Op een stralende dag in februari besloten Nathalie en Luuk om elkaar het jawoord te geven in het pittoreske Zevenaar.

Om de intieme sfeer te behouden, kozen ze voor een kleine bruiloft met alleen de belangrijkste mensen in hun leven.

De dag begon met een emotionele ceremonie in het stadhuis van Zevenaar. Nathalie straalde in haar prachtige rode jurk, die perfect paste bij haar levendige persoonlijkheid. Luuk keek vol bewondering naar zijn bruid, terwijl ze elkaar trouw beloofden voor het leven.

Na de ceremonie was het tijd voor ontspanning en genot. Het pasgetrouwde stel besloot om te lunchen bij Lef in Doetinchem, een bekend restaurant dat bekend staat om zijn culinaire hoogstandjes. In een rustige hoek bij het raam van het restaurant genoten Nathalie en Luuk van heerlijke gerechten en champagne, terwijl ze de mooie momenten van de dag bespraken.

Vervolgens was het tijd voor de fotoshoot. Ze hadden gekozen voor een buitenlocatie in de buurt van de molen in Doetinchem

Nathalie en Luuk dwaalden hand in hand langs het centrum van Doetinchem, terwijl hun liefde op een unieke manier werd vastlegde. Hun ontspannen houding en stralende glimlach spraken boekdelen over hun gelukkige dag. De foto’s zouden een blijvende herinnering vormen aan hun speciale momenten.

De korte bruiloft van Nathalie en Luuk was een perfecte weerspiegeling van hun liefde voor elkaar. Het was een dag vol warmte, geluk en emoties die ze voor altijd zullen koesteren. Met de rode jurk van Nathalie, het heerlijke eten bij Lef en de prachtige foto’s zal deze dag altijd een speciale plek in hun hart hebben.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
  Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
  Grote lof en heel veel dank!
  Camiel en Gwen Arentsen
  09-09-2022
 • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
  Mooie ongedwongen foto's!
 • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
  Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
  Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
  … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
  Het resultaat is prachtig!
  Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

   

   

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer