Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Nienke ★★★★★ 4 jaar geleden
  Wij zijn erg blij met het werk dat Michael geleverd heeft. Prachtige foto's in een ontspannen sfeer. Michael dringt zich niet op en maakt ongemerkt de mooiste foto's. We krijgen veel complimenten over de foto's in het album.
 • Avatar Sanne Timmermans-Klapwijk ★★★★★ 2 jaar geleden
  Recent hebben mijn vriend en ik een bijzondere fotoshoot gehad met Michael op de Posbank. Van tevoren heel spannend, want we waren niet zo fotogeniek vonden wij. Maar die spanning viel al snel weg door Michael zijn werkwijze en de ontspannen/plezierige sfeer die hij mee brengt. De shoot was extra speciaal … Lees verder voor ons omdat mijn vriend mij tijdens de shoot ten huwelijk heeft gevraagd. We zijn ontzettend blij en dankbaar met de prachtige foto's die Michael heeft gemaakt van dit speciale moment.
 • Avatar Kaylie Lamers ★★★★★ een jaar geleden
  Deze maand voor de tweede keer een shoot gedaan bij Michael. Mega tevreden over het eindresultaat. Hele leuke, spontane foto’s. Zoals Michael de foto’s probeert te maken, zo worden de foto’s ook; rustig, spontaan, af en toe een beetje gek en vooral heel waardevol.

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / Gendringen / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer / Wijngoed Montferland