Michael Basten Fotografie biedt de perfecte gelegenheid voor een gezellige familie fotoshoot op een unieke locatie:

het Zwarte Cross terrein in Lievelde, gelegen in het prachtige landschap van de Achterhoek.

Met zijn jarenlange ervaring en passie voor het vak, zorgt Michael ervoor dat jullie mooie familie foto’s zullen hebben om voor altijd van te genieten.

Het Zwarte Cross terrein vormt een bijzonder decor voor jullie familieportretten. Met zijn levendige sfeer, kleurrijke achtergronden en diverse fotogenieke plekjes, zullen de foto’s een authentiek en speels karakter krijgen. Of jullie nu een gezin, grootouders met kleinkinderen, of een andere familiestructuur zijn, Michael weet de banden en emoties binnen jullie familie op een natuurlijke wijze vast te leggen.

Tijdens de fotoshoot zorgt Michael voor een ontspannen en plezierige ervaring, waarin jullie als familie centraal staan. Hij neemt de tijd om jullie wensen te bespreken en jullie op jullie gemak te stellen voor de camera. Met oog voor detail en een professionele aanpak, creëert Michael een serie prachtige beelden die de liefde en verbondenheid binnen jullie familie weerspiegelen.

Kies voor een bijzondere familie fotoshoot op het Zwarte Cross terrein in Lievelde met Michael Basten Fotografie en creëer tastbare herinneringen die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Dick Mandemaker ★★★★★ een jaar geleden
  Voor onze familie fotoshoot, met 7 volwassenen en 3 kleine kinderen hebben we Michael gevraagd; het was een uitdaging om ons tegelijkertijd en leuk op de foto te vangen, maar Michael heeft geduldig gewacht en uiteindelijk een mooi resultaat opgeleverd!
 • Avatar Andrea Fast ★★★★★ 3 maanden geleden
  Onze ervaring met Michael als fotograaf was erg plezierig! Zoals hij op zijn website schrijft, is hij heel ongedwongen aanwezig en creëert op een ontspannen manier een mooie foto-setting. Wij hebben een familie shoot gedaan eerst met de hele groep en vervolgens de gezinnen apart. Dat verliep heel natuurlijk. … Lees verder We zijn heel blij met de mooie foto´s. Michael was heel makkelijk te bereiken en dacht goed mee over dingen als locatie, belichting en weersomstandigheden. Een fijne ervaring!
 • Avatar Ivonne Van dongen ★★★★★ een jaar geleden
  Michael is een fantastische fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie en bijzondere manier gefotografeerd. Een fijn mens die als een kameleon op je bruiloft aanwezig is en oog heeft voor alles wat er op zo’n dag gebeurd en dat allemaal vast heeft gelegd. Het resultaat: een fantastisch album … Lees verder met bijzondere foto’s die wij regelmatig nog doorbladeren.

Interesse in mij als jullie Familie fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden.

Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen.

Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

Neem contact op

  Soort Fotoshoot sessie*

  Gewenste Locatie*


  Gewenste fotosessie datum*


  Tags: familie / foto's in de herfst / fotograaf Achterhoek / fotograaf doetinchem / fotograaf nijmegen / fotoshoot / fotoshoot met gezin / gezin / gezin foto / Herfst fotoshoot