Loveshoot laten maken?

Koester jullie liefde in een tastbare herinnering

Wil jij je geliefde op een leuke manier verrassen met een romantisch cadeau? Of willen jij en je partner jullie liefde koesteren in een tastbare, zichtbare herinnering? Boek dan loveshoot fotograaf Michael Basten!

Je kunt een loveshoot natuurlijk ook doen voorafgaand aan jullie bruiloft. Het wordt dan een engagement shoot of pre wedding shoot waarbij jullie en de bruidsfotograaf elkaar beter leren kennen én natuurlijk ideeën op kunnen doen voor de grote dag zelf!

Fotograaf-van-de-liefde-fotograaf-doetinchem
moment-design-love-fotoshoot-kasteel-huis-bergh-sheerenberg-paul-anouk

Waarom kiezen voor Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 1000 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jou en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jij je op je gemak voelt en mij als fotograaf vergeet. Je merkt niet eens dat de camera in de buurt is. Er wordt niet geposeerd. En juist dan kan ik de echte momenten vastleggen zoals ze zijn. Ik leg dan ook in documentaire sfeer alles op de gevoelige plaat vast.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
  Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
  Grote lof en heel veel dank!
  Camiel en Gwen Arentsen
  09-09-2022
 • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
  Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
  Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
  … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
  Het resultaat is prachtig!
  Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.
 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!

Werkwijze love fotosessie

Als jullie geïnteresseerd zijn in een loveshoot, neem je contact met me op. We zullen dan telefonisch of per mail jullie wensen, een datum en locatie vastleggen.

De locatie is meestal een mooie buitenlocatie, zoals het bos, aan het water of een stoere, industriële locatie.

Maar ik ga ook de diepte in. Jij en je geliefde ontvangen van mij ieder een vragenlijst. Op basis van jullie antwoorden, kan ik gerichte, persoonlijke vragen stellen tijdens de love fotoshoot. Je zult merken dat jullie hierdoor tijdens de loveshoot met elkaar bezig zijn en niet met mij, de fotograaf. De foto’s worden ongedwongen en dat is de ideale basis om de échte liefde tussen jou en je partner vast te leggen!

Kort na de fotoshoot ga ik door alle gemaakte foto’s en vanuit mijn eigen expertise kies ik daar de aller beste foto’s voor je. Vervolgens stuur ik je een inlog voor je persoonlijke online web omgeving met daarin een ruime voorselectie van de foto’s. Hieruit maak je de uiteindelijke keuze.

Tarieven Fotoshoot op locatie en in de fotostudio

Wij verzorgen fotoshoots op verschillende locaties in het land en in onze fotostudio in Doetinchem.

Als ervaren fotograaf en professionele apparatuur zorgen wij voor prachtige foto's die jouw momenten perfect vastleggen. Of het nu gaat om portretfoto's in de fotostudio, familiefoto's op locatie of zakelijke foto's in-company, ik kan je hiermee van dienst zijn. We stemmen de fotoshoot volledig af op jouw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact voor een afspraak.

Fotoshoot ‘Real’

inclusief 10 foto’s & minialbum

 • Fotoshoot c.a. 1 uur
 • Een buitenlocatie naar keuze
 • 10 hoge resolutie foto’s in jpg formaat
 • een minialbum van 15×15 cm met 10 foto’s

325,-

Afspraak maken

Fotoshoot ‘Pure’

inclusief 20 foto’s & minialbum

 • Fotoshoot c.a. 1 uur
 • Een buitenlocatie naar keuze
 • 20 hoge resolutie foto’s in jpg formaat
 • een minialbum van 20x15cm  met 20 foto’s

425,-

Afspraak maken

Fotoshoot ‘Beautiful’

inclusief 30 foto’s & fotoalbum

 • Fotoshoot c.a. 1 uur
 • Een buitenlocatie naar keuze
 • 30 hoge resolutie foto’s in jpg formaat
 • een minialbum van 30×20 cm met 30 foto’s

525,-

Afspraak maken

Extra info fotoshoot

 • Jullie mogen zelf kiezen uit alle geselecteerde foto’s
 • Extra foto’s zijn altijd na te bestellen
 • Verschillende opties om te kiezen voor een luxer fotoalbum
 • Reiskosten zijn inbegrepen tot 30 km daarna 0,45 per kilometer vanaf postcode 7006RE
 • Alle prijzen zijn inclusief btw
Kleding tips voor een geslaagde fotoshoot

Interesse in mij als jullie Love fotograaf?

Op zoek naar een fotograaf die jullie liefde op een bijzondere manier perfect vastlegt?

Met passie en oog voor liefde en emotie, leg ik als fotograaf jullie liefde op unieke wijze vast. Van intieme knuffels tot hartverwarmende passie tussen jullie twee, het zijn deze authentieke momenten die ik met liefde vereeuwig.

Als jullie op zoek zijn naar een betrouwbare, gepassioneerde fotograaf die jullie liefdesverhaal tot leven brengt, dan ben ik degene die jullie nodig hebben! Met mijn creativiteit en expertise zorg ik ervoor dat jullie liefde straalt als nooit tevoren. Enthousiast en professioneel ga ik te werk, om jullie de mooiste herinneringen te geven die je voor altijd kunt koesteren.

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem vandaag nog contact met mij op via het contactformulier en laten we de magie van jullie liefde samen vastleggen. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en mee te mogen werken aan jullie liefdesverhaal!

  Soort Fotoshoot sessie*

  Gewenste Locatie*


  Gewenste fotosessie datum*