Bent u op zoek naar een spectaculaire fotoshoot van uw stoere gezin?

Look no further! Fotograaf Michael Basten uit Doetinchem is gespecialiseerd in het vastleggen van unieke momenten die uw gezin voor altijd zullen koesteren.

Onlangs heb ik een adembenemende sessie gehouden bij het prachtige en unieke Industrie terrein Landschaftspark Duisburg in Duitsland.

Met zijn professionele oog en creatieve benadering zorgt Michael ervoor dat uw gezin op zijn best wordt vastgelegd. Hij weet als geen ander de connectie en dynamiek tussen gezinsleden te vangen in beelden die blinken van leven. Of u nu op zoek bent naar spontane gezinsportretten, avontuurlijke actiefoto’s of juist een combinatie van beide, Michael tilt uw fotoshoot naar een hoger niveau.

Laat uw gezin stralen in deze stoere omgeving en creëer blijvende herinneringen. Neem nu contact op met Fotograaf Michael Basten en reserveer uw unieke fotoshoot bij het Landschaftspark Duisburg in Duitsland. Met zijn deskundigheid en passie voor fotografie zorgt hij ervoor dat elke foto een uniek kunstwerk wordt dat de persoonlijkheid van uw gezin weerspiegelt.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!
 • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
  Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
  Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
  … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
  Het resultaat is prachtig!
  Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.
 • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
  Mooie ongedwongen foto's!

Interesse in mij als jullie Familie fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden.

Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen.

Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

Neem contact op

  Soort Fotoshoot sessie*

  Gewenste Locatie*


  Gewenste fotosessie datum*


  Tags: familie / foto's in de herfst / fotograaf Achterhoek / fotograaf doetinchem / fotograaf nijmegen / fotoshoot / fotoshoot met gezin / gezin / gezin foto / Herfst fotoshoot