Elise en Niels straalden op hun bruiloft, gehuld in prachtige trouwkleding die hun persoonlijkheden volledig tot uiting bracht.

Elise droeg een adembenemende trouwjurk die haar figuur accentueerde en haar stralende glimlach complementeerde.  Niels droeg een stijlvol pak dat zijn charmante uitstraling benadrukte.

Tijdens de trouwceremonie werden de trouwringen met veel liefde en emotie uitgewisseld. Deze symbolen van eeuwige verbintenis werden met trots gedragen door het pasgetrouwde stel. De trouwfotograaf legde op artistieke wijze momenten vast die voor altijd zouden worden gekoesterd in prachtige trouwfoto’s. De schoonheid en spontaniteit van Elise en Niels’ liefde werd op deze manier vereeuwigd.

Het kasteel Ruurlo bood het perfecte decor voor deze romantische dag. Het historische gebouw straalde een gevoel van tijdloze elegantie uit, wat bijdroeg aan de betoverende sfeer. De uitgestrekte tuinen rondom het kasteel boden een idyllische achtergrond voor de trouwfoto’s en momenten van intieme bezinning.

Al met al was de bruiloft van Elise en Niels een droom die werkelijkheid werd. Het was een dag vol liefde, vreugde en geluk, waarbij elk detail zorgvuldig was uitgekozen om het paar te omringen met schoonheid en sereniteit. Ze zullen nog lang terugkijken op deze onvergetelijke dag, waarop ze elkaar eeuwige trouw beloofden.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar stefan hageman ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe! Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi 'gevangen'. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto's. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het … Lees verder als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto's om terug te denken aan dit leuke moment!
  Heel erg dankbaar voor de mooie foto's!
 • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
  Mooie ongedwongen foto's!
 • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
  Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
  Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
  … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
  Het resultaat is prachtig!
  Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer