Voor Marlijn en Stefan was het een droom die uitkwam: trouwen op een festivalbruiloft in het weiland in Doetinchem.

Het stralende weer maakte het plaatje compleet, terwijl hun trouwe viervoeter de ringen kwam brengen. Fotograaf Michael legde dit bijzondere moment op prachtige wijze vast.

Het idee voor een festivalbruiloft ontstond al snel nadat Marlijn en Stefan verloofd waren. Ze wilden graag een informele, relaxed sfeer creëren waarbij al hun vrienden en familie konden genieten van een onvergetelijke dag. En wat is er nu beter dan dit te organiseren in het prachtige weiland?

Het bruidspaar had veel aandacht besteed aan de aankleding van de locatie. Er waren knusse zithoekjes met kleurrijke kussens, fleurige bloemen en zelfgemaakte versieringen. De tafels waren gedekt met vintage servies en er hing een gezellige festivaltent waarin gedanst kon worden tot in de late uurtjes.

Maar wat deze bruiloft echt uniek maakte, was de rol van hun hond. Deze trouwe viervoeter, was speciaal getraind om de ringen naar het bruidspaar te brengen tijdens de ceremonie. De gasten waren in complete verbazing toen de hond triomfantelijk de ringen afleverde aan het bruidspaar. Fotograaf Michael wist dit bijzondere moment perfect vast te leggen, met de lachende gezichten van Marlijn en Stefan als stralend middelpunt.

Na de ceremonie volgde een gezellige receptie en aansluitend een heerlijk barbecue buffet. Het was een dag vol liefde, vrolijkheid en samenzijn. En natuurlijk mocht er gedanst worden! De festivaltent veranderde in een ware dansvloer waarop iedereen zijn beste dans moves liet zien.

Voor Marlijn en Stefan was deze festivalbruiloft precies zoals ze het zich hadden voorgesteld: een relaxte sfeer, omringd door hun dierbaren en vol bijzondere momenten. Fotograaf Michael heeft deze herinneringen prachtig vastgelegd, zodat het bruidspaar deze dag voor altijd opnieuw kan beleven.

Met hun festivalbruiloft hebben Marlijn en Stefan laten zien dat je niet gebonden bent aan traditionele locaties en normen. Ze hebben hun liefde gevierd op een manier die helemaal bij hen past, en daarmee een onvergetelijke dag gecreëerd.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Colette de Bruin ★★★★★ 4 jaar geleden
  Michael heeft de foto's van het jubileumfeest van ons bedrijf gemaakt. We zijn ontzettend blij met dit aandenken. De foto's geven prachtig weer hoe mooi deze avond was. Enorm veel respect voor hoe Michael in donkere ruimtes toch nog foto's van hoge kwaliteit weet te maken.
 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!
 • Avatar Dick Mandemaker ★★★★★ 11 maanden geleden
  Voor onze familie fotoshoot, met 7 volwassenen en 3 kleine kinderen hebben we Michael gevraagd; het was een uitdaging om ons tegelijkertijd en leuk op de foto te vangen, maar Michael heeft geduldig gewacht en uiteindelijk een mooi resultaat opgeleverd!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

   

   

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer