Michael, de trouwfotograaf, werd door Evelien en Jorn ingehuurd om hun bijzondere dag vast te leggen op de prachtige locatie van Erve Kots in Lievelde.

Het unieke aan deze bruiloft was dat het stel ervoor koos om buiten te trouwen, te midden van de rijke geschiedenis van Erve Kots.

Erve Kots is een historische boerderij die dateert uit 1313 en omringd is door een idyllisch landschap. De boerderij is in de loop der jaren omgetoverd tot een museum, waar de geschiedenis van het Achterhoekse platteland te bewonderen is.

Het bruidspaar wilde graag hun liefde bezegelen in deze betoverende setting, met de historische gebouwen en het groene landschap als achtergrond. Het weer werkte mee en de ceremonie vond plaats onder een prachtige eeuwenoude eik, omringd door bloeiende bloemen.

Michael, de ervaren trouwfotograaf, was in zijn element. Hij realiseerde zich al snel dat hij de kans kreeg om niet alleen het gelukkige bruidspaar vast te leggen, maar ook de unieke sfeer van Erve Kots. Hij zwierf rond over het terrein, op zoek naar de perfecte plekken en momenten om de intieme, romantische en historische charme van de locatie vast te leggen.

Michael maakte gebruik van het natuurlijke licht en de prachtige omgeving om magische foto’s te creëren waarin het bruidspaar en de geschiedenis van Erve Kots samensmolten. Hij ving de emoties, de liefde en het geluk van Evelien en Jorn.

De bruiloftsreceptie vond buiten plaats bij één van de historische gebouwen van Erve Kots, waar de gasten konden genieten van de sfeer en de historische ambiance. Michael legde ook deze momenten vast, waarin de liefde en het plezier van het bruidspaar en hun gasten van de foto’s spatten.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
  Mooie ongedwongen foto's!
 • Avatar Dick Mandemaker ★★★★★ een jaar geleden
  Voor onze familie fotoshoot, met 7 volwassenen en 3 kleine kinderen hebben we Michael gevraagd; het was een uitdaging om ons tegelijkertijd en leuk op de foto te vangen, maar Michael heeft geduldig gewacht en uiteindelijk een mooi resultaat opgeleverd!
 • Avatar stefan hageman ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe! Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi 'gevangen'. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto's. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het … Lees verder als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto's om terug te denken aan dit leuke moment!
  Heel erg dankbaar voor de mooie foto's!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer