Studiofotograaf Doetinchem

Portretfoto’s in een ontspannen sfeer bij studiofotograaf in doetinchem de mooiste portret foto’s van je kinderen of van jezelf of gezin

Wil jij van jezelf of van je kinderen ook mooie, kwalitatieve en stralende foto’s? Dan nodig ik je graag uit om bij mij langs te komen in mijn fotostudio in Doetinchem, in de Achterhoek.

Voel jij je aangesproken tot de portretfoto’s die je kan zien op mijn website? En heb je zoiets van, ik wil ook graag van deze mooie foto’s van mijn kinderen in mijn huiskamer hebben hangen? En gun jij jezelf of je kinderen een foto waar jullie écht goed op staan?

Bij Michael Basten Fotografie, de studiofotograaf in Doetinchem, zijn de fotosessies niet alleen een mooi foto van jou of van je kinderen om vast te leggen, maar ik maak portretten die je herbeleeft, en waar jullie nog lang op terug kijken.

studiofotograaf doetinchen achterhoek zwangerschap-fotoshoot-fotostudio zwanger familie portret
Familiefotoshoot-fotostudio-portret-doetinchem-achterhoek-zwarte-achtergrond-familie-foto

Waarom kiezen voor Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 1000 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jou en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jij je op je gemak voelt en mij als fotograaf vergeet. Je merkt niet eens dat de camera in de buurt is. Er wordt weinig tot niet geposeerd. En juist dan maak ik echte portretfoto’s, met momenten zoals ze zijn. Deze techniek van fotograferen is geïnspireerd door de Moment Design methode.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar N Lemmens-Deelen ★★★★★ 3 jaar geleden
  Als je foto's door Michael laat maken ben je gegarandeerd van kwaliteit, een ongedwongen, ontspannen sfeer en prachtige foto's. Wij hebben Michael geboekt voor onze trouwreportage, maar vanwege corona kon de bruiloft niet doorgaan. In plaats daarvan hebben we een gezinsshoot gedaan en wat was … Lees verder dit onwijs leuk en ongedwongen.Michael laat de kinderen door allerlei grapjes en spelletjes helemaal zichzelf zijn (en ons als ouders bovendien ook). Onze tweejarige peuterpuber heeft geen moment met een boos gezicht gestaan (wat echt een wonder is!) en wilde alleen maar "nog een keer, nog een keer!"Hierdoor krijg je prachtige, ontspannen en échte foto's van je gezin. Niets geposeerd en onwijs mooi. Het kiezen van de foto's was dan ook een hele klus! Wat ook heel fijn was, was dat we de foto's heel snel binnen kregen, zodat we iedereen konden laten meegenieten.Wij kijken uit naar onze bruiloft en de bijbehorende reportage, want we hebben er alle vertrouwen in dat Michael dit ook op fantastische wijze gaat vastleggen. Michael, super bedankt en tot de volgende keer!
 • Avatar Ivonne Van dongen ★★★★★ een jaar geleden
  Michael is een fantastische fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie en bijzondere manier gefotografeerd. Een fijn mens die als een kameleon op je bruiloft aanwezig is en oog heeft voor alles wat er op zo’n dag gebeurd en dat allemaal vast heeft gelegd. Het resultaat: een fantastisch album … Lees verder met bijzondere foto’s die wij regelmatig nog doorbladeren.
 • Avatar Anne den Broeder ★★★★★ 2 jaar geleden
  We hebben een hele fijne dag gehad met Michael als trouwfotograaf. Hij zorgde voor een fijne sfeer, bijvoorbeeld de groepsfoto's waren heel relaxed en super snel afgehandeld. De fotoshoot was heel ongedwongen en we hoefden niet veel te poseren, dat beviel ons heel goed. Hij loopt geen moment in … Lees verder de weg, en is ook heel gezellig 🙂 De foto's zijn sprookjesachtig geworden, met een heel mooi boek vol herinneringen aan een prachtige dag! Een aanrader voor ieder bruidspaar in spé!

Fotoshoot-fotostudio-doetinchem-portretfotoshoot-fotograaf-doetinchem
Fotoshoot-fotostudio-doetinchem-portretfotoshoot-fotograaf-doetinchem
Fotoshoot-fotostudio-doetinchem-portretfotoshoot-fotograaf-doetinchem
zwangerschap-fotoshoot-fotostudio-doetinchem-achterhoek-zwanger-fotostudio-84-doetinchem
neem 'n kijkje in mijn portfolio

Wat vertellen andere

Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe!
Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi ‘gevangen’. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto’s. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto’s om terug te denken aan dit leuke moment!
Heel erg dankbaar voor de mooie foto’s!
Claudia & Stefan
Familiefotoshoot-fotostudio-portret-doetinchem-achterhoek-zwarte-achtergrond-familie-foto

Werkwijze Fotostudio portret

De eerste stap om een fantastische portret fotoshoot belevenis te ontdekken is om contact met me op te nemen. We zullen dan telefonisch of per mail al je wensen, een datum en tijdstip bespreken. Ik zal jullie adviseren over kledingadvies en waar je allemaal aan kunt denken, voor de mooiste foto’s.

De locatie is in de fotostudio in Doetinchem, we treffen elkaar op de afgesproken datum en tijdstip. Vervolgens gaan we samen aan de slag om pure en spontane foto’s van jou of van je kinderen op zijn mooist vast te leggen!

Fotosessies duren doorgaans 1 uur.

Kort na de fotoshoot ga ik door alle gemaakte foto’s en vanuit mijn eigen expertise kies ik daar de aller beste foto’s voor je. Vervolgens stuur ik je een inlog voor je persoonlijke online web omgeving met daarin een ruime voorselectie van de foto’s. Hieruit maak je de uiteindelijke keuze.

Afspraak maken

Tarieven Fotoshoot op locatie en in de fotostudio

Wij verzorgen fotoshoots op verschillende locaties in het land en in onze fotostudio in Doetinchem.

Als ervaren fotograaf en professionele apparatuur zorgen wij voor prachtige foto's die jouw momenten perfect vastleggen. Of het nu gaat om portretfoto's in de fotostudio, familiefoto's op locatie of zakelijke foto's in-company, ik kan je hiermee van dienst zijn. We stemmen de fotoshoot volledig af op jouw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact voor een afspraak.

Fotoshoot ‘Real’

inclusief 10 foto’s & minialbum

 • Fotoshoot c.a. 1 uur
 • Een buitenlocatie naar keuze
 • 10 hoge resolutie foto’s in jpg formaat
 • een minialbum van 15×15 cm met 10 foto’s

325,-

Afspraak maken

Fotoshoot ‘Pure’

inclusief 20 foto’s & minialbum

 • Fotoshoot c.a. 1 uur
 • Een buitenlocatie naar keuze
 • 20 hoge resolutie foto’s in jpg formaat
 • een minialbum van 20x15cm  met 20 foto’s

425,-

Afspraak maken

Fotoshoot ‘Beautiful’

inclusief 30 foto’s & fotoalbum

 • Fotoshoot c.a. 1 uur
 • Een buitenlocatie naar keuze
 • 30 hoge resolutie foto’s in jpg formaat
 • een minialbum van 30×20 cm met 30 foto’s

525,-

Afspraak maken

Extra info fotoshoot

 • Jullie mogen zelf kiezen uit alle geselecteerde foto’s
 • Extra foto’s zijn altijd na te bestellen
 • Verschillende opties om te kiezen voor een luxer fotoalbum
 • Reiskosten zijn inbegrepen tot 30 km daarna 0,45 per kilometer vanaf postcode 7006RE
 • Alle prijzen zijn inclusief btw
Kleding tips voor een geslaagde fotoshoot

Interesse in mij als jullie fotostudiofotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden. Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen. Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

  Soort Fotoshoot sessie*

  Locatie*


  Datum*