Bent u op zoek naar een spectaculaire fotoshoot van uw stoere gezin?

Look no further! Fotograaf Michael Basten uit Doetinchem is gespecialiseerd in het vastleggen van unieke momenten die uw gezin voor altijd zullen koesteren.

Onlangs heb ik een adembenemende sessie gehouden bij het prachtige en unieke Industrie terrein Landschaftspark Duisburg in Duitsland.

Met zijn professionele oog en creatieve benadering zorgt Michael ervoor dat uw gezin op zijn best wordt vastgelegd. Hij weet als geen ander de connectie en dynamiek tussen gezinsleden te vangen in beelden die blinken van leven. Of u nu op zoek bent naar spontane gezinsportretten, avontuurlijke actiefoto’s of juist een combinatie van beide, Michael tilt uw fotoshoot naar een hoger niveau.

Laat uw gezin stralen in deze stoere omgeving en creëer blijvende herinneringen. Neem nu contact op met Fotograaf Michael Basten en reserveer uw unieke fotoshoot bij het Landschaftspark Duisburg in Duitsland. Met zijn deskundigheid en passie voor fotografie zorgt hij ervoor dat elke foto een uniek kunstwerk wordt dat de persoonlijkheid van uw gezin weerspiegelt.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!
 • Avatar Tom Hofland ★★★★★ 4 jaar geleden
  Michael heeft voor ons een prachtige fotoreportage gemaakt op onze speciale dag! Zowel de fotoshoot als de rest van de trouwdag laat Michael met creativiteit zien dat hij hele mooie foto's kan maken. Door niet terug te vallen op statige foto's zie je de spontaniteit en de momenten zoals ze … Lees verder echt worden beleefd.Wij zijn ontzettend blij en tevreden met onze foto's, het trouwalbum, en de gehele samenwerking!
 • Avatar Roos Hoogeveen ★★★★ 3 jaar geleden
  De fotoshoot was erg gezellig. De sfeer was heel relaxed. Tijdens de shoot ook lekker geklets. Michael kwam ook met leuke ideeën voor foto's. Al met al een geslaagde fotoshoot.

Interesse in mij als jullie Familie fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden.

Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen.

Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

Neem contact op

  Soort Fotoshoot sessie*

  Locatie*


  Datum*


  Tags: familie / foto's in de herfst / fotograaf Achterhoek / fotograaf doetinchem / fotograaf nijmegen / fotoshoot / fotoshoot met gezin / gezin / gezin foto / Herfst fotoshoot