Als ervaren trouwfotograaf had ik het genoegen om de bruiloft van Anne en Wouter te fotograferen op Landgoed Vidaa, een romantische en sfeervolle setting die perfect paste bij hun buitenbruiloft.

Vanaf het moment dat ik werd gevraagd om hun speciale dag vast te leggen, wist ik dat ik een unieke serie foto’s wilde creëren die het geluk en de vreugde van hun huwelijk zouden weerspiegelen.

Op de dag van de bruiloft straalde het koppel van geluk terwijl ze omringd werden door lachende gezichten van vrienden en familie. De stralende zon zorgde voor een prachtige sfeer en ik kon niet anders dan die magische momenten vastleggen waarin Anne en Wouter elkaar omarmden, lachten en genoten van hun grote dag.

Als trouwfotograaf in Bergschenhoek ga ik altijd voor een persoonlijke aanpak. Ik neem de tijd om het bruidspaar te leren kennen en hun wensen en verwachtingen te begrijpen. Door een ontspannen sfeer te creëren tijdens de fotoshoot, zorg ik ervoor dat het bruidspaar zich op hun gemak voelt en zichzelf kan zijn. Dit resulteert in natuurlijke en spontane foto’s die de essentie van hun liefde vastleggen.

Of je nu een buitenbruiloft in Bergschenhoek of elders plant, ik ben beschikbaar om jullie bij te staan op jullie speciale dag. Als trouwfotograaf begrijp ik hoe belangrijk het is om alle bijzondere momenten vast te leggen, van het uitwisselen van de ringen tot het vieren van de liefde met vrienden en familie. Laat mij jullie liefdesverhaal vertellen door middel van mijn lens, zodat jullie deze mooie herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

Dus, ben je op zoek naar een trouwfotograaf in Bergschenhoek die gepassioneerd is om jullie liefdesverhaal vast te leggen? Neem dan vandaag nog contact met mij op om jullie plannen te bespreken en te kijken hoe ik kan bijdragen aan jullie droombruiloft. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jullie speciale dag een onvergetelijk en magisch moment wordt dat voor altijd wordt gekoesterd.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar stefan hageman ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe! Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi 'gevangen'. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto's. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het … Lees verder als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto's om terug te denken aan dit leuke moment!
  Heel erg dankbaar voor de mooie foto's!
 • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
  Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
  Grote lof en heel veel dank!
  Camiel en Gwen Arentsen
  09-09-2022
 • Avatar bart nijmeijer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Michael komt bescheiden binnen maar lokt iedereen goed uit zijn of haar tent. Dit levert ontzettend leuke foto's op. Vakman, ook wat betreft de afhandeling via e-portals. Heel professioneel.

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer