Annelies en Iwan trouwden in de romantische omgeving van Wijngaard Montferland in Gendringen. Ze waren verliefd geworden op deze unieke locatie en kozen ervoor om hun speciale dag daar te vieren.

De wijngaard had een rijke geschiedenis die teruggaat tot enkele eeuwen geleden en bood een schilderachtig decor voor hun bruiloft.

Het mooie weer zorgde ervoor dat ze buiten konden trouwen, te midden van de prachtige wijnranken. Het gelukkige paar beloofde elkaar eeuwige liefde en toewijding, omringd door vrienden en familie die getuige waren van dit bijzondere moment.

Na de ceremonie genoten ze van een traditioneel sabreren, waarbij het bruidspaar de champagnefles met een sabel opende. Dit symbolische gebaar werd gevolgd door een fotoshoot te midden van de wijnranken, waar het natuurlijke landschap een prachtige achtergrond vormde voor hun liefdevolle momenten.

Vervolgens de fotoshoot tussen de geweldige wijnranken en daarna nog wat foto’s in de wijnkelder.

Tijdens het eten op de sfeervol gedekte tafels genoten iedereen van een intiem diner en een feestelijke sfeer. De met goed gevulde wijnglazen en de warme ambiance zorgden voor een perfecte setting voor een onvergetelijk trouwfeest.

Annelies en Iwan kijken terug op hun bruiloft waar ze hun liefde vierden te midden van de geschiedenis en schoonheid van deze bijzondere locatie. Het was een magische dag geweest, vol romantiek en geluk, omringd door hun dierbaren en de liefde van de wijn.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Colette de Bruin ★★★★★ 4 jaar geleden
  Michael heeft de foto's van het jubileumfeest van ons bedrijf gemaakt. We zijn ontzettend blij met dit aandenken. De foto's geven prachtig weer hoe mooi deze avond was. Enorm veel respect voor hoe Michael in donkere ruimtes toch nog foto's van hoge kwaliteit weet te maken.
 • Avatar stefan hageman ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe! Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi 'gevangen'. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto's. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het … Lees verder als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto's om terug te denken aan dit leuke moment!
  Heel erg dankbaar voor de mooie foto's!
 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer