Loveshoot laten maken?

Koester jullie liefde in een tastbare herinnering

Wil jij je geliefde op een leuke manier verrassen met een romantisch cadeau? Of willen jij en je partner jullie liefde koesteren in een tastbare, zichtbare herinnering? Boek dan loveshoot fotograaf Michael Basten!

Je kunt een loveshoot natuurlijk ook doen voorafgaand aan jullie bruiloft. Het wordt dan een engagement shoot of pre wedding shoot waarbij jullie en de bruidsfotograaf elkaar beter leren kennen én natuurlijk ideeën op kunnen doen voor de grote dag zelf!

Fotograaf-van-de-liefde-fotograaf-doetinchem
moment-design-love-fotoshoot-kasteel-huis-bergh-sheerenberg-paul-anouk

Waarom kiezen voor Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 1000 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jou en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jij je op je gemak voelt en mij als fotograaf vergeet. Je merkt niet eens dat de camera in de buurt is. Er wordt niet geposeerd. En juist dan kan ik de echte momenten vastleggen zoals ze zijn. Ik leg dan ook in documentaire sfeer alles op de gevoelige plaat vast.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Jantine Rossen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat een prachtige foto's van onze bruiloft!
  Ben je op zoek naar een fotograaf die emoties kan vastleggen? Dan heb je aan Michael een hele goeie!
  Zijn foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vol van emoties.
  We zijn erg blij en dankbaar dat deze bijzondere dag op prachtige foto's terug te
  … Lees verder zien is.
  Hartelijk bedankt Michael!
 • Avatar nm de bruin ★★★★★ 4 jaar geleden
  Vind je het belangrijk dat de foto's van jouw mooie dag ook echt de emotie van de dag laten zien? Dan ben je bij Michael aan het juiste adres! Wat een top fotograaf. Elk moment weet hij te pakken. En dan is het ook nog eens een super leuke man waarvan het gezellig is dat hij er bij is. Ook niet … Lees verder onbelangrijk. Aanrader.
 • Avatar Joris ★★★★★ 2 jaar geleden
  In oktober 2021 heeft Michael foto's van onze bruiloft gemaakt. Wij zijn heel erg tevreden over zijn werk en werkwijze. Goede voorbereiding door met ons de dag door te nemen en in het bijzonder onze wensen. Op de dag zelf was hij overal en nergens en achteraf zagen we meer foto's waar we niet … Lees verder eens wisten dat die waren genomen. Hij ligt inderdaad veel op de grond buiten, maar dat levert mooie beelden op. Hij is op de dag zelf zeer betrokken, ook bij de gasten en doet alles om mooie foto's te maken. Het album en de digitale database waren ook zeer naar wens.Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

Werkwijze love fotosessie

Als jullie geïnteresseerd zijn in een loveshoot, neem je contact met me op. We zullen dan telefonisch of per mail jullie wensen, een datum en locatie vastleggen.

De locatie is meestal een mooie buitenlocatie, zoals het bos, aan het water of een stoere, industriële locatie.

Maar ik ga ook de diepte in. Jij en je geliefde ontvangen van mij ieder een vragenlijst. Op basis van jullie antwoorden, kan ik gerichte, persoonlijke vragen stellen tijdens de love fotoshoot. Je zult merken dat jullie hierdoor tijdens de loveshoot met elkaar bezig zijn en niet met mij, de fotograaf. De foto’s worden ongedwongen en dat is de ideale basis om de échte liefde tussen jou en je partner vast te leggen!

Kort na de fotoshoot ga ik door alle gemaakte foto’s en vanuit mijn eigen expertise kies ik daar de aller beste foto’s voor je. Vervolgens stuur ik je een inlog voor je persoonlijke online web omgeving met daarin een ruime voorselectie van de foto’s. Hieruit maak je de uiteindelijke keuze.

Tarieven Fotoshoot op locatie en in de fotostudio

Wij verzorgen fotoshoots op verschillende locaties in het land en in onze fotostudio in Doetinchem.

Als ervaren fotograaf en professionele apparatuur zorgen wij voor prachtige foto's die jouw momenten perfect vastleggen. Of het nu gaat om portretfoto's in de fotostudio, familiefoto's op locatie of zakelijke foto's in-company, ik kan je hiermee van dienst zijn. We stemmen de fotoshoot volledig af op jouw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact voor een afspraak.

Fotoshoot ‘Real’

inclusief 10 foto’s & minialbum

 • Fotoshoot c.a. 1 uur
 • Een buitenlocatie naar keuze
 • 10 hoge resolutie foto’s in jpg formaat
 • een minialbum van 15×15 cm met 10 foto’s

325,-

Afspraak maken

Fotoshoot ‘Pure’

inclusief 20 foto’s & minialbum

 • Fotoshoot c.a. 1 uur
 • Een buitenlocatie naar keuze
 • 20 hoge resolutie foto’s in jpg formaat
 • een minialbum van 20x15cm  met 20 foto’s

425,-

Afspraak maken

Fotoshoot ‘Beautiful’

inclusief 30 foto’s & fotoalbum

 • Fotoshoot c.a. 1 uur
 • Een buitenlocatie naar keuze
 • 30 hoge resolutie foto’s in jpg formaat
 • een minialbum van 30×20 cm met 30 foto’s

525,-

Afspraak maken

Extra info fotoshoot

 • Jullie mogen zelf kiezen uit alle geselecteerde foto’s
 • Extra foto’s zijn altijd na te bestellen
 • Verschillende opties om te kiezen voor een luxer fotoalbum
 • Reiskosten zijn inbegrepen tot 30 km daarna 0,45 per kilometer vanaf postcode 7006RE
 • Alle prijzen zijn inclusief btw
Kleding tips voor een geslaagde fotoshoot

Interesse in mij als jullie Love fotograaf?

Op zoek naar een fotograaf die jullie liefde op een bijzondere manier perfect vastlegt?

Met passie en oog voor liefde en emotie, leg ik als fotograaf jullie liefde op unieke wijze vast. Van intieme knuffels tot hartverwarmende passie tussen jullie twee, het zijn deze authentieke momenten die ik met liefde vereeuwig.

Als jullie op zoek zijn naar een betrouwbare, gepassioneerde fotograaf die jullie liefdesverhaal tot leven brengt, dan ben ik degene die jullie nodig hebben! Met mijn creativiteit en expertise zorg ik ervoor dat jullie liefde straalt als nooit tevoren. Enthousiast en professioneel ga ik te werk, om jullie de mooiste herinneringen te geven die je voor altijd kunt koesteren.

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem vandaag nog contact met mij op via het contactformulier en laten we de magie van jullie liefde samen vastleggen. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en mee te mogen werken aan jullie liefdesverhaal!

  Soort Fotoshoot sessie*

  Locatie*


  Datum*