Bedrijfsfotografie Doetinchem Achterhoek

Professionele bedrijfsfotografie voor ondernemingen en zelfstandige professionals.

Ben je een zelfstandige professional die op zoek is naar een persoonlijk en zakelijk portret om een goede indruk te maken en betrouwbaarheid uit te stralen?

Of vertegenwoordig je juist een groot bedrijf en wil je een complete bedrijfsreportage om een professionele en toegankelijke uitstraling te creëren?

Heb je iets te vieren en wil je een evenement organiseren? Met een fotoreportage van een personeelsfeest of bedrijfsjubileum kun je terugkijken op een prachtige dag waar veel gebeurt, maar waar je niet alles kunt ervaren.

Met mijn ervaring, afgestemd op jouw specifieke wensen, maak ik precies de foto’s waarmee jij kunt laten zien wat je bedrijf te bieden heeft!

Bedrijfsfotograaf van Sjoerd de Jong Hovenier in Silvolde voor Grondwerkzaamheden met een graafmachine in de Achterhoek bij doetinchem
Fotografen-Festival-Emmeloord-evenementen-fotografie-eventfotografie-fotograaf-bedrijfsfotografie
Bedrijfsreportage Rutolux Zonwering Groesbeek bedrijfsfotografie Nijmegen Achterhoek fotograaf
Bedrijfsfotografie bij bakkerij van namen in zaltbommel, de desem brood ambachtelijke bakker van de regio Gelderlan

Waarom kiezen voor Michael?

Ik heb mijn opleiding afgerond aan de Fotovakschool in Boxtel, gevolgd door verschillende cursussen en meer dan 1000 succesvolle reportages.

Toch realiseer ik me dat veel professionele fotografen vergelijkbare ervaringen hebben.

Wat mij onderscheidt, is de relatie die ik opbouw met jou en jouw bedrijf, en mijn unieke benadering van fotografie. Door persoonlijk contact zorg ik ervoor dat jij en je werknemers zich op hun gemak voelen, terwijl ik onopvallend portretten en bedrijfsreportages maak.

Ik zorg ervoor dat de camera geen afleiding vormt en er wordt niet geposeerd. Op deze manier leg ik echte, spontane momenten vast in een documentaire stijl.

Bedrijven in de Spotlight

In mijn portfolio vind je een indrukwekkende verzameling van bedrijfsfotografie op maat voor zowel grote bedrijven als zzp'ers. Van professionele portretten en teamfoto's tot sfeervolle beelden van de werkzaamheden binnen het bedrijf, ik leg de essentie en het karakter van jouw bedrijf op een treffende manier vast. Elke foto vertelt een verhaal en laat de kernwaarden en de professionaliteit van jouw bedrijf zien.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!
 • Avatar Evelien Te Brinke ★★★★★ 2 jaar geleden
  Michael heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. Michael is heel prettig in de omgang, we hadden een fijne klik. Ook de kinderen voelden zich op het gemak tijdens de shoot. Het resultaat is een prachtige en waardevolle herinnering aan onze bruiloft.
 • Avatar bart nijmeijer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Michael komt bescheiden binnen maar lokt iedereen goed uit zijn of haar tent. Dit levert ontzettend leuke foto's op. Vakman, ook wat betreft de afhandeling via e-portals. Heel professioneel.

Tarieven Zakelijke Portretten op locatie

Een goed zakelijk portret is essentieel voor een professionele uitstraling.

Of het nu gaat om je eigen profielfoto op LinkedIn, de foto's van het personeel op de website of de foto's voor een persoonlijk CV, ik help je graag. Als bedrijfsfotograaf zorgt ik ervoor dat je op je best wordt vastgelegd, met oog voor detail en het juiste gebruik van belichting. Zo kom jij betrouwbaar en professioneel over op je klanten en relaties. Of je nu kiest voor een klassieke studio-opstelling, een outdoor shoot of een creatieve setting, als fotograaf denkt ik met je mee en adviseert je over de beste aanpak, houding en kleding keuze.

Shoot & Go

83,- p.p.

Excl. btw

Dit is inclusief

20 minuten fotoshoot

In mijn studio in Doetinchem of op locatie

1 foto’s naar eigen keuze in hoge & web resolutie digitaal aangeleverd

Foto’s worden professioneel geretoucheerd

Afspraak maken

Portretsessie

157- p.p.

Excl. btw Dit is inclusief 40 minuten fotoshoot In mijn studio in Doetinchem of op locatie meerdere kleding wissels mogelijk 3 foto’s naar eigen keuze in hoge & web resolutie digitaal aangeleverd Foto’s worden professioneel geretoucheerd
Afspraak maken

SUPER DE LUXE

227- p.p.

Excl. btw Dit is inclusief 60 minuten fotoshoot In mijn studio in Doetinchem of op locatie meerdere kleding wissels mogelijk 6 foto’s naar eigen keuze in hoge & web resolutie digitaal aangeleverd Foto’s worden professioneel geretoucheerd
Afspraak maken

meerdere collega's

incompany

10 tot 25 collega's 39,- p.p.
26 tot 40 collega's 29,- p.p.
41 collega's of meer 19,- p.p.
Starttarief per sessie 43,-

op- en afbouwen van mobile fotostudio

Dit is inclusief 1 foto per persoon in hoge en web resolutie aangeleverd Foto’s worden professioneel geretoucheerd
Afspraak maken

Extra info portret sessies

Fotobundel
3 extra foto's 105,-
6 extra foto's 192,-
9 extra foto's 225,-
Fotoshoot op loactie of incompany reiskosten a 0,35 per km en eventuele parkeervergoeding. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW * De beelden worden na de fotoshoot door mij geretoucheerd en gecorrigeerd op licht, kleur en oneffenheden in het gezicht die er normaal niet zitten, zoals puistjes of wondjes ed.

Tarieven Zakelijke Bedrijfsfotografie

Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om de sfeer binnen je bedrijf goed weer te geven. Een kantooromgeving, een werkplaats, een winkel; elke setting vraagt om een specifieke aanpak. Als bedrijfsfotograaf neemt de tijd om te kijken naar de omgeving, de details en de mensen die hier werken. Met het juiste gebruik van compositie, kleur en belichting creëren wij een volledige sfeerimpressie die jouw bedrijf authentiek en aantrekkelijk maakt voor klanten en potentiële werknemers. Deze foto's kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor sociale media, bedrijfsbrochures, websites of marketingmateriaal.

Bedrijfsreportage

vanaf 2 uur bedrijfsfotografie

395,-

2 uur fotografie en 2 uur standaard nabewerking

Keuze uit ruime selectie foto’s

inclusief 15 foto’s digitaal aangeleverd

Inclusief briefing, shootlist, planning en standaard nabewerking

Ontvang de foto’s in hoge resolutie

Alle foto’s rechten vrij zonder logo

Afspraak maken

Extra informatie & opties

Reiskosten a 0,35 per kilometer vanaf 7006RE*
Alle prijzen zijn exclusief btw

Interesse in mij als jullie bedrijfs / portret fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

En ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf die zorgt voor professionele zakelijke portretten en een volledige sfeerimpressie van je bedrijf, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat jouw bedrijf op zijn best wordt vastgelegd, zodat je de gewenste uitstraling kunt realiseren. Met onze expertise en creativiteit garanderen wij dat de foto’s jouw bedrijf professioneel en aantrekkelijk presenteren. Of je nu een klein, startend bedrijf als ZZP’er hebt of een grote onderneming, wij staan voor je klaar om de juiste beelden te creëren die jouw verhaal vertellen.

  Soort Fotoshoot sessie*

  Gewenste Locatie*


  Gewenste fotosessie datum*