Op een mooie zomerse dag mocht ik als trouwfotograaf aanwezig zijn om de prachtige bruiloft van Hans en Nienke op de gevoelige plaat vast te leggen.

De bruiloft vond plaats in de sfeervolle Orangerie in ‘s-Hertogenbosch.

De geschiedenis van de Orangerie gaat terug tot de 19e eeuw, toen het diende als een kas voor het overwinteren van exotische planten. Tegenwoordig is het een populaire trouwlocatie met zijn adembenemende tuinen en elegante architectuur. Het is een perfecte setting voor romantische bruiloften, zoals die van Hans en Nienke.

Tijdens de fotoshoot verkenden we de prachtige grachten van ‘s-Hertogenbosch, die een pittoreske achtergrond vormden voor hun liefdevolle momenten. De historische bruggen en charmante gebouwen voegden een vleugje romantiek toe aan de foto’s en creëerden een tijdloos gevoel.

Het avondfeest vond plaats in de Orangerie, waar vrienden en familie samenkwamen om de liefde van Hans en Nienke te vieren. De sfeer was gevuld met vreugde en geluk terwijl iedereen danste en zich vermaakte.

Als trouwfotograaf is mijn doel om de speciale momenten en emoties van een bruiloft vast te leggen. Ik geloof in het creëren van foto’s die het verhaal en de essentie van de dag vertellen, zodat deze voor altijd gekoesterd kunnen worden.

Dus, als je op zoek bent naar een trouwfotograaf in ‘s-Hertogenbosch die in staat is om de schoonheid van je dag vast te leggen, neem dan gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om jullie verhaal te vertellen door middel van prachtige beelden.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Jantine Rossen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat een prachtige foto's van onze bruiloft!
  Ben je op zoek naar een fotograaf die emoties kan vastleggen? Dan heb je aan Michael een hele goeie!
  Zijn foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vol van emoties.
  We zijn erg blij en dankbaar dat deze bijzondere dag op prachtige foto's terug te
  … Lees verder zien is.
  Hartelijk bedankt Michael!
 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!
 • Avatar Niels Dekker ★★★★★ 10 maanden geleden
  Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer