Geniet van de prachtige herfstkleuren tijdens een gezinsfotoshoot in het bos van Heumensoord, Nijmegen.

Dit natuurlijke gebied biedt de perfecte achtergrond voor adembenemende familiefoto’s.

Laat de warme kleuren en levendige omgeving de schoonheid van uw gezin accentueren. Als ervaren fotograaf zorg ik ervoor dat uw kostbare momenten worden vastgelegd in schitterende beelden. Of het nu gaat om een lachend portret, een speels moment tussen ouder en kind of een gezamenlijke wandeling door het bos, wij zorgen voor een ontspannen en plezierige fotoshoot. Leg de magie van de herfst vast met een gezinfotoshoot in het prachtige bos van Heumensoord.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Roos Hoogeveen ★★★★ 3 jaar geleden
  De fotoshoot was erg gezellig. De sfeer was heel relaxed. Tijdens de shoot ook lekker geklets. Michael kwam ook met leuke ideeën voor foto's. Al met al een geslaagde fotoshoot.
 • Avatar Colette de Bruin ★★★★★ 4 jaar geleden
  Michael heeft de foto's van het jubileumfeest van ons bedrijf gemaakt. We zijn ontzettend blij met dit aandenken. De foto's geven prachtig weer hoe mooi deze avond was. Enorm veel respect voor hoe Michael in donkere ruimtes toch nog foto's van hoge kwaliteit weet te maken.
 • Avatar Merel Hoogeveen ★★★★★ 3 jaar geleden
  Wij hebben een ontzettend leuke fotoshoot gehad. Het was voor ons de eerste keer om een fotoshoot buiten te doen. Micheal heeft ervoor gezorgd dat wij ons op ons gemakt voelden en zorgde voor een ontspannen sfeer. De foto's waren erg snel binnen en zijn van goede kwaliteitPositief
  Kwaliteit, Professionaliteit
  … Lees verder en Waarde …Meer

Interesse in mij als jullie Familie fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden.

Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen.

Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

Neem contact op

  Soort Fotoshoot sessie*

  Locatie*


  Datum*


  Tags: familie / foto's in de herfst / fotograaf Achterhoek / fotograaf doetinchem / fotograaf nijmegen / fotoshoot / fotoshoot met gezin / gezin / gezin foto / Herfst fotoshoot