Familie of Gezin Fotoshoot laten maken?

familie-fotoshoot-kasteel-slangenburg-doetinchem-achterhoek

Een leuk moment voor nu, memorabele foto’s voor later

Naarmate je ouder wordt, hecht je vooral veel waarde aan familie. Al het andere is minder belangrijk. Hoe mooi is het, om je vader en/of moeder een familie fotoshoot cadeau te geven?

Ouders, broers, zussen, aanhang, jij en zelfs de hond. Jullie zijn allemaal samen op een prachtige binnen- of buitenlocatie. Een leuk moment an sich. Maar het doel van de familie fotoshoot is natuurlijk om de band, waarmee jullie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vast te leggen in mooie, memorabele foto’s!

Waarom kiezen voor Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 1000 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jou en je familie en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jullie je op jullie gemak voelen en mij als fotograaf vergeten. Jullie merken niet dat de camera in de buurt is. Er wordt niet geposeerd. En juist dan maak ik echte foto’s, met momenten zoals ze zijn. Deze techniek van fotograferen is geïnspireerd door de Moment Design methode.

Familie Fotoshoot Portfolio

Een beeld zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Bekijk daarom hieronder enkele familie fotoshoots die ik met plezier heb gemaakt.

familie-fotoshoot-Keijenborg-Achterhoek-fotoshoot-achtertuin-Gezinsfotoshoot

Hoe werkt het?

Als jullie geïnteresseerd zijn in een fotoshoot voor de familie of jullie gezin, neem je contact met me op. We zullen dan telefonisch of per mail jullie wensen, een datum en locatie vastleggen. De locatie is meestal een mooie buitenlocatie, zoals het bos, aan het water of een stoere, industriële locatie.

Vervolgens ontmoeten we elkaar op de afgesproken plek. Tijdens de familie fotoshoot zal ik oprechte, persoonlijke vragen aan jullie stellen. Je zult merken dat jullie hierdoor tijdens de shoot met elkaar bezig zijn en niet met mij, de fotograaf. De foto’s worden ongedwongen en dat is de ideale basis om de échte liefde van jullie familie vast te leggen!

Familie fotoshoot Eerbeek Landal Colderhoven

Familie Fotoshoot Tarieven

Bekijk de tarieven via onderstaande knop. Aanpassingen in mijn pakketten zijn natuurlijk ook mogelijk!

Gezinsfotoshoot Hatersevennen Nijmegen

Wat krijg je?

  • Familie fotoshoot van c.a. 1 uur (binnen en/of buiten)
  • Professionele nabewerking op kleur en contrast.
  • Toegang tot online galerij waar je foto’s kunt uitkiezen.
  • Digitale foto’s naar keuze.
  • De digitale foto’s ontvang je als .jpg in hoge kwaliteit en zonder watermerk.
  • Uiteraard kun je foto’s achteraf bijbestellen, zowel digitaal als afgedrukt.

Interesse in mij als fotograaf van jullie familie fotoshoot?

Mijn studio is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel familie fotoshoots schiet in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd om elders in Nederland te fotograferen. Ongeacht waar jullie wonen: neem gerust eens contact met me op!