Uitvaartfotograaf Doetinchem

Gedenkwaardige herinneringen vastleggen met uitvaartfotografie

Het afscheid nemen van een geliefde is een emotionele en moeilijke gebeurtenis. Tijdens deze periode moeten er vele zaken geregeld worden en vaak gaat de uitvaart in een roes voorbij. Achteraf realiseer je je misschien pas hoe waardevol het zou zijn geweest als er foto’s waren genomen. Foto’s van de uitvaart van je dierbare zijn bijzonder en kunnen na afloop troost bieden en helpen bij het verwerken van het verlies.

Uitvaartfotografie gaat verder dan simpelweg het nemen van foto’s. Het is het vastleggen van tastbare herinneringen. Het geeft je de mogelijkheid om later terug te kijken met een gevoel van voldoening, ondanks het verlies dat je hebt ervaren.

Uitvaartfotografie Silvolde Achterhoek Kerk
Uitvaartfotografie Arnhem-Harry Uitvaartfotograaf Doetinchem

Waarom kiezen voor Michael?

Als uitvaartfotograaf zal ik, afgestemd op jullie wensen (en die van andere nabestaanden), een mooie reportage maken van de uitvaart.

Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik gedurende mijn aanwezigheid gepaste afstand houd, zonder flitslicht fotografeer en met veel respect sfeervolle beelden voor jullie als herinneringen vastleg.

En ik zeg het niet graag, maar ik heb de nodige ervaring met het fotograferen tijdens begrafenissen en crematies en kerkdiensten.

Uitvaartfotografie Crematorium Slangenburg Doetinchem
Uitvaartfotograaf-Bilthoven-uitvaartfotografie-Achterhoek-Doetinchem-rauwfotograaf-waardigafscheid-afscheidfotograaf

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!
 • Avatar Floris Meijer ★★★★★ 4 jaar geleden
  Echt een super fotograaf die je voor de bruiloft wil, we zijn dik tevreden met de foto's die hij maakte. Hij lag veel op de grond om de mooiste shots te maken (en dit is zeker gelukt).Verder heeft deze fotograaf aan al onze verwachtingen voldaan en een prachtige fotoboek voor ons gemaakt.
 • Avatar AM userie ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat kan ik nog toevoegen aan al die mooie reviews? Wij hadden een erg leuke familieshoot. Ook in die ongedwongen Michael Basten sfeer die ik overal teruglees in eerdere reviews. Fotosessies zijn vaak ongemakkelijk, maar zoals mijn broer (ook 50+) ook letterlijk zei; Dit is de leukste fotoshoot die ik … Lees verder ooit meegemaakt heb. En ik zou het bijna vergeten te zeggen, maar de foto's zijn ook echt top geworden.

Tarieven uitvaartfotograFie

Afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Na het overlijden moet er veel geregeld worden een vaak gaat de uitvaart als een roes aan je voorbij. Achteraf bedenk je vaak pas dat het mooi was geweest als er foto’s zouden zijn gemaakt. Foto’s van je dierbare bij een uitvaart zijn bijzonder en waardevol. Ze kunnen naderhand troost brengen en helpen het verlies te verwerken. Daarom bespreek ik graag samen met u of met uw uitvaartverzorger wat de wensen zijn.

Afscheidsfotografie door Michael Basten

is altijd inclusief:
 • Telefonisch of mail contact om de wensen door te nemen met u of uw uitvaartverzorger
 • Tot 3 uur fotografie
 • Selecteren & nabewerking van de foto’s
 • Alle geselecteerde foto’s op USB-stick
 • Afscheidsalbum 25×25 cm inclusief 20 foto's

Een Afscheidsreportage vanaf 775,-

Diverse uitvaartverzekeringen hebben binnen de verzekeringspolis een vrij te besteden budget dat u bijvoorbeeld kunt besteden aan een fotoreportage voor de uitvaart van uw dierbare. We kunnen samen bespreken wat jullie wensen zijn, ik help jullie graag.

Jullie kunnen de afscheidsreportage uitbreiden met:

 • Extra fotografietijd (87,50 per 30 minuten)
 • Alle foto’s op een luxe USB stick
 • luxe afscheidsalbum (30x30cm / 40x30cm)
 • Andere wensen? Laat het me weten.

Extra informatie tarieven afscheidsfotografie Doetinchem

 • Extra foto’s zijn altijd na te bestellen voor in het afscheidsalbum.
 • Luxe afscheidsalbum (30x30cm / 40x30cm)
 • Alle prijzen zijn inclusief BTW
 • Reiskosten zijn inbegrepen tot 30 km daarna 0,35 per kilometer vanaf postcode 7006RE

Contacteer ons voor waardevolle herinneringen

Heeft u behoefte aan professionele fotografie die de essentie van een uitvaart vastlegt? Wij begrijpen dat elk afscheid uniek is en streven ernaar om betekenisvolle herinneringen te creëren die u voor altijd bij zullen blijven.

Via ons contactformulier kunt u eenvoudig en snel contact met ons opnemen. Of het nu gaat om een begrafenis, crematie of gedenkceremonie, wij zijn er om uw wensen te vervullen en uw dierbaren met respect en waardigheid te herdenken.

  Naam

  E-mailadres


  Op welk telefoonnummer kan ik u bereiken

  Locatie van de uitvaart

  Datum dienst van de uitvaart*

  Laat hier je bericht achter