Loveshoot laten maken?

Moment Design Love Fotoshoot Zevenaar Claudia & Stephan

Koester jullie liefde in een tastbare herinnering

Wil jij je geliefde op een leuke manier verrassen met een romantisch cadeau? Of willen jij en je partner jullie liefde koesteren in een tastbare, zichtbare herinnering? Boek dan loveshoot fotograaf Michael Basten!

Je kunt een loveshoot natuurlijk ook doen voorafgaand aan jullie bruiloft. Het wordt dan een engagement shoot of pre wedding shoot waarbij jullie en de bruidsfotograaf elkaar beter leren kennen én natuurlijk ideeën op kunnen doen voor de grote dag zelf!

Waarom kiezen voor Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 1000 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jou en je familie en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jullie je op jullie gemak voelen en mij als fotograaf vergeten. Jullie merken niet dat de camera in de buurt is. Er wordt niet geposeerd. En juist dan maak ik echte foto’s, met momenten zoals ze zijn. Deze techniek van fotograferen is geïnspireerd door de Moment Design methode.

Loveshoot Portfolio

Een beeld zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Bekijk daarom hieronder enkele fotoshoots waarin ik de liefde heb vastgelegd!

Moment Design Love Fotoshoot Zevenaar Claudia & Stephan

Hoe werkt het?

Als jullie geïnteresseerd zijn in een loveshoot, neem je contact met me op. We zullen dan telefonisch of per mail jullie wensen, een datum en locatie vastleggen. De locatie is meestal een mooie buitenlocatie, zoals het bos, aan het water of een stoere, industriële locatie.

Maar ik ga ook de diepte in. Jij en je geliefde ontvangen van mij ieder een vragenlijst. Op basis van jullie antwoorden, kan ik gerichte, persoonlijke vragen stellen tijdens de love fotoshoot. Je zult merken dat jullie hierdoor tijdens de loveshoot met elkaar bezig zijn en niet met mij, de fotograaf. De foto’s worden ongedwongen en dat is de ideale basis om de échte liefde tussen jou en je partner vast te leggen!

Moment Design Lovefotoshoot Kasteel huis Bergh 's-Heerenberg

Loveshoot Tarieven

Bekijk de tarieven via onderstaande knop. Aanpassingen in mijn pakketten zijn natuurlijk ook mogelijk!

Loveshoot Utrecht Kim & Jeffrey

Wat krijg je?

  • Love fotoshoot van c.a. 1 uur
  • Buiten locatie in overleg
  • Professionele nabewerking op kleur en contrast.
  • Toegang tot online galerij waar je foto’s kunt uitkiezen.
  • Digitale foto’s naar keuze.
  • De digitale foto’s ontvang je als .jpg in hoge kwaliteit en zonder watermerk.
  • Fotoboekje
  • Uiteraard kun je foto’s achteraf bijbestellen, zowel digitaal als afgedrukt.

Interesse in mij als fotograaf van jullie loveshoot?

Mijn studio is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel loveshoots schiet in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd om de liefde elders in Nederland vast te leggen. Ongeacht waar jullie wonen: neem gerust eens contact met me op!