Trouwfotograaf Michael uit Doetinchem legde op een prachtige zomerse dag de bijzondere bruiloft tussen Anouck en Maarten vast. Het was een intiem dag vol emoties.

Na de ontmoeting vertrokken Anouck en Maarten samen met Michael naar hetpittoresk landgoed in Brummen, genaamd Kasteel Engelenburg, voor een romantische fotoshoot. Het landgoed bood een prachtige omgeving met weelderige tuinen, oude bomen en sfeervolle plekjes waar het gelukkige paar kon poseren.

Het hoogtepunt van de dag vond plaats in de buitenlucht, waar Anouck en Maarten elkaar het jawoord gaven. Omringd door vrienden en familie, vond de ceremonie plaats op de stijger bij het water. De zon scheen door de bladeren, terwijl Anouck en Maarten elkaar vol liefde aankeken en hun geloften uitspraken.

Michael wist elk belangrijk moment feilloos vast te leggen, van de tranen van geluk tot de glimlachende gezichten van de gasten. De foto’s weerspiegelen de liefde en het geluk dat Anouck en Maarten die dag hebben ervaren. Het was een onvergetelijke dag, gevuld met liefde, vreugde en prachtige herinneringen.

Bent u ook op zoek naar een professionele trouwfotograaf om uw speciale momenten vast te leggen? Neem dan contact op met Michael uit Doetinchem en laat hem uw liefdesverhaal vertellen door middel van prachtige foto’s. Met oog voor detail en expertise in het vangen van emotie, zal hij ervoor zorgen dat uw trouwdag voor altijd wordt vastgelegd op een manier die uw verwachtingen overtreft.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Ivonne Van dongen ★★★★★ een jaar geleden
  Michael is een fantastische fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie en bijzondere manier gefotografeerd. Een fijn mens die als een kameleon op je bruiloft aanwezig is en oog heeft voor alles wat er op zo’n dag gebeurd en dat allemaal vast heeft gelegd. Het resultaat: een fantastisch album … Lees verder met bijzondere foto’s die wij regelmatig nog doorbladeren.
 • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
  Mooie ongedwongen foto's!
 • Avatar stefan hageman ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe! Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi 'gevangen'. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto's. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het … Lees verder als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto's om terug te denken aan dit leuke moment!
  Heel erg dankbaar voor de mooie foto's!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer