Cadeaubon fotoshoot

Een cadeau om nooit te vergeten

Ben je op zoek naar een leuk en origineel kado voor je liefste vriend of vriendin, of aan iemand van je familie omdat hij of zij jarig is!

Wil je iemand een ware belevenis en een tastbare herinnering cadeau geven voor bijvoorbeeld de feestdagen zoals, kerstmis, moederdag, vaderdag, of voor een verjaardagscadeau voor een vriendinnen fotoshoot of wil jij je vriendin of vriend verrassen met een valentijns fotoshoot?

Dan is een fotoshoot cadeaubon zeker een goed idee!

Day-in-the-life-fotoshoot-thuis-foto's-fotograaf-doetinchem-achterhoek-nederland3
Day-in-the-life-fotoshoot-thuis-foto's-fotograaf-doetinchem-achterhoek

Geef een origineel cadeau en geef een

fotoshoot cadeaubon!

Day-in-the-life-fotoshoot-thuis-foto's-fotograaf-doetinchem-achterhoek-nederland

Kies een fotoshoot of bepaal zelf je bedrag

De cadeaubon kan worden verzilverd voor bijvoorbeeld een vriendinnenfotoshoot, lovefotoshoot, zwangerschap fotoshoot, portertfotoshoot, familie/ gezinfotoshoot, bruidsreportage of fotocursus. Wil je liever zelf je cadeaubon bedrag kiezen, ook dat is mogelijk!

Hoe gaat het in zijn werk

Geef door voor welke fotoshoot of voor welke waarde je de cadeaubon wilt bestellen. Graag hoor ik van je wat er nog op de bon mag worden gezetten.

Ook ontvang ik graag je adresgegevens zodat ik de bon gelijk naar je toe kan sturen.

Na je bestelling krijg je zo spoedig mogelijk een mail met de betaalgegevens. Zodra het factuurbedrag is voldaan, zal de cadeaubon leuk voor je worden ingepakt en naar je worden opgestuurd, wil je de bon liever zelf op komen halen, dat kan natuurlijk ook!

De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld!
De cadeaubon is één jaar na afgiftedatum geldig.

Personal-branding-portret-linkedIn-fotoshoot-zakelijk-portret-fotografie-fotostudio-doetinchem-achterhoek
Day-in-the-life-fotoshoot-thuis-foto's-fotograaf-doetinchem-achterhoek

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Niels Dekker ★★★★★ een jaar geleden
  Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!
 • Avatar Mrnda 33 ★★★★★ 4 jaar geleden
  Wij hebben Michael als bruidsfotograaf gehad. Zelf zijn wij niet zo van de foto's, we vinden het maar ongemakkelijk, maar toch wil je de mooiste dag van je leven natuurlijk graag als herinnering vastgelegd hebben. Daarom was het erg fijn dat Michael ons op ons gemak stelde en zelf met de ideeën … Lees verder kwam. Voor de fotoreportage had hij ook veel en originele ideeën en daarnaast merkte wij nauwelijks dat hij aanwezig was tijdens de ceremonie om foto's te maken. Wat echt heel fijn was, is dat hij de optie heeft een tweede fotograaf bij te boeken, zodat je vanuit verschillende perspectieven foto's hebt. Bij de voorbereidingen zowel een fotograaf bij de man als de vrouw en tijdens de ceremonie zowel foto's van ons als van de gasten. Michael is een rustige, geduldige, flexibele en vooral vakkundige fotograaf met voldoende creativiteit en ideeën. Wij zouden hem aanbevelen.
 • Avatar Ivan Koekkoek ★★★★★ 2 jaar geleden
  Bedrijfsfotografie laten doen door Michael. Super foto's en erg prettig om mee te werken!Positief
  Kwaliteit en Professionaliteit …Meer

Bestel hier je Fotoshoot Cadeaubon

Dus ben je op zoek naar het perfecte cadeau? Geef dan een fotoshoot cadeaubon! Met deze unieke cadeaubon kan de ontvanger zich laten vereeuwigen in een prachtige fotoshoot. Of het nu gaat om een familiemoment, een romantische shoot of een professionele portretfoto; er zijn eindeloze mogelijkheden om je mooiste momenten vast te leggen. Bestel vandaag nog de fotoshoot cadeaubon en geef een blijvende herinnering cadeau!