Op een adembenemende dag vol liefde, begonnen Nienke & Wim hun huwelijksdag met een betoverend “getting ready” moment om zich klaar te maken voor hun bruiloft die zou volgen.

Een stralende dag vol liefde en geluk, met een intieme tuinbruiloft in het mooie Doetinchem.

De sfeer is gezellig en warm, net als het koppel zelf. Omringd door familie en vrienden genieten ze van een prachtige ceremonie, waarbij de trouwringen schitteren als symbool van eeuwige verbondenheid.

De trouwfoto’s worden vastgelegd in de idyllische achtertuin, die dienst doet als decor voor deze betoverende dag. Na de plechtigheid volgt een feest vol verrassingen, met eigen gemaakt spelletjes en routeborden die het bruidspaar speciaal voor deze dag heeft bedacht.

Nienke straalt in haar adembenemende trouwjurk, terwijl Wim trots naast haar staat in zijn elegant maatpak. Het is een bruiloft die niet alleen hun liefde viert, maar ook hun persoonlijkheid en creativiteit. Een dag om nooit te vergeten, vol magische momenten voor dit prachtige bruidspaar.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Bianca Vermeulen ★★★★★ 4 weken geleden
  Michael heeft voor ons de crematie van onze vader gefotografeerd, wat hij super heeft gedaan! We hebben niet eens gemerkt dat hij er was. We hebben er ook een heel mooi album aan overgehouden. Dankjewel daar voor! Zeker een aanrader!
 • Avatar Jantine Rossen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat een prachtige foto's van onze bruiloft!
  Ben je op zoek naar een fotograaf die emoties kan vastleggen? Dan heb je aan Michael een hele goeie!
  Zijn foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vol van emoties.
  We zijn erg blij en dankbaar dat deze bijzondere dag op prachtige foto's terug te
  … Lees verder zien is.
  Hartelijk bedankt Michael!
 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / Gendringen / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer / Wijngoed Montferland