Bedrijfsreportage

Zakelijke-Bedrijfsreportage-Dieker-Metaal-Terborg-Lassen-Bankwerken-achterhoek-terborg

Zakelijke bedrijfsreportage

Kijk door de ogen van jouw potentiële klant.
Wat is zijn of haar eerste indruk van jouw bedrijf?
Een eerste indruk bepaalt namelijk alles!

Professionele fotografie is één van de belangrijkste benodigdheden om aan jouw potentiële klant om te laten zien waar je bedrijf voor staat!

Met prachtige foto’s breng ik de kracht van jouw dienst of product van je bedrijf professioneel in beeld zodat je met één oogopslag de kwaliteit van jouw bedrijf laat zien!

Waarom kiezen voor Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 250 succesvolle bedrijfsreportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jou en je familie en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jullie je op jullie gemak voelen en mij als fotograaf vergeten. Jullie merken niet dat de camera in de buurt is. Er wordt niet geposeerd. En juist dan maak ik echte foto’s, met momenten zoals ze zijn. Deze techniek van fotograferen is geïnspireerd door de Moment Design methode.

Bedrijfsfotografie Portfolio

Een beeld zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Bekijk daarom hieronder enkele fotoreportages die ik voor bedrijven heb gemaakt.

Bedrijfsreportage Juwelier Jules Moormann Doetinchem

Wat zijn de mogelijkheden?

Wil jij ook een sfeervol beeld van je bedrijf?

Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal, door onze persoonlijke benadering breng ik de sterkste punten van je bedrijf in beeld met krachtige en creatieve foto’s.

Wil je met jouw bedrijf een goede eerste indruk maken voor je website of in je brochure? Wil je persoonlijkheid en een professionele uitstraling met krachtig beeldmateriaal voor je bedrijf?

Wij zijn zeer flexibel en er kan op verschillende locaties gefotografeerd worden. Een bedrijfsreportage is in combinatie met mooie portretten van het personeel uiteraard ook mogelijk.

fotografie voor website & Brochure

Als je persoonlijk over wilt komen, zijn stockfoto’s niet meer van deze tijd.
Sterker nog, op beeldmateriaal op internet rust auteursrecht. Daarom is het verstandig om een eigen beeldbank samen te stellen

Ons advies is dan ook, creëer je eigen beeldbank!
Op je website heeft iedere pagina verschillende, krachtige en bedrijfsgerelateerde beelden nodig met eigen personeel en bedrijfsactiviteiten.

fotografie van zakelijke portretten

Wil jij met een zakelijk portret meteen een goede indruk achterlaten en je klant het gevoel van vertrouwen geven? Een zakelijk portret met een persoonlijke touch leert jouw klant je bedrijf pas echt kennen.

Met mijn persoonlijke aandacht en een rustige ambiance zorg ik voor ontspanning tijdens de fotoshoot. Als Moment Design fotograaf weet ik hoe ik jouw op je gemak kan stellen en het mooiste in jouw naar boven te halen.

Foto’s precies zoals jij bent met ongedwongen, sprekende en krachtige foto’s!

fotografie van evenementen

Bijzondere momenten verdienen een blijvende herinnering, ook als het om een zakelijke gebeurtenis gaat.

Met een fotoreportage van een personeelsfeest of bedrijfsjubileum kun je terug kijken op een mooie dag waar heel veel gebeurt maar waar je niet alles hebt meegekregen.

Evenementenfotografie is een uitstekend middel voor personeelsfeesten, bedrijfsjubileum, een zakelijke event, zoals een klantendag, beurs, excursie of een bedrijfstraining.

Waar kan ik jullie mee helpen!!

Bottelen-Wijngoed-Montferland-achterhoek-bedrijfsreportage-zakelijk

Bedrijfsfotografie Tarieven

Ik bied bedrijfsfotografie aan vanaf €325,- Bekijk de tarieven via onderstaande knop. Aanpassingen in mijn pakketten zijn natuurlijk ook mogelijk!

Bedrijfsreportage-Schapenhouderij-Zieuwent

Wat krijg je?

✅ Bedrijfsfotografie met een persoonlijke touch
✅ Professionele bedrijfsfoto’s, voor een goede indruk
✅ Foto’s, die je rechtenvrij kunt gebruiken
✅ Foto’s voor uw website, LinkedIn, brochures, bedrijfsmagazines, marketing
✅ Duidelijke en heldere communicatie
✅ Wij denken graag met u mee voor het beste resultaat
✅ Foto’s snel aangeleverd met persoonlijke online galerij
✅ Ik werk uitsluitend met professioneel fotoapparatuur
✅ Veel plezier en enthousiasme
✅ Zorgvuldige nabewerking van jouw foto’s

Interesse in mij als bedrijfsfotograaf?

Mijn studio is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bedrijfsreportages schiet in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd om bedrijven elders in Nederland te fotograferen. Ongeacht de locatie van je bedrijf: neem gerust eens contact met me op!