Interesse in mij als fotograaf?

En wil je weten of ik beschikbaar ben?

Op zoek naar een fotograaf die jouw bijzondere momenten kan vastleggen op een onvergetelijke manier? Ik sta voor je klaar om samen met jou de perfecte foto’s te creëren die je nog jarenlang zult koesteren.

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben? Geen zorgen, je kunt dit snel en eenvoudig ontdekken door het contactformulier in te vullen. Laat me weten waar je naar op zoek bent en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie.

Of je nu een professionele fotoshoot wilt boeken of gewoon mooie foto’s van een speciale gelegenheid wilt hebben, ik ben er om je wensen werkelijkheid te maken. Met mijn passie voor fotografie en oog voor detail, zorg ik ervoor dat jouw unieke momenten worden vastgelegd op een manier die jouw verwachtingen overtreft.

  Soort Fotoshoot sessie*

  Locatie*


  Datum*


  Wat zeggen andere over mij

  • Avatar Anne-Marie Maagdelijn-Koopmans ★★★★★ 4 jaar geleden
   Na een prettige en gezellige kennismaking kozen wij voor Michael Basten om ons huwelijk vast te laten leggen; zijn professionaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding en fijne gezelschap sprak ons met name aan. De foto's zijn briljant en een zeer mooie herinnering voor deze voor ons bijzondere dag … Lees verder !
  • Avatar Sandra Eeren ★★★★★ 3 jaar geleden
   Ik heb samen met mijn moeder en dochter foto's door Michael laten maken en we zijn er super blij mee! Ze zijn prachtig geworden! Het was leuk om te doen en gezellig.Positief
   Kwaliteit en Professionaliteit …Meer
  • Avatar Tom Hofland ★★★★★ 4 jaar geleden
   Michael heeft voor ons een prachtige fotoreportage gemaakt op onze speciale dag! Zowel de fotoshoot als de rest van de trouwdag laat Michael met creativiteit zien dat hij hele mooie foto's kan maken. Door niet terug te vallen op statige foto's zie je de spontaniteit en de momenten zoals ze … Lees verder echt worden beleefd.Wij zijn ontzettend blij en tevreden met onze foto's, het trouwalbum, en de gehele samenwerking!