Trouwfotograaf in het buitenland

Herinner de mooiste dag van jullie droom bruiloft

Als trouwfotograaf in het buitenland bied ik jullie de mogelijkheid om jullie droombruiloft vast te laten leggen op betoverende locaties over de hele wereld. Met mijn passie voor fotografie en oog voor detail garandeer ik dat jullie trouwfoto’s een waardevolle herinnering zullen zijn aan jullie speciale dag.

Weten of wij nog beschikbaar zijn?

Neem dan contact met ons op en ik laat je a.s.a.p. weten of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag. Aangezien de aanvragen voor 2024 en 2025 al weer binnen komen, raad ik je aan om er niet te lang mee te wachten.

Zie ik jullie snel voor een gratis kennismakingsgesprek?

CHECK BESCHIKBAARHEID
Wedding-Kelly-Robert-Jan-Domaine-du-Chateau-de-Freux-Belgium-Belgie-Trouwfotograaf

Waarom kiezen voor Michael?

Het trouwen in het buitenland is een opwindend avontuur op zich, en ik begrijp dat jullie op zoek zijn naar een professionele trouwfotograaf die de pracht en emotie van deze unieke ervaring kan vastleggen. Met mijn uitgebreide ervaring als trouwfotograaf in het buitenland ben ik volledig bekend met de uitdagingen en mogelijkheden die gepaard gaan met het fotograferen van bruiloften op verschillende locaties en in diverse culturen.

Of jullie nu dromen van een intieme strandceremonie op een afgelegen eiland, een sprookjesachtige bruiloft tussen de historische architectuur van een Europese stad of een avontuurlijke trouwreportage midden in de natuur, ik sta klaar om jullie wensen te vervullen. Met mijn gevoel voor compositie, licht en timing zorg ik ervoor dat jullie liefde en emoties op authentieke wijze worden vastgelegd.

Als trouwfotograaf in het buitenland ben ik flexibel en pas ik me moeiteloos aan jullie planning en wensen aan. Ik ben er om jullie te begeleiden gedurende het hele proces, vanaf het eerste contactmoment tot de levering van de prachtige trouwfoto’s. Samen creëren we een persoonlijk beeldverhaal dat jullie liefde en unieke verbinding weerspiegelt.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar bart nijmeijer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Michael komt bescheiden binnen maar lokt iedereen goed uit zijn of haar tent. Dit levert ontzettend leuke foto's op. Vakman, ook wat betreft de afhandeling via e-portals. Heel professioneel.
 • Avatar Ivonne Van dongen ★★★★★ 10 maanden geleden
  Michael is een fantastische fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie en bijzondere manier gefotografeerd. Een fijn mens die als een kameleon op je bruiloft aanwezig is en oog heeft voor alles wat er op zo’n dag gebeurd en dat allemaal vast heeft gelegd. Het resultaat: een fantastisch album … Lees verder met bijzondere foto’s die wij regelmatig nog doorbladeren.
 • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
  Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
  Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
  … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
  Het resultaat is prachtig!
  Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.

Wedding-Kelly-Robert-Jan-Domaine-du-Chateau-de-Freux-Belgium-Belgie-Trouwfotograaf Achterhoek

Jullie bruiloft is mijn passie

Of het nu gaat om een intiem moment tussen jullie tweeën, een emotioneel familiemoment of een levendige groepsfoto met jullie gasten, ik zorg ervoor dat geen enkel belangrijk moment wordt gemist. Ik leg niet alleen de grote momenten vast, maar ook de kleine, spontane details die jullie verhaal compleet maken.

Als trouwfotograaf in het buitenland werk ik met hoogwaardige apparatuur en gebruik ik de nieuwste technieken om jullie trouwfoto’s tot in de kleinste details te perfectioneren. Mijn passie voor storytelling en het vastleggen van emoties zorgen ervoor dat jullie trouwfoto’s een tijdloze en authentieke uitstraling hebben.

Laat mij jullie liefdesverhaal vertellen door middel van adembenemende trouwfoto’s op unieke locaties in het buitenland. Neem contact met me op voor meer informatie en samen bespreken we graag jullie ideeën en wensen. Als trouwfotograaf in het buitenland sta ik klaar om jullie droombruiloft om te zetten in onvergetelijke beelden die jullie voor altijd zullen koesteren.

Kies voor trouwfotograaf buitenland, kies voor de magie van professionele trouwfoto’s op de mooiste plekken ter wereld.

Bruidsparen in de Spotlight

In mijn portfolio zie je een selectie van bruidsreportages die ik met trots heb mogen vastleggen. Van intieme ceremonies op idyllische wijngoederen tot grootschalige bruiloften in prachtige tuinen of weidse weilanden voor festival-achtige trouwfeesten, ik ben in staat om de unieke sfeer van elke trouwdag perfect vast te leggen. Elke foto vertelt een verhaal en brengt je direct terug naar dat ene speciale moment, waar de liefde voelbaar wordt.

Interesse in mij als trouwfotograaf in het buitenland?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Zoek je een gepassioneerde bruidsfotograaf die jullie speciale dag met liefde en oog voor detail vastlegt? Benieuwd er nog plek heeft op jullie gewenste trouwdatum?

Laat je interesse spreken en mail ons vandaag nog om een afspraak te maken. Samen zorgen we ervoor dat jullie trouwdag voor altijd wordt vastgelegd op een betoverende manier. Wacht niet langer, stuur ons een bericht en verzeker jezelf van de perfecte bruidsfotograaf!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?