Trouwfotograaf Zeddam bij Het Montferland: Het sprookjesachtige verhaal van Josephine & Tim

Op een betoverende dag vierden Josephine en Tim hun liefde in Zeddam, bij het mooie Montferland. Als trouwfotograaf had ik het voorrecht om de bijzondere momenten van hun huwelijksdag vast te leggen.

Het Montferland, een betoverende trouwlocatie gelegen in het pittoreske Zeddam, was de perfecte keuze voor jullie sprookjesachtige dag. Vanaf het moment dat we aankwamen, voelden we de liefde en romantiek in de lucht. De historie en het adembenemende landschap van Het Montferland maakten deze plek werkelijk uniek.

Josephine, je zag er absoluut adembenemend uit in je prachtige bruidsjurk, terwijl Tim straalde in zijn strakke kostuum en zijn geweldige hoed. Samen vormen jullie een perfect stel, vol liefde en geluk. Het was een voorrecht om jullie emoties en de magische momenten van jullie huwelijk vast te mogen leggen.

De avond fotoshoot was werkelijk betoverend. Terwijl de zon langzaam onderging achter de horizon van Het Montferland, hebben we tijdloze beelden gecreëerd die jullie liefde voor altijd zullen vereeuwigen. De omgeving was werkelijk adembenemend en maakte dit moment nog specialer.

We nodigen jullie uit om een kijkje te nemen in onze portfolio, waar jullie herinneringen aan jullie speciale dag tot leven komen. Als trouwfotograaf in Zeddam en omgeving willen we jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld. Het was een eer om jullie dag nog mooier te kunnen maken door middel van prachtige beelden.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
  Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
  Grote lof en heel veel dank!
  Camiel en Gwen Arentsen
  09-09-2022
 • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
  Mooie ongedwongen foto's!
 • Avatar Jantine Rossen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat een prachtige foto's van onze bruiloft!
  Ben je op zoek naar een fotograaf die emoties kan vastleggen? Dan heb je aan Michael een hele goeie!
  Zijn foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vol van emoties.
  We zijn erg blij en dankbaar dat deze bijzondere dag op prachtige foto's terug te
  … Lees verder zien is.
  Hartelijk bedankt Michael!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer