Op een mooie zomerse dag mocht ik als trouwfotograaf aanwezig zijn om de prachtige bruiloft van Hans en Nienke op de gevoelige plaat vast te leggen.

De bruiloft vond plaats in de sfeervolle Orangerie in ‘s-Hertogenbosch.

De geschiedenis van de Orangerie gaat terug tot de 19e eeuw, toen het diende als een kas voor het overwinteren van exotische planten. Tegenwoordig is het een populaire trouwlocatie met zijn adembenemende tuinen en elegante architectuur. Het is een perfecte setting voor romantische bruiloften, zoals die van Hans en Nienke.

Tijdens de fotoshoot verkenden we de prachtige grachten van ‘s-Hertogenbosch, die een pittoreske achtergrond vormden voor hun liefdevolle momenten. De historische bruggen en charmante gebouwen voegden een vleugje romantiek toe aan de foto’s en creëerden een tijdloos gevoel.

Het avondfeest vond plaats in de Orangerie, waar vrienden en familie samenkwamen om de liefde van Hans en Nienke te vieren. De sfeer was gevuld met vreugde en geluk terwijl iedereen danste en zich vermaakte.

Als trouwfotograaf is mijn doel om de speciale momenten en emoties van een bruiloft vast te leggen. Ik geloof in het creëren van foto’s die het verhaal en de essentie van de dag vertellen, zodat deze voor altijd gekoesterd kunnen worden.

Dus, als je op zoek bent naar een trouwfotograaf in ‘s-Hertogenbosch die in staat is om de schoonheid van je dag vast te leggen, neem dan gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om jullie verhaal te vertellen door middel van prachtige beelden.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Colette de Bruin ★★★★★ 4 jaar geleden
  Michael heeft de foto's van het jubileumfeest van ons bedrijf gemaakt. We zijn ontzettend blij met dit aandenken. De foto's geven prachtig weer hoe mooi deze avond was. Enorm veel respect voor hoe Michael in donkere ruimtes toch nog foto's van hoge kwaliteit weet te maken.
 • Avatar Ivonne Van dongen ★★★★★ een jaar geleden
  Michael is een fantastische fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie en bijzondere manier gefotografeerd. Een fijn mens die als een kameleon op je bruiloft aanwezig is en oog heeft voor alles wat er op zo’n dag gebeurd en dat allemaal vast heeft gelegd. Het resultaat: een fantastisch album … Lees verder met bijzondere foto’s die wij regelmatig nog doorbladeren.
 • Avatar bart nijmeijer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Michael komt bescheiden binnen maar lokt iedereen goed uit zijn of haar tent. Dit levert ontzettend leuke foto's op. Vakman, ook wat betreft de afhandeling via e-portals. Heel professioneel.

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer