Op zoek naar een trouwfotograaf in Nijmegen? Ontmoet Astrid & Martijn, een prachtig stel dat ervoor koos om hun speciale dag te vieren boven op het terras van het schilderachtige Wijnfort Lent. Met een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap en de rivier, was dit een onvergetelijke locatie voor hun ceremonie.

Als trouwfotograaf in Nijmegen was ik vereerd om de unieke momenten van Astrid & Martijn vast te leggen terwijl ze hun geloften uitwisselden te midden van hun geliefde familie en vrienden. Het geluk straalde van hun gezichten af terwijl ze vol vreugde door het gangpad liepen, omringd door prachtige bloemendecoraties die perfect pasten bij de natuurlijke elegantie van de locatie.

Het terras van het Wijnfort Lent bij Nijmegen bood niet alleen een spectaculair uitzicht, maar ook veel mogelijkheden voor geweldige foto’s. Van intieme momenten tijdens de ceremonie tot ontroerende dansen tijdens de receptie, elke emotie en details werden zorgvuldig vastgelegd. Ik heb genoten van het fotograferen van Astrid & Martijn terwijl ze straalden van geluk en genoten van elke minuut van hun bijzondere dag.

Als trouwfotograaf begrijp ik hoe belangrijk het is om de ware essentie van een huwelijk vast te leggen. Astrid & Martijn’s bruiloft was gevuld met liefde, vreugde en emotie, en ik was vastberaden om die momenten te vereeuwigen. Met elke klik van de camera heb ik geprobeerd de liefde en betovering vast te leggen die deze dag zo speciaal maakte.

Of je nu een buitenbruiloft, een formele ceremonie of een intieme bijeenkomst plant, het Wijnfort Lent is een adembenemende keuze. Ik ben er trots op om trouwfotograaf in Nijmegen te zijn en elke keer weer te mogen werken op deze prachtige locatie. Astrid & Martijn’s bruiloft was een voorbeeld van hoe een droomhuwelijk eruit kan zien, en ik ben dankbaar dat ik de kans kreeg om hun liefdesverhaal te documenteren.

Als je op zoek bent naar een trouwfotograaf in Nijmegen die de magie van je speciale dag kan vastleggen, neem dan gerust contact met me op. Ik zou vereerd zijn om je te helpen bij het creëren van blijvende herinneringen die je voor altijd zult koesteren.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar stefan hageman ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe! Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi 'gevangen'. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto's. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het … Lees verder als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto's om terug te denken aan dit leuke moment!
  Heel erg dankbaar voor de mooie foto's!
 • Avatar Jantine Rossen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat een prachtige foto's van onze bruiloft!
  Ben je op zoek naar een fotograaf die emoties kan vastleggen? Dan heb je aan Michael een hele goeie!
  Zijn foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vol van emoties.
  We zijn erg blij en dankbaar dat deze bijzondere dag op prachtige foto's terug te
  … Lees verder zien is.
  Hartelijk bedankt Michael!
 • Avatar Dick Mandemaker ★★★★★ 11 maanden geleden
  Voor onze familie fotoshoot, met 7 volwassenen en 3 kleine kinderen hebben we Michael gevraagd; het was een uitdaging om ons tegelijkertijd en leuk op de foto te vangen, maar Michael heeft geduldig gewacht en uiteindelijk een mooi resultaat opgeleverd!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

   

   

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Wedding / weddingphotographer / Wijnfort Lent