Met oog voor detail en creativiteit wist trouwfotograaf Michael de liefde en emotie tussen Lisenka & Marc op een unieke manier vast te leggen.

Het sprookjesachtige landgoed van Meneer van Eijck in Oisterwijk was de perfecte setting voor deze bijzondere bruiloft.

Omgeven door de prachtige bossen kwam de liefde tussen het bruidspaar echt tot leven. Trouwfotograaf Michael maakte gebruik van de natuurlijke schoonheid van de locatie om adembenemende foto’s te creëren.

Met zijn professionele aanpak zorgde Michael ervoor dat Lisenka & Marc zich op hun gemak voelden voor de camera. Hij wist hoe hij het bruidspaar moest regisseren om authentieke en spontane momenten vast te leggen. Van de intieme blikken tijdens de ceremonie tot de blije gezichten tijdens het feest, elke emotie werd op een prachtige manier vastgelegd.

De fotografie van Lisenka & Marc’s bruiloft bij Meneer van Eijck in Oisterwijk was meer dan alleen het vastleggen van mooie plaatjes. Michael wist het verhaal van hun liefde te vertellen door middel van beelden. Elke foto vertelde een stukje van het verhaal van hun speciale dag.

Of jullie nu trouwen in de natuur, in een kasteel of op het strand, trouwfotograaf Michael weet elke locatie om te toveren tot een sprookje. Met zijn creativiteit en oog voor detail zorgt hij ervoor dat jullie trouwfoto’s uniek en onvergetelijk worden.

Dus, als jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf in Zaltbommel of een andere locatie, kijk dan niet verder. Michael legt niet alleen mooie plaatjes vast, maar hij vertelt het verhaal van jullie liefde op een manier die nog jarenlang gekoesterd zal worden.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Ivonne Van dongen ★★★★★ een jaar geleden
  Michael is een fantastische fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie en bijzondere manier gefotografeerd. Een fijn mens die als een kameleon op je bruiloft aanwezig is en oog heeft voor alles wat er op zo’n dag gebeurd en dat allemaal vast heeft gelegd. Het resultaat: een fantastisch album … Lees verder met bijzondere foto’s die wij regelmatig nog doorbladeren.
 • Avatar stefan hageman ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe! Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi 'gevangen'. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto's. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het … Lees verder als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto's om terug te denken aan dit leuke moment!
  Heel erg dankbaar voor de mooie foto's!
 • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
  Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
  Grote lof en heel veel dank!
  Camiel en Gwen Arentsen
  09-09-2022

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer