Fotoshoot laten maken?

Hieronder zie je de fotoshoots die ik het meeste maak, al doe ik ook andere soorten shoots. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Overigens doe ik niet alleen fotoshoots in Doetinchem en omstreken, maar ook elders in Nederland (en zelfs het buitenland!).

Love-fotoshoot-marlijn-stefan-borselsebaan-kotten-achterhoek-motor-oude-spoorlijn

Loveshoot

Met persoonlijke aandacht en oprechte interesse leg ik jullie liefde vast in een tastbare herinnering. Precies zoals deze is.

Neem ’n kijkje

tarieven-fotoshoots-Gezin-fotoshoot-Soesterduinen-Soest-moment-design-fun-fotoshoot

Familie & Gezin

Als gezin, met opa en oma en met de hond; tijdens deze shoot creëren we een gezellig moment en memorabele foto’s voor later!

Neem ’n kijkje

Bedrijfsfotografie-Dieker-Metaal-Terborg-Lassen-Bankwerken-Bedrijfsreportage

Bedrijfsfotografie

Van een zakelijk portret tot aan een volledige sfeerimpressie; ik maak foto’s waarmee je precies laat zien wat je bedrijf te bieden heeft!

Neem ’n kijkje

Uitvaartfotografie Jacobskerk Winterswijk Uitvaartfotograaf Achterhoek

Uitvaartfotografie

Crematies en begrafenissen gaan vaak als een roes aan je voorbij. Ik verzorg foto’s waarmee je dit waardige afscheid kunt herinneren.

Neem ’n kijkje

Fotoshoot door mij laten maken?

Mijn studio is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel fotoshoots maak in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd om elders in Nederland te fotograferen. Ongeacht waar jullie wonen: neem gerust eens contact met me op!