijg je altijd:

 • Mij als bruidsfotograaf voor een afgesproken aantal uur.
 • Een bezoekje aan mij om kennis te maken.
 • Professionele nabewerking op kleur en contrast.
 • Toegang tot online galerij waar je foto’s kunt bekijken en uitkiezen voor jullie album.
 • Minimaal 250 digitale foto’s naar keuze.
 • De digitale foto’s ontvang je als .jpg in hoge kwaliteit en zonder watermerk.
 • Luxe trouwboekje
 • Uiteraard kun je foto’s achteraf bijbestellen, voor een professionele foto afgedrukt voor aan de muur.

Interesse in mij als trouwfotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Zoek je een gepassioneerde bruidsfotograaf die jullie speciale dag met liefde en oog voor detail vastlegt? Benieuwd er nog plek heeft op jullie gewenste trouwdatum?

Laat je interesse spreken en mail ons vandaag nog om een afspraak te maken. Samen zorgen we ervoor dat jullie trouwdag voor altijd wordt vastgelegd op een betoverende manier. Wacht niet langer, stuur ons een bericht en verzeker jezelf van de perfecte bruidsfotograaf!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?