Bedrijfsfotograaf Inhuren?

Van zakelijk portret tot volledige sfeerimpressie van je bedrijf!

Ben je een zzp’er die een persoonlijk, doch zakelijk portret zoekt om een goede indruk te maken en betrouwbaarheid uit te stralen?

Of vertegenwoordig je juist een groter bedrijf en zoek je een volledige bedrijfsreportage voor een professionele, doch toegankelijke uitstraling?

Heb je wat te vieren en je wilt een event organiseren? Met een fotoreportage van een personeelsfeest of bedrijfsjubileum kun je terug kijken op een mooie dag waar heel veel gebeurt maar waar je niet alles hebt meegekregen.

Met mijn ervaring, afgestemd op jouw wensen, schiet ik precies de foto’s waarmee jij kunt laten zien wat je bedrijf te bieden heeft!

Bedrijfsfotografie bij bakkerij van Namen in Zaltbommel desem brood ambachtelijke bakker bedrijfsfotograaf doetinchem achterhoek
Bedsrijfsfotograaf in Doetinchem voor een fotoshoot bij Garage Wasseveld in Zelhem

Waarom kiezen voor Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 1000 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jou en je bedrijf en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jij en je werknemers zich op je gemak voelen en mij als fotograaf vergeet terwijl ik met de portretten en bedrijfsreportage aan het fotograferen ben. Je merkt niet eens dat de camera in de buurt is. Er wordt niet geposeerd. En juist dan kan ik de echte momenten vastleggen zoals ze zijn. Ik leg dan ook in documentaire sfeer alles op de gevoelige plaat vast.

Bedrijven in de Spotlight

In mijn portfolio vind je een indrukwekkende verzameling van bedrijfsfotografie op maat voor zowel grote bedrijven als zzp'ers. Van professionele portretten en teamfoto's tot sfeervolle beelden van de werkzaamheden binnen het bedrijf, ik leg de essentie en het karakter van jouw bedrijf op een treffende manier vast. Elke foto vertelt een verhaal en laat de kernwaarden en de professionaliteit van jouw bedrijf zien.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Colette de Bruin ★★★★★ 4 jaar geleden
  Michael heeft de foto's van het jubileumfeest van ons bedrijf gemaakt. We zijn ontzettend blij met dit aandenken. De foto's geven prachtig weer hoe mooi deze avond was. Enorm veel respect voor hoe Michael in donkere ruimtes toch nog foto's van hoge kwaliteit weet te maken.
 • Avatar bart nijmeijer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Michael komt bescheiden binnen maar lokt iedereen goed uit zijn of haar tent. Dit levert ontzettend leuke foto's op. Vakman, ook wat betreft de afhandeling via e-portals. Heel professioneel.
 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!

Tarieven Zakelijke Portretten op locatie

Een goed zakelijk portret is essentieel voor een professionele uitstraling.

Of het nu gaat om je eigen profielfoto op LinkedIn, de foto's van het personeel op de website of de foto's voor een persoonlijk CV, ik help je graag. Als bedrijfsfotograaf zorgt ik ervoor dat je op je best wordt vastgelegd, met oog voor detail en het juiste gebruik van belichting. Zo kom jij betrouwbaar en professioneel over op je klanten en relaties. Of je nu kiest voor een klassieke studio-opstelling, een outdoor shoot of een creatieve setting, als fotograaf denkt ik met je mee en adviseert je over de beste aanpak, houding en kleding keuze.

Shoot & Go

83,- p.p.

Excl. btw

Dit is inclusief

20 minuten fotoshoot

In mijn studio in Doetinchem of op locatie

1 foto’s naar eigen keuze in hoge & web resolutie digitaal aangeleverd

Foto’s worden professioneel geretoucheerd

Afspraak maken

Portretsessie

157- p.p.

Excl. btw Dit is inclusief 40 minuten fotoshoot In mijn studio in Doetinchem of op locatie meerdere kleding wissels mogelijk 3 foto’s naar eigen keuze in hoge & web resolutie digitaal aangeleverd Foto’s worden professioneel geretoucheerd
Afspraak maken

SUPER DE LUXE

227- p.p.

Excl. btw Dit is inclusief 60 minuten fotoshoot In mijn studio in Doetinchem of op locatie meerdere kleding wissels mogelijk 6 foto’s naar eigen keuze in hoge & web resolutie digitaal aangeleverd Foto’s worden professioneel geretoucheerd
Afspraak maken

meerdere collega's

incompany

10 tot 25 collega's 39,- p.p.
26 tot 40 collega's 29,- p.p.
41 collega's of meer 19,- p.p.
Starttarief per sessie 43,-

op- en afbouwen van mobile fotostudio

Dit is inclusief 1 foto per persoon in hoge en web resolutie aangeleverd Foto’s worden professioneel geretoucheerd
Afspraak maken

Extra info portret sessies

Fotobundel
3 extra foto's 105,-
6 extra foto's 192,-
9 extra foto's 225,-
Fotoshoot op loactie of incompany reiskosten a 0,35 per km en eventuele parkeervergoeding. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW * De beelden worden na de fotoshoot door mij geretoucheerd en gecorrigeerd op licht, kleur en oneffenheden in het gezicht die er normaal niet zitten, zoals puistjes of wondjes ed.

Tarieven Zakelijke Bedrijfsfotografie

Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om de sfeer binnen je bedrijf goed weer te geven. Een kantooromgeving, een werkplaats, een winkel; elke setting vraagt om een specifieke aanpak. Als bedrijfsfotograaf neemt de tijd om te kijken naar de omgeving, de details en de mensen die hier werken. Met het juiste gebruik van compositie, kleur en belichting creëren wij een volledige sfeerimpressie die jouw bedrijf authentiek en aantrekkelijk maakt voor klanten en potentiële werknemers. Deze foto's kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor sociale media, bedrijfsbrochures, websites of marketingmateriaal.

Bedrijfsreportage

vanaf 2 uur bedrijfsfotografie

395,-

2 uur fotografie en 2 uur standaard nabewerking

Keuze uit ruime selectie foto’s

inclusief 15 foto’s digitaal aangeleverd

Inclusief briefing, shootlist, planning en standaard nabewerking

Ontvang de foto’s in hoge resolutie

Alle foto’s rechten vrij zonder logo

Afspraak maken

Extra informatie & opties

Reiskosten a 0,35 per kilometer vanaf 7006RE*
Alle prijzen zijn exclusief btw

Interesse in mij als jullie bedrijfs / portret fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

En ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf die zorgt voor professionele zakelijke portretten en een volledige sfeerimpressie van je bedrijf, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat jouw bedrijf op zijn best wordt vastgelegd, zodat je de gewenste uitstraling kunt realiseren. Met onze expertise en creativiteit garanderen wij dat de foto’s jouw bedrijf professioneel en aantrekkelijk presenteren. Of je nu een klein, startend bedrijf als ZZP’er hebt of een grote onderneming, wij staan voor je klaar om de juiste beelden te creëren die jouw verhaal vertellen.

  Soort Fotoshoot sessie*

  Gewenste Locatie*


  Gewenste fotosessie datum*