Kirsten en Jeppe uit Denemarken hebben ervoor gekozen om hun bruiloft op een betoverende locatie te vieren – Kasteel de Vanenburg in Putten. Als ervaren trouwfotograaf was ik vereerd om hun speciale dag vast te leggen.

Het stel koos voor een buitenbruiloft, omringd door de prachtige natuurlijke omgeving van het kasteel.

De ceremonie vond plaats in de schilderachtige tuinen van het kasteel, onder een prachtige witte bloemenboog. Kirsten, stralend in haar witte trouwjurk, liep naar het altaar terwijl de zon door de takken van de oude bomen scheen. Jeppe, zijn ogen gevuld met liefde en opwinding, wachtte vol spanning op haar komst.

De geloften werden uitgewisseld met een mix van emotie en blijdschap, en hun liefde werd bezegeld met een hartverwarmende kus. Familie, vrienden en gasten applaudisseerden luidkeels terwijl het koppel hand in hand de ceremonie verliet.

Na de ceremonie werden er informele foto’s genomen van het bruidspaar en hun gasten, terwijl iedereen genoot van de gezellige sfeer en het prachtige weer. Het kasteel bood talloze betoverende achtergronden voor de fotoshoot, waardoor elk beeld een prachtig aandenken aan hun speciale dag werd.

De receptie vond plaats in een van de elegante zalen van het kasteel. De tafels waren prachtig versierd met bloemstukken en kaarsen, waardoor een romantische sfeer werd gecreëerd. Gasten genoten van heerlijke gerechten en maakten herinneringen met elkaar terwijl ze de avond samen doorbrachten.

Als trouwfotograaf was het een genot om de liefde en vreugde tussen Kirsten en Jeppe vast te leggen. Hun keuze voor een buitenbruiloft in Kasteel de Vanenburg in Putten maakte de dag des te magischer. Ik ben vereerd dat ik deze speciale momenten heb mogen vastleggen en wens het bruidspaar een leven vol liefde en geluk toe.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
  Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
  Grote lof en heel veel dank!
  Camiel en Gwen Arentsen
  09-09-2022
 • Avatar Niels Dekker ★★★★★ een jaar geleden
  Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!
 • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
  Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
  Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
  … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
  Het resultaat is prachtig!
  Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer