Op een adembenemende dag vol liefde, begonnen Nienke & Wim hun huwelijksdag met een betoverend “getting ready” moment om zich klaar te maken voor hun bruiloft die zou volgen.

Een stralende dag vol liefde en geluk, met een intieme tuinbruiloft in het mooie Doetinchem.

De sfeer is gezellig en warm, net als het koppel zelf. Omringd door familie en vrienden genieten ze van een prachtige ceremonie, waarbij de trouwringen schitteren als symbool van eeuwige verbondenheid.

De trouwfoto’s worden vastgelegd in de idyllische achtertuin, die dienst doet als decor voor deze betoverende dag. Na de plechtigheid volgt een feest vol verrassingen, met eigen gemaakt spelletjes en routeborden die het bruidspaar speciaal voor deze dag heeft bedacht.

Nienke straalt in haar adembenemende trouwjurk, terwijl Wim trots naast haar staat in zijn elegant maatpak. Het is een bruiloft die niet alleen hun liefde viert, maar ook hun persoonlijkheid en creativiteit. Een dag om nooit te vergeten, vol magische momenten voor dit prachtige bruidspaar.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar bart nijmeijer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Michael komt bescheiden binnen maar lokt iedereen goed uit zijn of haar tent. Dit levert ontzettend leuke foto's op. Vakman, ook wat betreft de afhandeling via e-portals. Heel professioneel.
 • Avatar Ivonne Van dongen ★★★★★ 10 maanden geleden
  Michael is een fantastische fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie en bijzondere manier gefotografeerd. Een fijn mens die als een kameleon op je bruiloft aanwezig is en oog heeft voor alles wat er op zo’n dag gebeurd en dat allemaal vast heeft gelegd. Het resultaat: een fantastisch album … Lees verder met bijzondere foto’s die wij regelmatig nog doorbladeren.
 • Avatar Colette de Bruin ★★★★★ 4 jaar geleden
  Michael heeft de foto's van het jubileumfeest van ons bedrijf gemaakt. We zijn ontzettend blij met dit aandenken. De foto's geven prachtig weer hoe mooi deze avond was. Enorm veel respect voor hoe Michael in donkere ruimtes toch nog foto's van hoge kwaliteit weet te maken.

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / Gendringen / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer / Wijngoed Montferland