Maartje en Bas, een jong en verliefd stel, besloten om de mooiste dag van hun leven te vieren op het festivalterrein van De Plok in Didam. Het was een unieke en bijzondere locatie, perfect passend bij hun persoonlijkheid en stijl.

De fotoshoot vond plaats voordat de ceremonie begon. Het was een prachtige gelegenheid om enkele romantische foto’s te maken te midden van de adembenemende natuurlijke omgeving. Vervolgens vond de ceremonie plaats onder een feesttent. Het was een intieme en betoverende setting waarin Maartje en Bas elkaar officieel het jawoord gaven.

Na de ceremonie werden Maartje en Bas omhelst en gefeliciteerd door hun gasten, terwijl ze door het festivalterrein liepen. Het veld was gevuld met kleurrijke bloemen en sfeervolle decoraties, waardoor een betoverende en feestelijke ambiance ontstond.

De avond werd gevuld met muziek, dans en lachen, terwijl Maartje en Bas samen met hun gasten genoten van het festivalachtige sfeertje.

Maartje en Bas kijken met een enorme glimlach terug op hun trouwdag op het festivalterrein van De Plok in Didam. De buiten ceremonie, omringd door groene natuur en hun geliefden, maakte hun dag absoluut uniek en onvergetelijk. Het was een viering van liefde, plezier en samenzijn, en het bruidspaar is klaar om samen de toekomst tegemoet te gaan, met warme herinneringen aan hun bijzondere trouwdag.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
  Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
  Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
  … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
  Het resultaat is prachtig!
  Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.
 • Avatar Niels Dekker ★★★★★ een jaar geleden
  Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!
 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

   

   

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer