Ben je op zoek naar een professionele familiefotograaf voor een fotoshoot op locatie?

Als ervaren fotograaf in Doetinchem en de Achterhoek, specialiseer ik me in het vastleggen van waardevolle momenten voor families en gezinnen.

Een familiefotoshoot is de ideale gelegenheid om samen met je dierbaren onvergetelijke herinneringen te creëren. Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag of gewoon een spontane fotosessie, ik zorg ervoor dat jullie foto’s de band en liefde tussen jullie laten zien.

Als professioneel fotograaf begrijp ik het belang van een comfortabele en ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. Ik zal ervoor zorgen dat jullie je op je gemak voelen, zodat ik jullie ware persoonlijkheden kan vastleggen. Ik geloof dat de mooiste familie foto’s ontstaan als iedereen geniet en zichzelf kan zijn.

De fotoshoot kan plaatsvinden op een locatie naar keuze. Of het nu gaat om een prachtig park, een historische stad of gewoon bij jullie thuis, ik denk graag met jullie mee om de perfecte setting te vinden. De Achterhoek biedt een scala aan mooie en pittoreske locaties die perfect zijn voor een familiefotoshoot.

Met mijn ervaring en expertise zorg ik ervoor dat jullie familie foto’s van hoge kwaliteit ontvangen. Ik besteed veel aandacht aan de compositie, belichting en emotie in de foto’s, zodat jullie een blijvende herinnering hebben waar jullie trots op kunnen zijn. Of het nu gaat om een groot familieportret of individuele foto’s, ik leg jullie unieke verhaal vast op beeld.

Dus, als je op zoek bent naar een professionele familiefotograaf in de regio Doetinchem en de Achterhoek, neem dan nu contact met mij op. Samen kunnen we de ideale familiefotoshoot plannen en jullie kostbare momenten vereeuwigen. Aarzel niet en boek nu een fotoshoot, zodat jullie kunnen genieten van prachtige familie foto’s die een leven lang meegaan.

Interesse in mij als jullie Familie fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden.

Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen.

Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

  Soort Fotoshoot sessie*

  Gewenste Locatie*


  Gewenste fotosessie datum*


  Wat zeggen andere over mij

  • Avatar Niels Dekker ★★★★★ een jaar geleden
   Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!
  • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ een jaar geleden
   We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
   Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
   Grote lof en heel veel dank!
   Camiel en Gwen Arentsen
   09-09-2022
  • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
   Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
   Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
   Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
   … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
   Het resultaat is prachtig!
   Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.