Trouwfotograaf Michael uit Doetinchem legde op een prachtige zomerse dag de bijzondere bruiloft tussen Anouck en Maarten vast. Het was een intiem dag vol emoties.

Na de ontmoeting vertrokken Anouck en Maarten samen met Michael naar hetpittoresk landgoed in Brummen, genaamd Kasteel Engelenburg, voor een romantische fotoshoot. Het landgoed bood een prachtige omgeving met weelderige tuinen, oude bomen en sfeervolle plekjes waar het gelukkige paar kon poseren.

Het hoogtepunt van de dag vond plaats in de buitenlucht, waar Anouck en Maarten elkaar het jawoord gaven. Omringd door vrienden en familie, vond de ceremonie plaats op de stijger bij het water. De zon scheen door de bladeren, terwijl Anouck en Maarten elkaar vol liefde aankeken en hun geloften uitspraken.

Michael wist elk belangrijk moment feilloos vast te leggen, van de tranen van geluk tot de glimlachende gezichten van de gasten. De foto’s weerspiegelen de liefde en het geluk dat Anouck en Maarten die dag hebben ervaren. Het was een onvergetelijke dag, gevuld met liefde, vreugde en prachtige herinneringen.

Bent u ook op zoek naar een professionele trouwfotograaf om uw speciale momenten vast te leggen? Neem dan contact op met Michael uit Doetinchem en laat hem uw liefdesverhaal vertellen door middel van prachtige foto’s. Met oog voor detail en expertise in het vangen van emotie, zal hij ervoor zorgen dat uw trouwdag voor altijd wordt vastgelegd op een manier die uw verwachtingen overtreft.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!
 • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
  Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
  Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
  … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
  Het resultaat is prachtig!
  Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.
 • Avatar stefan hageman ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe! Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi 'gevangen'. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto's. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het … Lees verder als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto's om terug te denken aan dit leuke moment!
  Heel erg dankbaar voor de mooie foto's!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer