Kirsten en Jeppe uit Denemarken hebben ervoor gekozen om hun bruiloft op een betoverende locatie te vieren – Kasteel de Vanenburg in Putten. Als ervaren trouwfotograaf was ik vereerd om hun speciale dag vast te leggen.

Het stel koos voor een buitenbruiloft, omringd door de prachtige natuurlijke omgeving van het kasteel.

De ceremonie vond plaats in de schilderachtige tuinen van het kasteel, onder een prachtige witte bloemenboog. Kirsten, stralend in haar witte trouwjurk, liep naar het altaar terwijl de zon door de takken van de oude bomen scheen. Jeppe, zijn ogen gevuld met liefde en opwinding, wachtte vol spanning op haar komst.

De geloften werden uitgewisseld met een mix van emotie en blijdschap, en hun liefde werd bezegeld met een hartverwarmende kus. Familie, vrienden en gasten applaudisseerden luidkeels terwijl het koppel hand in hand de ceremonie verliet.

Na de ceremonie werden er informele foto’s genomen van het bruidspaar en hun gasten, terwijl iedereen genoot van de gezellige sfeer en het prachtige weer. Het kasteel bood talloze betoverende achtergronden voor de fotoshoot, waardoor elk beeld een prachtig aandenken aan hun speciale dag werd.

De receptie vond plaats in een van de elegante zalen van het kasteel. De tafels waren prachtig versierd met bloemstukken en kaarsen, waardoor een romantische sfeer werd gecreëerd. Gasten genoten van heerlijke gerechten en maakten herinneringen met elkaar terwijl ze de avond samen doorbrachten.

Als trouwfotograaf was het een genot om de liefde en vreugde tussen Kirsten en Jeppe vast te leggen. Hun keuze voor een buitenbruiloft in Kasteel de Vanenburg in Putten maakte de dag des te magischer. Ik ben vereerd dat ik deze speciale momenten heb mogen vastleggen en wens het bruidspaar een leven vol liefde en geluk toe.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Ivonne Van dongen ★★★★★ 7 maanden geleden
  Michael is een fantastische fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie en bijzondere manier gefotografeerd. Een fijn mens die als een kameleon op je bruiloft aanwezig is en oog heeft voor alles wat er op zo’n dag gebeurd en dat allemaal vast heeft gelegd. Het resultaat: een fantastisch album … Lees verder met bijzondere foto’s die wij regelmatig nog doorbladeren.
 • Avatar Colette de Bruin ★★★★★ 3 jaar geleden
  Michael heeft de foto's van het jubileumfeest van ons bedrijf gemaakt. We zijn ontzettend blij met dit aandenken. De foto's geven prachtig weer hoe mooi deze avond was. Enorm veel respect voor hoe Michael in donkere ruimtes toch nog foto's van hoge kwaliteit weet te maken.
 • Avatar Dick Mandemaker ★★★★★ 4 maanden geleden
  Voor onze familie fotoshoot, met 7 volwassenen en 3 kleine kinderen hebben we Michael gevraagd; het was een uitdaging om ons tegelijkertijd en leuk op de foto te vangen, maar Michael heeft geduldig gewacht en uiteindelijk een mooi resultaat opgeleverd!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer