Met betoverende ‘get ready’ en onvergetelijke ‘first look’ in hun huis in Nijmegen, kwamen Suzanne & Jimmy met hun Mustang als trouwauto aan in het adembenemende stadhuis van deze unieke stad.

Met zijn historische architectuur en charmante sfeer bood het stadhuis de perfecte achtergrond voor de huwelijksceremonie van Suzanne en Jimmy. Als professionele trouwfotograaf heb ik elke emotionele en vreugdevolle seconde van deze bijzondere gelegenheid vastgelegd, van de uitwisseling van geloften tot de eerste kus als getrouwd stel.

Wat de bruiloft van Suzanne en Jimmy extra speciaal maakte, was hun keuze voor een mustang trouwauto. Deze opvallende en elegante auto zorgde voor een spectaculaire entree op hun trouwdag. Als trouwfotograaf heb ik deze bijzondere momenten vastgelegd, waarbij het bruidspaar stralend uitstapte en verwelkomd werd door hun gasten.

Na de ceremonie en de spectaculaire entree, werd de bruiloft voortgezet in het charmante Hotel Belvedère in Nijmegen. Dit idyllische hotel bood een prachtig decor voor het vervolg van de feestelijke gebeurtenissen. Als trouwfotograaf heb ik bijzondere en intieme momenten tijdens de receptie, het diner en de feestelijke activiteiten in het Hotel Belvedère vastgelegd, zodat Suzanne en Jimmy deze herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

Bent u zelf op zoek naar een trouwfotograaf voor uw bruiloft in Nijmegen? Bij ons kunt u rekenen op professionele en unieke foto’s van uw speciale dag. Wij leggen elk kostbaar moment vast, van de voorbereidingen tot de ceremonie en de feestelijke activiteiten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en uw onvergetelijke bruiloft in Nijmegen te laten vastleggen.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
  Mooie ongedwongen foto's!
 • Avatar Jantine Rossen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat een prachtige foto's van onze bruiloft!
  Ben je op zoek naar een fotograaf die emoties kan vastleggen? Dan heb je aan Michael een hele goeie!
  Zijn foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vol van emoties.
  We zijn erg blij en dankbaar dat deze bijzondere dag op prachtige foto's terug te
  … Lees verder zien is.
  Hartelijk bedankt Michael!
 • Avatar Ivonne Van dongen ★★★★★ 10 maanden geleden
  Michael is een fantastische fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie en bijzondere manier gefotografeerd. Een fijn mens die als een kameleon op je bruiloft aanwezig is en oog heeft voor alles wat er op zo’n dag gebeurd en dat allemaal vast heeft gelegd. Het resultaat: een fantastisch album … Lees verder met bijzondere foto’s die wij regelmatig nog doorbladeren.

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

   

   

  Tags: bruiloft / huwelijk / trouwen / trouwfotograaf / Trouwfotograaf Achterhoek / Trouwfotograaf Arnhem / Trouwfotograaf Didam / trouwfotograaf doetinchem / Trouwfotograaf Nijmegen / Trouwfotograaf Zevenaar / Wedding / weddingphotographer