Michael Basten Fotografie biedt de perfecte gelegenheid voor een gezellige familie fotoshoot op een unieke locatie:

het Zwarte Cross terrein in Lievelde, gelegen in het prachtige landschap van de Achterhoek.

Met zijn jarenlange ervaring en passie voor het vak, zorgt Michael ervoor dat jullie mooie familie foto’s zullen hebben om voor altijd van te genieten.

Het Zwarte Cross terrein vormt een bijzonder decor voor jullie familieportretten. Met zijn levendige sfeer, kleurrijke achtergronden en diverse fotogenieke plekjes, zullen de foto’s een authentiek en speels karakter krijgen. Of jullie nu een gezin, grootouders met kleinkinderen, of een andere familiestructuur zijn, Michael weet de banden en emoties binnen jullie familie op een natuurlijke wijze vast te leggen.

Tijdens de fotoshoot zorgt Michael voor een ontspannen en plezierige ervaring, waarin jullie als familie centraal staan. Hij neemt de tijd om jullie wensen te bespreken en jullie op jullie gemak te stellen voor de camera. Met oog voor detail en een professionele aanpak, creëert Michael een serie prachtige beelden die de liefde en verbondenheid binnen jullie familie weerspiegelen.

Kies voor een bijzondere familie fotoshoot op het Zwarte Cross terrein in Lievelde met Michael Basten Fotografie en creëer tastbare herinneringen die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar stefan hageman ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe! Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi 'gevangen'. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto's. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het … Lees verder als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto's om terug te denken aan dit leuke moment!
  Heel erg dankbaar voor de mooie foto's!
 • Avatar Colette de Bruin ★★★★★ 4 jaar geleden
  Michael heeft de foto's van het jubileumfeest van ons bedrijf gemaakt. We zijn ontzettend blij met dit aandenken. De foto's geven prachtig weer hoe mooi deze avond was. Enorm veel respect voor hoe Michael in donkere ruimtes toch nog foto's van hoge kwaliteit weet te maken.
 • Avatar Niels Dekker ★★★★★ 10 maanden geleden
  Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!

Interesse in mij als jullie Familie fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden.

Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen.

Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

Neem contact op

  Soort Fotoshoot sessie*

  Gewenste Locatie*


  Gewenste fotosessie datum*


  Tags: familie / foto's in de herfst / fotograaf Achterhoek / fotograaf doetinchem / fotograaf nijmegen / fotoshoot / fotoshoot met gezin / gezin / gezin foto / Herfst fotoshoot