Op zoek naar een trouwfotograaf in Nijmegen? Ontmoet Astrid & Martijn, een prachtig stel dat ervoor koos om hun speciale dag te vieren boven op het terras van het schilderachtige Wijnfort Lent. Met een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap en de rivier, was dit een onvergetelijke locatie voor hun ceremonie.

Als trouwfotograaf in Nijmegen was ik vereerd om de unieke momenten van Astrid & Martijn vast te leggen terwijl ze hun geloften uitwisselden te midden van hun geliefde familie en vrienden. Het geluk straalde van hun gezichten af terwijl ze vol vreugde door het gangpad liepen, omringd door prachtige bloemendecoraties die perfect pasten bij de natuurlijke elegantie van de locatie.

Het terras van het Wijnfort Lent bij Nijmegen bood niet alleen een spectaculair uitzicht, maar ook veel mogelijkheden voor geweldige foto’s. Van intieme momenten tijdens de ceremonie tot ontroerende dansen tijdens de receptie, elke emotie en details werden zorgvuldig vastgelegd. Ik heb genoten van het fotograferen van Astrid & Martijn terwijl ze straalden van geluk en genoten van elke minuut van hun bijzondere dag.

Als trouwfotograaf begrijp ik hoe belangrijk het is om de ware essentie van een huwelijk vast te leggen. Astrid & Martijn’s bruiloft was gevuld met liefde, vreugde en emotie, en ik was vastberaden om die momenten te vereeuwigen. Met elke klik van de camera heb ik geprobeerd de liefde en betovering vast te leggen die deze dag zo speciaal maakte.

Of je nu een buitenbruiloft, een formele ceremonie of een intieme bijeenkomst plant, het Wijnfort Lent is een adembenemende keuze. Ik ben er trots op om trouwfotograaf in Nijmegen te zijn en elke keer weer te mogen werken op deze prachtige locatie. Astrid & Martijn’s bruiloft was een voorbeeld van hoe een droomhuwelijk eruit kan zien, en ik ben dankbaar dat ik de kans kreeg om hun liefdesverhaal te documenteren.

Als je op zoek bent naar een trouwfotograaf in Nijmegen die de magie van je speciale dag kan vastleggen, neem dan gerust contact met me op. Ik zou vereerd zijn om je te helpen bij het creëren van blijvende herinneringen die je voor altijd zult koesteren.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ 10 maanden geleden
  We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
  Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
  Grote lof en heel veel dank!
  Camiel en Gwen Arentsen
  09-09-2022
 • Avatar stefan hageman ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe! Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi 'gevangen'. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto's. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het … Lees verder als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto's om terug te denken aan dit leuke moment!
  Heel erg dankbaar voor de mooie foto's!
 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

   

   

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Wedding / weddingphotographer / Wijnfort Lent