Bruidsfotografie

Bruiloft Doetinchem ze zegt ja

Ontspannen en ongeposeerde trouwfoto’s

Jullie bruiloft is een bijzondere dag. Zo bijzonder dat je waarschijnlijk de helft mist en de andere helft maar deels meekrijgt. Bovendien kan je nooit zien hoe jullie er uitzagen bij het geven van het ja-woord, laat staan bij de kus.

Zoiets wil je ongetwijfeld vastleggen, in héle mooie foto’s. Foto’s die precies laten zien wat er gebeurde, wie er allemaal waren en waar traantjes werden weggepinkt.

Met mijn bruidsfotografie leg ik die momenten vast. De emoties, daar gaat het om. Ik schiet foto’s waarbij jullie zelden in de camera kijken om te laten zien hoe jullie écht zijn. Zo vereeuwigen we jullie liefde in verrassende foto’s waarvan je zegt: wat een gave foto!

Met mijn bruidsfotografie laat ik je herbeleven, nagenieten en wegdromen!

Waarom kiezen voor Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 250 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jou en je familie en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jullie je op jullie gemak voelen en mij als fotograaf vergeten. Jullie merken niet dat de camera in de buurt is. Er wordt niet geposeerd. En juist dan maak ik echte foto’s, met momenten zoals ze zijn. Deze techniek van fotograferen is geïnspireerd door de Moment Design methode.

Niet geposeerd en niet in scène gezet, gewoon echt, zoals jullie zijn

Bruidsfotografie Portfolio

Een beeld zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Bekijk daarom hieronder diverse bruidsreportages waarbij ik de eer had ze vast te leggen!

Vooraf aan de bruiloft

Als jullie willen dat ik de trouwfoto’s maak, kijken we eerst of ik op jullie gekozen datum beschikbaar bent. Daarna plannen we een kennismaking in, zodat ik naar jullie wensen kan luisteren. Ik wil alles weten: wie jullie zijn en wat jullie qua bruidsfotografie willen op de huwelijksdag.

Als we het eens zijn over het pakket, dan gaan we met elkaar in zee. Ongeveer twee weken voor de bruiloft nemen we de dagindeling nog door. Zo kan ik het beste moment bepalen voor de foto’s van jullie samen.

Bruidsfotograaf opgrond liggen hond onder bruidsjurk Bruiloft Utrecht

Op jullie trouwdag

Op de trouwdag sluit ik me graag al zo vroeg mogelijk bij jullie aan. Foto’s inclusief het aankleden en de openingsdans maken het verhaal van de dag nog completer.

Gedurende de dag beweeg ik me als een soort onzichtbare tussen de gasten door en heb ik zo mijn eigen manieren om alle unieke momenten vast te leggen. Je moet niet raar opkijken als ik op de grond lig, of ergens bovenop geklommen ben. Ik doe alles voor het perfecte plaatje!

Kim Brugman second shooter tweede fotograaf Michael Basten Fotografie

Bruidsfotografie met 2 fotografen

Bij veel bruiloften neem ik mijn collega Kim mee als tweede trouwfotograaf. Samen kunnen we namelijk nog meer bijzondere en mooie momenten van jullie trouwdag vast leggen. Met name bij lange bruiloften is een tweede trouwfotograaf een ware verrijking voor de foto’s en weet je zeker dat je een complete bruidsreportage krijgt!

Trouwfotograaf Rotterdam Hotel New York Bruidsfotograaf

Bruidsfotografie Tarieven

Op basis van ervaring en klantbehoeften heb ik een aantal pakketten samengesteld. Je kunt een bruidsreportage boeken voor slechts €1395.- Bekijk de tarieven via onderstaande knop. Aanpassingen in mijn pakketten zijn natuurlijk ook mogelijk!

Bruidsrepiortage Hortus Nijmegen

Wat krijg je?

Wat je precies krijgt hangt af van het pakket dat je kiest. Maar in hoofdlijnen krijg je altijd:

 • Mij als bruidsfotograaf voor een afgesproken aantal uur.
 • Een bezoekje aan mij om kennis te maken.
 • Professionele nabewerking op kleur en contrast.
 • Toegang tot online galerij waar je foto’s kunt bekijken en uitkiezen voor jullie album.
 • Minimaal 300 digitale foto’s naar keuze.
 • De digitale foto’s ontvang je als .jpg in hoge kwaliteit en zonder watermerk.
 • Trouwalbum met minimaal 20 pagina’s.
 • Uiteraard kun je foto’s achteraf bijbestellen, voor een professionele foto afgedrukt voor aan de muur.

Interesse in mij als bruidsfotograaf?

Mijn studio is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

Wat andere zeggen over mij

 • Avatar N Deelen ★★★★★ 4 weken geleden
  Als je foto's door Michael laat maken ben je gegarandeerd van kwaliteit, een ongedwongen, ontspannen sfeer en prachtige foto's. Wij hebben Michael geboekt voor onze trouwreportage, maar vanwege corona kon de bruiloft niet doorgaan. In plaats daarvan hebben we een gezinsshoot gedaan en wat was … Lees verder dit onwijs leuk en ongedwongen.
  Michael laat de kinderen door allerlei grapjes en spelletjes helemaal zichzelf zijn (en ons als ouders bovendien ook). Onze tweejarige peuterpuber heeft geen moment met een boos gezicht gestaan (wat echt een wonder is!) en wilde alleen maar "nog een keer, nog een keer!"
  Hierdoor krijg je prachtige, ontspannen en échte foto's van je gezin. Niets geposeerd en onwijs mooi. Het kiezen van de foto's was dan ook een hele klus! Wat ook heel fijn was, was dat we de foto's heel snel binnen kregen, zodat we iedereen konden laten meegenieten.
  Wij kijken uit naar onze bruiloft en de bijbehorende reportage, want we hebben er alle vertrouwen in dat Michael dit ook op fantastische wijze gaat vastleggen. Michael, super bedankt en tot de volgende keer!
 • Avatar Cynthia de Jong ★★★★★ 4 weken geleden
  Onlangs een toffe fotoshoot met Michael gehad. Ongedwongen, spontaan en met een super mooi eindresultaat. De kwaliteit van de foto's is erg goed. Creatief gebruik gemaakt van de omgeving, waardoor er verrassende en afwisselende beelden zijn.
 • Avatar Annoukk K ★★★★★ 4 maanden geleden
  Al 2 keer voor de lens bij Michael mogen staan. Wat ons direct op viel is dat hij je eigenlijk direct al op je gemak stelt en het ijs breekt waardoor er een heel ontspannen sfeer ontstaat en je haast vergeet dat er foto’s worden gemaakt. De manier waarom hij makkelijk contact maakt is heel erg prettig. … Lees verder Ook de manier waarop de foto’s werden gemaakt zorgde ervoor dat het ook echt spontane foto’s werden en niet zo ‘gemaakt’. Wij hadden nooit durven hopen op zulke mooie foto’s! Voor ons enorm waardevol. Voor een volgende shoot zal ik Michael zo weer benaderen! De foto’s krijg je ook heel erg snel binnen via een makkelijke beveiligde link. Michael heeft veel ervaring, is spontaan, professioneel, maar bovenal enorm enthousiast en gepassioneerd in zijn vak, en dat zie je terug in het resultaat! Wij kunnen Michael echt bij iedereen aanbevelen. Michael, nogmaals enorm bedankt!