Als trouwfotograaf was ik uitgenodigd om de prachtige bruiloft van Ivon en Wilfried in Doornenburg vast te leggen. De locatie van deze betoverende viering was het magnifieke Kasteel Doornenburg.

De ceremonie vond plaats in de betoverende buitenomgeving, onder de schaduw van een majestueuze boom, waardoor het een uiterst romantische setting werd.

Kasteel Doornenburg, gelegen in het pittoreske dorpje Doornenburg in Nederland, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 9e eeuw. Het kasteel wordt omringd door prachtige oude muren die getuigen van de tijdloze allure van deze historische plek. Het was de perfecte achtergrond voor de bruiloft van Ivon en Wilfried, die een fascinatie hebben voor geschiedenis en erfgoed.

Het was een zomers warme dag toen Ivon en Wilfried arriveerden op hun motoren, wat een unieke en opmerkelijke entree creëerde. Met hun leren jassen en helmen voegden ze een vleugje rebellie toe aan de anders zo klassieke en romantische bruiloft. Het was duidelijk dat dit stel een avontuurlijke geest had en hun bruiloft een persoonlijke touch wilden geven.

De ceremonie vond plaats onder de schaduw van een majestueuze boom op het terrein van het kasteel. Het zachte briesje bracht de geur van bloemen en het geluid van fluitende vogels met zich mee, wat een betoverende sfeer creëerde. De gasten waren vol verwondering terwijl Ivon en Wilfried hun geloften aan elkaar uitspraken, omringd door hun geliefden en de prachtige natuur.

Als trouwfotograaf vond ik het een eer om de intieme momenten tussen dit stralende paar vast te leggen. Terwijl ze naar elkaar glimlachten en hun ogen elkaar ontmoetten, kon ik de vonken van liefde en opwinding voelen. Het was een absoluut genot om hun onvergetelijke momenten vast te leggen, om ze voor altijd te vereeuwigen.

Na de ceremonie genoten de gasten van een feestelijke receptie in de tuinen van het kasteel, omringd door eeuwenoude muren en historische ornamenten. Het gelach en de vreugde vulden de lucht terwijl iedereen genoot van heerlijk eten, drankjes en elkaars gezelschap. Het was een viering van liefde en vriendschap, en ik kon de energie en opwinding in de lucht voelen.

Als de avond viel, verlichtten romantische kaarsen de tuinen van het kasteel en creëerden een magische ambiance. Ivon en Wilfried namen deel aan hun eerste dans als man en vrouw, en de vonken tussen hen waren onmiskenbaar. Het was een moment dat niet alleen hen, maar ook alle gasten diep raakte, en ik ben dankbaar dat ik erbij mocht zijn om het vast te leggen.

Als trouwfotograaf in Doornenburg voelde ik me vereerd om de speciale dag van Ivon en Wilfried te documenteren. Hun bruiloft, omgeven door de indrukwekkende geschiedenis en schoonheid van Kasteel Doornenburg, zal voor altijd in mijn herinnering blijven als een van de meest romantische vieringen die ik ooit heb meegemaakt. Het was een dag vol liefde, vreugde en betovering, en een waarbij de gasten werden meegenomen op een onvergetelijke reis.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!
 • Avatar bart nijmeijer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Michael komt bescheiden binnen maar lokt iedereen goed uit zijn of haar tent. Dit levert ontzettend leuke foto's op. Vakman, ook wat betreft de afhandeling via e-portals. Heel professioneel.
 • Avatar Colette de Bruin ★★★★★ 4 jaar geleden
  Michael heeft de foto's van het jubileumfeest van ons bedrijf gemaakt. We zijn ontzettend blij met dit aandenken. De foto's geven prachtig weer hoe mooi deze avond was. Enorm veel respect voor hoe Michael in donkere ruimtes toch nog foto's van hoge kwaliteit weet te maken.

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / kasteel doornenburg / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer