Claryanne en Tommas hadden onlangs hun droomhuwelijk in het prachtige Lokaal 55 in Sneek.

Als ervaren trouwfotograaf in Assen had ik de eer om hun speciale dag vast te leggen.

Het was een betoverende bruiloft, gevuld met liefde, emoties en vreugde. Het adembenemende uitzicht op het water en de sfeervolle ambiance van Lokaal 55 zorgden voor de perfecte achtergrond voor de viering van hun liefde.

Vanaf het begin wist ik dat dit een bijzondere bruiloft zou worden. Claryanne en Tommas straalden van geluk en waren omringd door hun geliefde vrienden en familie. Tijdens het vastleggen van de ceremonie was het duidelijk dat hun liefde voor elkaar puur en oprecht was.

Als fotograaf was het mijn doel om elk prachtig moment vast te leggen. Van de stralende glimlach op het gezicht van Claryanne terwijl ze haar trouwgeloften uitsprak, tot de traan van geluk die over Tommas zijn wang rolde tijdens het eerste dansnummer.

Het was een eer om deel uit te maken van hun intieme momenten en deze voor altijd vast te leggen in tijdloze beelden. Als trouwfotograaf uit Assen is het altijd mijn doel om de essentie van de dag vast te leggen en het verhaal van het paar te vertellen door middel van mijn foto’s.

Claryanne en Tommas hebben nu een prachtige verzameling beelden om voor altijd naar terug te kijken en herinnerd te worden aan hun onvergetelijke bruiloft in Lokaal 55. Het was een eer om deel uit te maken van hun bijzondere dag en ik wens hen niets dan geluk en liefde in hun toekomst samen.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
  Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
  Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
  … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
  Het resultaat is prachtig!
  Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.
 • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
  Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
  Grote lof en heel veel dank!
  Camiel en Gwen Arentsen
  09-09-2022
 • Avatar stefan hageman ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe! Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi 'gevangen'. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto's. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het … Lees verder als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto's om terug te denken aan dit leuke moment!
  Heel erg dankbaar voor de mooie foto's!

[

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  [

  Tags: bruiloft / herfst bruiloft / huwelijk / trouwen / Trouwen in de herfst / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer