Ik leg graag de meest bijzondere momenten van mensen vast, met oog voor detail en emotie.

Elke shoot is uniek en ik beleef er ontzettend veel plezier aan om de liefde, vreugde en connecties tussen mensen vast te leggen.

Of je nu met je partner wilt pronken voor een romantische fotoshoot, je familie wilt vereeuwigen of je speciale dag wilt laten documenteren, ik sta voor je klaar.
Neem gerust contact met me op als je geïnteresseerd bent in mijn werk. Samen kunnen we bespreken hoe ik jouw speciale momenten kunstzinnig kan vastleggen.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Fleur Florissen ★★★★★ 4 jaar geleden
  We hebben van Michael een prachtige fotoreportage ontvangen. Door de dag heen hebben we niet echt door gehad dat hij er was. Wat erg fijn is, want voor de camera poseren is voor ons niet weggelegd. Dit leverde leuke en verrassende foto's op. Voor één foto konden we Michael bijna uit de vijver van … Lees verder de trouwlocatie vissen. Hij had een prachtig plaatje in zijn hoofd maar moest daarvoor "even" balanceren tussen de waterval en de vijver. Dat ging net goed... We konden hier met elkaar hard om lachen. Dit benadrukt gelijk de ontspannen sfeer die Michael heeft gecreëerd. We kijken met veel plezier terug naar de foto's van onze bruiloft!
 • Avatar Nienke ★★★★★ 4 jaar geleden
  Wij zijn erg blij met het werk dat Michael geleverd heeft. Prachtige foto's in een ontspannen sfeer. Michael dringt zich niet op en maakt ongemerkt de mooiste foto's. We krijgen veel complimenten over de foto's in het album.
 • Avatar Anne-Marie Maagdelijn-Koopmans ★★★★★ 4 jaar geleden
  Na een prettige en gezellige kennismaking kozen wij voor Michael Basten om ons huwelijk vast te laten leggen; zijn professionaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding en fijne gezelschap sprak ons met name aan. De foto's zijn briljant en een zeer mooie herinnering voor deze voor ons bijzondere dag … Lees verder !

Interesse in mij als fotograaf?

En wil je weten of ik beschikbaar ben?

Op zoek naar een fotograaf die jouw bijzondere momenten kan vastleggen op een onvergetelijke manier? Ik sta voor je klaar om samen met jou de perfecte foto’s te creëren die je nog jarenlang zult koesteren.

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben? Geen zorgen, je kunt dit snel en eenvoudig ontdekken door het contactformulier in te vullen. Laat me weten waar je naar op zoek bent en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie.

Of je nu een professionele fotoshoot wilt boeken of gewoon mooie foto’s van een speciale gelegenheid wilt hebben, ik ben er om je wensen werkelijkheid te maken. Met mijn passie voor fotografie en oog voor detail, zorg ik ervoor dat jouw unieke momenten worden vastgelegd op een manier die jouw verwachtingen overtreft.

  Soort Fotoshoot sessie*

  Locatie*


  Datum*