Vanaf de Get ready, de first look, de trouwceremonie, samen de taart aansnijden en champagne, een gezellige receptie met live muziek en een knallend avond feest, het huwelijk van Chanel & Dyon bij Partycentrum Plok in Didam was een aaneenschakeling van prachtige momenten die ik als trouwfotograaf mocht vastleggen.

Vanaf de voorbereidingen van de bruid en bruidegom, waarbij alle emoties en opwinding voelbaar waren, tot het magische moment van hun first look, straalden ze van geluk.

De trouwceremonie was vol liefde en betekenis, met oogverblindende details zoals de trouwringen en het betoverende bruidsboeket.

Het aansnijden van de taart en het proosten met champagne waren hoogtepunten van de dag, gevolgd door een sfeervolle receptie met live muziek die de emoties versterkte.

De avond barstte los in een bruisend feest, waar ik als documentaire fotograaf alle spontane momenten vastlegde. Het was een eer om deze onvergetelijke dag te mogen vastleggen voor Chanel & Dyon, en ik ben dankbaar dat ik hun liefde op beeld heb mogen vastleggen, zodat ze deze herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Colette de Bruin ★★★★★ 4 jaar geleden
  Michael heeft de foto's van het jubileumfeest van ons bedrijf gemaakt. We zijn ontzettend blij met dit aandenken. De foto's geven prachtig weer hoe mooi deze avond was. Enorm veel respect voor hoe Michael in donkere ruimtes toch nog foto's van hoge kwaliteit weet te maken.
 • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
  Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
  Grote lof en heel veel dank!
  Camiel en Gwen Arentsen
  09-09-2022
 • Avatar bart nijmeijer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Michael komt bescheiden binnen maar lokt iedereen goed uit zijn of haar tent. Dit levert ontzettend leuke foto's op. Vakman, ook wat betreft de afhandeling via e-portals. Heel professioneel.

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer