Annelies en Iwan trouwden in de romantische omgeving van Wijngaard Montferland in Gendringen. Ze waren verliefd geworden op deze unieke locatie en kozen ervoor om hun speciale dag daar te vieren.

De wijngaard had een rijke geschiedenis die teruggaat tot enkele eeuwen geleden en bood een schilderachtig decor voor hun bruiloft.

Het mooie weer zorgde ervoor dat ze buiten konden trouwen, te midden van de prachtige wijnranken. Het gelukkige paar beloofde elkaar eeuwige liefde en toewijding, omringd door vrienden en familie die getuige waren van dit bijzondere moment.

Na de ceremonie genoten ze van een traditioneel sabreren, waarbij het bruidspaar de champagnefles met een sabel opende. Dit symbolische gebaar werd gevolgd door een fotoshoot te midden van de wijnranken, waar het natuurlijke landschap een prachtige achtergrond vormde voor hun liefdevolle momenten.

Vervolgens de fotoshoot tussen de geweldige wijnranken en daarna nog wat foto’s in de wijnkelder.

Tijdens het eten op de sfeervol gedekte tafels genoten iedereen van een intiem diner en een feestelijke sfeer. De met goed gevulde wijnglazen en de warme ambiance zorgden voor een perfecte setting voor een onvergetelijk trouwfeest.

Annelies en Iwan kijken terug op hun bruiloft waar ze hun liefde vierden te midden van de geschiedenis en schoonheid van deze bijzondere locatie. Het was een magische dag geweest, vol romantiek en geluk, omringd door hun dierbaren en de liefde van de wijn.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Ivonne Van dongen ★★★★★ 10 maanden geleden
  Michael is een fantastische fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie en bijzondere manier gefotografeerd. Een fijn mens die als een kameleon op je bruiloft aanwezig is en oog heeft voor alles wat er op zo’n dag gebeurd en dat allemaal vast heeft gelegd. Het resultaat: een fantastisch album … Lees verder met bijzondere foto’s die wij regelmatig nog doorbladeren.
 • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ 10 maanden geleden
  We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
  Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
  Grote lof en heel veel dank!
  Camiel en Gwen Arentsen
  09-09-2022
 • Avatar Dick Mandemaker ★★★★★ 7 maanden geleden
  Voor onze familie fotoshoot, met 7 volwassenen en 3 kleine kinderen hebben we Michael gevraagd; het was een uitdaging om ons tegelijkertijd en leuk op de foto te vangen, maar Michael heeft geduldig gewacht en uiteindelijk een mooi resultaat opgeleverd!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer