Familie of Gezin Fotoshoot laten maken?

Een leuk moment voor nu, memorabele foto’s voor later

Naarmate je ouder wordt, hecht je vooral veel waarde aan familie. Al het andere is minder belangrijk. Hoe mooi is het, om je vader en/of moeder een familie fotoshoot cadeau te geven?

Ouders, broers, zussen, aanhang, jij en zelfs de hond. Jullie zijn allemaal samen op een prachtige binnen- of buitenlocatie. Een leuk moment an sich. Maar het doel van de familie fotoshoot is natuurlijk om de band, waarmee jullie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vast te leggen in mooie, memorabele foto’s!

Familie-fotoshoot-kasteel-slangenburg-doetinchem-fotograaf-achterhoek-familiefoto
familie-fotoshoot-landal-colderhove-eerbeek

Waarom kiezen voor Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 1000 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jou en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jij je op je gemak voelt en mij als fotograaf vergeet. Je merkt niet eens dat de camera in de buurt is. Er wordt niet geposeerd. En juist dan kan ik de echte momenten vastleggen zoals ze zijn. Ik leg dan ook in documentaire sfeer alles op de gevoelige plaat vast.

Familiefotoshoots in de Spotlight

In mijn portfolio vind je een selectie van familiefotoshoots die ik met trots heb mogen vastleggen. Van intieme momenten in de natuur tot levendige fotosessies in parken of speelse shoots in huiselijke settings, ik ben in staat om de unieke band en dynamiek van elke familie perfect vast te leggen. Elke foto vertelt een verhaal en brengt je direct terug naar bijzondere momenten, waar de liefde en verbondenheid voelbaar worden.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Sandra van der Meer ★★★★★ 2 jaar geleden
  Wij hebben bij Michael een day in a life fotoshoot gehad. We hebben een hele leuke dag gehad met een ontspannen sfeer, ook voor de kinderen. We hebben hele mooie en leuke foto's gehad zonder te poseren.
 • Avatar IamFabienne ★★★★★ 6 maanden geleden
  Michael was de fotograaf voor mijn bruiloft, en ik kan niet genoeg woorden gebruiken om te vertellen hoe geweldig hij was. Vanaf begin tot eind, alles was perfect. Ik heb alles wat kon in zijn handen kunnen leggen en me geen seconde ergens zorgen om te maken. De foto's zijn prachtig en samen met … Lees verder Lobke heeft hij de dag absoluut fantastisch gemaakt. Voor altijd dankbaar
 • Avatar Renate ★★★★★ 3 jaar geleden
  De leerlingen van Cultureel Ondernemend Leren (Arentheem College, Arnhem) maken een eigen tijdschrift. Wij hebben Michael gevraagd of hij van elke leerling een foto wilde maken voor op de cover. Michael heeft een hele vriendelijke en open uitstraling en stelt je op je gemak. De leerlingen werden met … Lees verder geduld begeleid. Ook werd er op een creatieve manier met hen meegedacht. Dit heeft als resultaat dat alle leerlingen een coverfoto hebben waar ze trots op zijn! De foto’s werden bovendien snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit.Daarnaast heeft Michael nog een interactieve mini-workshop fotografie verzorgd. Hij heeft de leerlingen geleerd hoe je met een kleine aanpassing (perspectief / belichting) nog betere foto’s kunt maken. Zowel de fotograaf als de leerlingen hadden er duidelijk plezier in!

Werkwijze Familie fotoshoot

Als jullie geïnteresseerd zijn in een fotoshoot voor de familie of jullie gezin, neem je contact met me op. We zullen dan telefonisch of per mail jullie wensen, een datum en locatie vastleggen.

De locatie is meestal een mooie buitenlocatie, zoals het bos, aan het water of een stoere, industriële locatie.

Vervolgens ontmoeten we elkaar op de afgesproken plek. Tijdens de familie fotoshoot zal ik oprechte, persoonlijke vragen aan jullie stellen. Je zult merken dat jullie hierdoor tijdens de shoot met elkaar bezig zijn en niet met mij, de fotograaf. De foto’s worden ongedwongen en dat is de ideale basis om de échte liefde van jullie familie vast te leggen!

Kort na de fotoshoot ga ik door alle gemaakte foto’s en vanuit mijn eigen expertise kies ik daar de aller beste foto’s voor je. Vervolgens stuur ik je een inlog voor je persoonlijke online web omgeving met daarin een ruime voorselectie van de foto’s. Hieruit maak je de uiteindelijke keuze.

Tarieven Fotoshoot op locatie en in de fotostudio

Wij verzorgen fotoshoots op verschillende locaties in het land en in onze fotostudio in Doetinchem.

Als ervaren fotograaf en professionele apparatuur zorgen wij voor prachtige foto's die jouw momenten perfect vastleggen. Of het nu gaat om portretfoto's in de fotostudio, familiefoto's op locatie of zakelijke foto's in-company, ik kan je hiermee van dienst zijn. We stemmen de fotoshoot volledig af op jouw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact voor een afspraak.

Fotoshoot ‘Real’

inclusief 10 foto’s & minialbum

 • Fotoshoot c.a. 1 uur
 • Een buitenlocatie naar keuze
 • 10 hoge resolutie foto’s in jpg formaat
 • een minialbum van 15×15 cm met 10 foto’s

325,-

Afspraak maken

Fotoshoot ‘Pure’

inclusief 20 foto’s & minialbum

 • Fotoshoot c.a. 1 uur
 • Een buitenlocatie naar keuze
 • 20 hoge resolutie foto’s in jpg formaat
 • een minialbum van 20x15cm  met 20 foto’s

425,-

Afspraak maken

Fotoshoot ‘Beautiful’

inclusief 30 foto’s & fotoalbum

 • Fotoshoot c.a. 1 uur
 • Een buitenlocatie naar keuze
 • 30 hoge resolutie foto’s in jpg formaat
 • een minialbum van 30×20 cm met 30 foto’s

525,-

Afspraak maken

Extra info fotoshoot

 • Jullie mogen zelf kiezen uit alle geselecteerde foto’s
 • Extra foto’s zijn altijd na te bestellen
 • Verschillende opties om te kiezen voor een luxer fotoalbum
 • Reiskosten zijn inbegrepen tot 30 km daarna 0,45 per kilometer vanaf postcode 7006RE
 • Alle prijzen zijn inclusief btw
Kleding tips voor een geslaagde fotoshoot

Interesse in mij als jullie Familie fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden.

Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen.

Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

Neem contact op

  Soort Fotoshoot sessie*

  Locatie*


  Datum*