Op zoek naar een trouwfotograaf in Nijmegen? Ontmoet Astrid & Martijn, een prachtig stel dat ervoor koos om hun speciale dag te vieren boven op het terras van het schilderachtige Wijnfort Lent. Met een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap en de rivier, was dit een onvergetelijke locatie voor hun ceremonie.

Als trouwfotograaf in Nijmegen was ik vereerd om de unieke momenten van Astrid & Martijn vast te leggen terwijl ze hun geloften uitwisselden te midden van hun geliefde familie en vrienden. Het geluk straalde van hun gezichten af terwijl ze vol vreugde door het gangpad liepen, omringd door prachtige bloemendecoraties die perfect pasten bij de natuurlijke elegantie van de locatie.

Het terras van het Wijnfort Lent bij Nijmegen bood niet alleen een spectaculair uitzicht, maar ook veel mogelijkheden voor geweldige foto’s. Van intieme momenten tijdens de ceremonie tot ontroerende dansen tijdens de receptie, elke emotie en details werden zorgvuldig vastgelegd. Ik heb genoten van het fotograferen van Astrid & Martijn terwijl ze straalden van geluk en genoten van elke minuut van hun bijzondere dag.

Als trouwfotograaf begrijp ik hoe belangrijk het is om de ware essentie van een huwelijk vast te leggen. Astrid & Martijn’s bruiloft was gevuld met liefde, vreugde en emotie, en ik was vastberaden om die momenten te vereeuwigen. Met elke klik van de camera heb ik geprobeerd de liefde en betovering vast te leggen die deze dag zo speciaal maakte.

Of je nu een buitenbruiloft, een formele ceremonie of een intieme bijeenkomst plant, het Wijnfort Lent is een adembenemende keuze. Ik ben er trots op om trouwfotograaf in Nijmegen te zijn en elke keer weer te mogen werken op deze prachtige locatie. Astrid & Martijn’s bruiloft was een voorbeeld van hoe een droomhuwelijk eruit kan zien, en ik ben dankbaar dat ik de kans kreeg om hun liefdesverhaal te documenteren.

Als je op zoek bent naar een trouwfotograaf in Nijmegen die de magie van je speciale dag kan vastleggen, neem dan gerust contact met me op. Ik zou vereerd zijn om je te helpen bij het creëren van blijvende herinneringen die je voor altijd zult koesteren.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Sandra Eeren ★★★★★ 3 jaar geleden
  Ik heb samen met mijn moeder en dochter foto's door Michael laten maken en we zijn er super blij mee! Ze zijn prachtig geworden! Het was leuk om te doen en gezellig.Positief
  Kwaliteit en Professionaliteit …Meer
 • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
  Mooie ongedwongen foto's!
 • Avatar Anne den Broeder ★★★★★ 2 jaar geleden
  We hebben een hele fijne dag gehad met Michael als trouwfotograaf. Hij zorgde voor een fijne sfeer, bijvoorbeeld de groepsfoto's waren heel relaxed en super snel afgehandeld. De fotoshoot was heel ongedwongen en we hoefden niet veel te poseren, dat beviel ons heel goed. Hij loopt geen moment in … Lees verder de weg, en is ook heel gezellig 🙂 De foto's zijn sprookjesachtig geworden, met een heel mooi boek vol herinneringen aan een prachtige dag! Een aanrader voor ieder bruidspaar in spé!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

   

   

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Wedding / weddingphotographer / Wijnfort Lent