Op een stralende zomerdag de prachtige bruiloft plaats op wijngoed Montferland in Gendringen. Dit idyllische wijngoed, gelegen in het pittoreske landschap van Montferland, was het perfecte decor voor de liefdevolle verbintenis tussen Gwen en Camiel.

Als trouwfotograaf was ik vereerd om deze speciale dag vast te mogen leggen. Het was een intieme bruiloft met een kleine groep familie en vrienden, die allemaal naar dit idyllische plekje waren gekomen om het geluk van het bruidspaar te vieren.

Eén van de meest bijzondere momenten van de dag was de ceremonie, die plaatsvond in de wijngaard zelf. Gwen en Camiel hadden ervoor gekozen om hun geloften uit te spreken tussen de rijen wijnstokken, omgeven door weelderig groen en ondersteund door het betoverende geluid van fluitende vogels en zoemende bijen.

Wat deze ceremonie extra bijzonder maakte, was de aanwezigheid van een zingende trouwambtenaar. Hij zorgde niet alleen voor een warm welkom en een persoonlijke touch, maar ook voor een muzikale omlijsting tijdens het huwelijksritueel. Zijn prachtige stem zorgde voor kippenvelmomenten en gaf de ceremonie een extra dimensie.

Het wijngoed Montferland is niet zomaar een trouwlocatie. Het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. De wijngaard zelf is opgericht in 2004, met als doel om de historische wijnbouwtraditie in de regio nieuw leven in te blazen. Sindsdien is het uitgegroeid tot een prachtige plek waar de passie voor wijn en de liefde voor elkaar samenkomen.

Na de ceremonie werden de gasten getrakteerd op een heerlijke proeverij van de wijnen die op het wijngoed worden geproduceerd. Met een glas wijn in de hand werd er geproost op het gelukkige paar, terwijl de zon langzaam onderging en het landschap veranderde in een roze kleurenpracht.

Het was een dag vol liefde, emoties en prachtige momenten. Als trouwfotograaf is het altijd mijn doel om deze unieke momenten vast te leggen, zodat het bruidspaar er later nog vaak van kan genieten. Deze bruiloft op wijngoed Montferland was daar zeker geen uitzondering op. Het was een dag om nooit te vergeten en ik ben dankbaar dat ik hier deel van mocht uitmaken.

Als je ooit de mogelijkheid hebt om te trouwen in een wijngaard, kan ik het je alleen maar aanraden. De combinatie van natuur, geschiedenis en romantiek zorgt voor een buitengewone ervaring die je nooit zult vergeten. Geloof me, het is een droom die uitkomt!

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Jantine Rossen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat een prachtige foto's van onze bruiloft!
  Ben je op zoek naar een fotograaf die emoties kan vastleggen? Dan heb je aan Michael een hele goeie!
  Zijn foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vol van emoties.
  We zijn erg blij en dankbaar dat deze bijzondere dag op prachtige foto's terug te
  … Lees verder zien is.
  Hartelijk bedankt Michael!
 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!
 • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
  Mooie ongedwongen foto's!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

   

   

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer