Op zoek naar een professionele trouwfotograaf om jullie romantische herfstbruiloft vast te leggen? Michael Basten is de perfecte keuze! Met zijn oog voor detail en emotie weet hij elke speciale moment van jullie dag prachtig vast te leggen.

De herfst is een betoverend seizoen om te trouwen, vooral in de idyllische locaties zoals Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg en Carpe Diem Vethuizen. Met hun pittoreske landschappen en sfeervolle ambiance bieden deze locaties de ideale setting voor jullie herfstbruiloft.

Ina en Kai kozen voor deze adembenemende locaties en lieten Michael Basten hun mooiste herinneringen vastleggen. De foto’s van hun bruiloft laten de warme kleuren en betoverende sfeer van de herfst prachtig zien. De liefde tussen Ina en Kai is voelbaar in elke foto, van de intieme momenten tijdens de ceremonie tot de vreugdevolle vieringen tijdens het feest.

Stel je voor: jullie omringd door de warme kleuren van de herfstbladeren, terwijl de zon langzaam ondergaat en een gouden gloed werpt over het landschap. Deze speciale momenten worden door Michael Basten op een artistieke en romantische manier vastgelegd, zodat jullie deze betoverende herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

Aarzel niet om Michael Basten in te schakelen als jullie trouwfotograaf en laat hem jullie herfstbruiloft transformeren tot een sprookje dat nooit zal vervagen, zelfs naarmate de herfstbladeren langzaam naar beneden dwarrelen. Neem contact op en ontdek hoe hij jullie speciale dag onvergetelijk kan maken met zijn fotografische vaardigheden en passie voor het vastleggen van jullie liefdesverhaal.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Niels Dekker ★★★★★ 10 maanden geleden
  Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!
 • Avatar Ivonne Van dongen ★★★★★ 10 maanden geleden
  Michael is een fantastische fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie en bijzondere manier gefotografeerd. Een fijn mens die als een kameleon op je bruiloft aanwezig is en oog heeft voor alles wat er op zo’n dag gebeurd en dat allemaal vast heeft gelegd. Het resultaat: een fantastisch album … Lees verder met bijzondere foto’s die wij regelmatig nog doorbladeren.
 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / herfst bruiloft / huwelijk / trouwen / Trouwen in de herfst / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer