Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en creëer onvergetelijke herinneringen met een betoverende familiefotoshoot bij Kasteel Slangenburg in Doetinchem.

Laat de prachtige herfstkleuren en de magische sfeer van deze locatie vastleggen door fotograaf Michael Basten.

Pien, Arjan & Joep hebben onlangs van deze adembenemende fotoshoot genoten, waarbij ze werden omgeven door de rust en sereniteit van het kasteel en zijn omgeving. Michael wist met zijn expertise de liefdevolle band en de speelse momenten tussen deze geliefde gezinsleden vast te leggen.

Of je nu een gezinsfotoshoot, een fotoshoot met je partner of een genietmoment met je kinderen wilt vastleggen, Kasteel Slangenburg biedt de perfecte achtergrond voor elke gelegenheid. Met zijn uitgestrekte tuinen, majestueuze torens en charmante landschappen zal het kasteel zorgen voor prachtige foto’s die een leven lang meegaan.

Boek nu je familiefotoshoot bij Kasteel Slangenburg en ervaar de magie van deze betoverende plek, vastgelegd door de lens van fotograaf Michael Basten.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Bianca Vermeulen ★★★★★ 4 weken geleden
  Michael heeft voor ons de crematie van onze vader gefotografeerd, wat hij super heeft gedaan! We hebben niet eens gemerkt dat hij er was. We hebben er ook een heel mooi album aan overgehouden. Dankjewel daar voor! Zeker een aanrader!
 • Avatar Jantine Rossen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat een prachtige foto's van onze bruiloft!
  Ben je op zoek naar een fotograaf die emoties kan vastleggen? Dan heb je aan Michael een hele goeie!
  Zijn foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vol van emoties.
  We zijn erg blij en dankbaar dat deze bijzondere dag op prachtige foto's terug te
  … Lees verder zien is.
  Hartelijk bedankt Michael!
 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!

Interesse in mij als jullie Familie fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden.

Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen.

Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

Neem contact op

  Soort Fotoshoot sessie*

  Gewenste Locatie*


  Gewenste fotosessie datum*


  Tags: familie / foto's in de herfst / fotograaf Achterhoek / fotograaf doetinchem / fotograaf nijmegen / fotoshoot / fotoshoot met gezin / gezin / gezin foto / Herfst fotoshoot