Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Claudia Hageman ★★★★★ 4 jaar geleden
  Michael is een heel fijne fotograaf en maakt supermooie foto's. Wij hebben al een aantal keren het geluk gehad mooi op de foto gezet te mogen worden door Michael. Of het nu in een meer geposeerde setting was of een spontane shoot, Michael weet iedereen op zijn mooiste te vangen. Hij schuwt hiervoor … Lees verder geen rare posities of plekken, alles voor een mooie plaat.Daarnaast is het ook heel fijn en ontspannen werken samen, Michael stelt je echt op je gemak en laat je bijna vergeten dat je op de foto gezet wordt.Een echte aanrader als je mooie en professionele foto's wilt hebben. Wij zijn er heel blij mee en dankbaar voor alle mooie foto's en leuke momenten samen.
 • Avatar Jeppe Winther-Høegsberg ★★★★★ 2 jaar geleden
  Michael heeft fantastisch werk geleverd als fotograaf op onze bruiloft. Voor de grote dag hadden we een goede bijeenkomst om elkaar te leren kennen en af ​​te spreken wat voor ons het belangrijkste was om vast te leggen.Tijdens de bruiloft was Michael overal, op de grond, in de bosjes - alles om de perfecte … Lees verder hoek en opname te krijgen. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en kunnen hem van harte aanbevelen. 😊
 • Avatar Mrnda 33 ★★★★★ 4 jaar geleden
  Wij hebben Michael als bruidsfotograaf gehad. Zelf zijn wij niet zo van de foto's, we vinden het maar ongemakkelijk, maar toch wil je de mooiste dag van je leven natuurlijk graag als herinnering vastgelegd hebben. Daarom was het erg fijn dat Michael ons op ons gemak stelde en zelf met de ideeën … Lees verder kwam. Voor de fotoreportage had hij ook veel en originele ideeën en daarnaast merkte wij nauwelijks dat hij aanwezig was tijdens de ceremonie om foto's te maken. Wat echt heel fijn was, is dat hij de optie heeft een tweede fotograaf bij te boeken, zodat je vanuit verschillende perspectieven foto's hebt. Bij de voorbereidingen zowel een fotograaf bij de man als de vrouw en tijdens de ceremonie zowel foto's van ons als van de gasten. Michael is een rustige, geduldige, flexibele en vooral vakkundige fotograaf met voldoende creativiteit en ideeën. Wij zouden hem aanbevelen.

Interesse in mij als jullie Familie fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden.

Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen.

Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

Neem contact op

  Soort Fotoshoot sessie*

  Locatie*


  Datum*


  Tags: familie / foto's in de herfst / fotograaf Achterhoek / fotograaf doetinchem / fotograaf nijmegen / fotoshoot / fotoshoot met gezin / gezin / gezin foto / Herfst fotoshoot