Claryanne en Tommas hadden onlangs hun droomhuwelijk in het prachtige Lokaal 55 in Sneek.

Als ervaren trouwfotograaf in Assen had ik de eer om hun speciale dag vast te leggen.

Het was een betoverende bruiloft, gevuld met liefde, emoties en vreugde. Het adembenemende uitzicht op het water en de sfeervolle ambiance van Lokaal 55 zorgden voor de perfecte achtergrond voor de viering van hun liefde.

Vanaf het begin wist ik dat dit een bijzondere bruiloft zou worden. Claryanne en Tommas straalden van geluk en waren omringd door hun geliefde vrienden en familie. Tijdens het vastleggen van de ceremonie was het duidelijk dat hun liefde voor elkaar puur en oprecht was.

Als fotograaf was het mijn doel om elk prachtig moment vast te leggen. Van de stralende glimlach op het gezicht van Claryanne terwijl ze haar trouwgeloften uitsprak, tot de traan van geluk die over Tommas zijn wang rolde tijdens het eerste dansnummer.

Het was een eer om deel uit te maken van hun intieme momenten en deze voor altijd vast te leggen in tijdloze beelden. Als trouwfotograaf uit Assen is het altijd mijn doel om de essentie van de dag vast te leggen en het verhaal van het paar te vertellen door middel van mijn foto’s.

Claryanne en Tommas hebben nu een prachtige verzameling beelden om voor altijd naar terug te kijken en herinnerd te worden aan hun onvergetelijke bruiloft in Lokaal 55. Het was een eer om deel uit te maken van hun bijzondere dag en ik wens hen niets dan geluk en liefde in hun toekomst samen.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Dick Mandemaker ★★★★★ 7 maanden geleden
  Voor onze familie fotoshoot, met 7 volwassenen en 3 kleine kinderen hebben we Michael gevraagd; het was een uitdaging om ons tegelijkertijd en leuk op de foto te vangen, maar Michael heeft geduldig gewacht en uiteindelijk een mooi resultaat opgeleverd!
 • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
  Mooie ongedwongen foto's!
 • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
  Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
  Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
  … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
  Het resultaat is prachtig!
  Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.

[

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  [

  Tags: bruiloft / herfst bruiloft / huwelijk / trouwen / Trouwen in de herfst / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer