Met oog voor detail en creativiteit wist trouwfotograaf Michael de liefde en emotie tussen Lisenka & Marc op een unieke manier vast te leggen.

Het sprookjesachtige landgoed van Meneer van Eijck in Oisterwijk was de perfecte setting voor deze bijzondere bruiloft.

Omgeven door de prachtige bossen kwam de liefde tussen het bruidspaar echt tot leven. Trouwfotograaf Michael maakte gebruik van de natuurlijke schoonheid van de locatie om adembenemende foto’s te creëren.

Met zijn professionele aanpak zorgde Michael ervoor dat Lisenka & Marc zich op hun gemak voelden voor de camera. Hij wist hoe hij het bruidspaar moest regisseren om authentieke en spontane momenten vast te leggen. Van de intieme blikken tijdens de ceremonie tot de blije gezichten tijdens het feest, elke emotie werd op een prachtige manier vastgelegd.

De fotografie van Lisenka & Marc’s bruiloft bij Meneer van Eijck in Oisterwijk was meer dan alleen het vastleggen van mooie plaatjes. Michael wist het verhaal van hun liefde te vertellen door middel van beelden. Elke foto vertelde een stukje van het verhaal van hun speciale dag.

Of jullie nu trouwen in de natuur, in een kasteel of op het strand, trouwfotograaf Michael weet elke locatie om te toveren tot een sprookje. Met zijn creativiteit en oog voor detail zorgt hij ervoor dat jullie trouwfoto’s uniek en onvergetelijk worden.

Dus, als jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf in Zaltbommel of een andere locatie, kijk dan niet verder. Michael legt niet alleen mooie plaatjes vast, maar hij vertelt het verhaal van jullie liefde op een manier die nog jarenlang gekoesterd zal worden.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Jantine Rossen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat een prachtige foto's van onze bruiloft!
  Ben je op zoek naar een fotograaf die emoties kan vastleggen? Dan heb je aan Michael een hele goeie!
  Zijn foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vol van emoties.
  We zijn erg blij en dankbaar dat deze bijzondere dag op prachtige foto's terug te
  … Lees verder zien is.
  Hartelijk bedankt Michael!
 • Avatar bart nijmeijer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Michael komt bescheiden binnen maar lokt iedereen goed uit zijn of haar tent. Dit levert ontzettend leuke foto's op. Vakman, ook wat betreft de afhandeling via e-portals. Heel professioneel.
 • Avatar Niels Dekker ★★★★★ 10 maanden geleden
  Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer