trouwfotograaf Nijmegen

Ben jij opzoek naar een trouwfotograaf uit Nijmegen?

In de oudste stad van Nederland heb je in een prachtige natuur, een oude stadswal achter het Valkhof museum en vele romantische plekjes voor een ongedwongen fotoshoot. De mooiste trouwlocaties waar jullie ceremonie en trouwfeest gevierd kan worden.

Jullie trouwdag verhalend vastgelegd met echte, spontane en bijzondere momenten.

Door mijn journalistieke werkwijze wordt jullie bruiloft met passie gefotografeerd. Met als eind resultaat waanzinnige mooie foto’s waarbij jullie je trouwdag steeds weer opnieuw herbeleven.

Samen met mijn second shooter waar ik ruim 10 jaar mee samenwerk leggen wij jullie trouwdag op een unieke manier vast met beelden van meerdere kanten gefotografeerd. Met een ruime ervaring als trouwfotograaf is geen situatie voor mij te gek. Zowel ongedwongen in documentaire trouwreportages als een prachtige fotoshoots met de moment design techniek persoonlijk vastgelegd.

HERINNER DE MOOISTE DAG VAN JULLIE LEVEN

Op de mooiste trouwlocaties in Nijmegen

Nijmegen heeft in zijn mooie omgeving vele bijzondere trouwlocaties die bij uitstek fungeren als schitterende fotografie locaties. Als geboren Nijmegenaar ken ik vele plekjes waar je een prachtige trouwceremonie kunt houden of bruidsfoto’s kunt laten maken.

Denk aan de vele parken, de nabije natuur, de bossen en oude muren bij het Valkhof. Deze locaties zijn zeer geschikt als achtergrond voor jullie mooiste trouwfoto’s.
Ik kan jullie adviseren met de mooiste fotoshoot locaties in Nijmegen en omgeving.
Check

beschikbaarheid

Check of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben en kom vrijblijvend kennis maken.

CHECK BESCHIKBAARHEID

Bruidsparen in de Spotlight

Bruidsparen in de Spotlight

In mijn portfolio zie je een selectie van bruidsreportages die ik met trots heb mogen vastleggen. Van intieme ceremonies op idyllische wijngoederen tot grootschalige bruiloften in prachtige tuinen of weidse weilanden voor festival-achtige trouwfeesten, ik ben in staat om de unieke sfeer van elke trouwdag perfect vast te leggen. Elke foto vertelt een verhaal en brengt je direct terug naar dat ene speciale moment, waar de liefde voelbaar wordt.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
  Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
  Grote lof en heel veel dank!
  Camiel en Gwen Arentsen
  09-09-2022
 • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
  Mooie ongedwongen foto's!
 • Avatar Jantine Rossen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat een prachtige foto's van onze bruiloft!
  Ben je op zoek naar een fotograaf die emoties kan vastleggen? Dan heb je aan Michael een hele goeie!
  Zijn foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vol van emoties.
  We zijn erg blij en dankbaar dat deze bijzondere dag op prachtige foto's terug te
  … Lees verder zien is.
  Hartelijk bedankt Michael!

Trouwfotograaf Nijmegen, Gelderland in heel Nederland en buitenland

EEN HERINNERING VAN JULLIE MOOISTE DAG

Als ervaren trouwfotograaf uit Nijmegen lever ik een waanzinnige aandenken met de mooiste huwelijksfoto’s op jullie trouwdag. Dit doe ik door alle bijzondere momenten van jullie trouwdag op zoveel mogelijk verhalende wijze vast te leggen met gave zonsondergangen zet ik jullie perfect in beeld.

Michael-Basten-Fotografie-trouwfotograaf-fotograaf-doetinchem-achterhoek-familiefotograaf-trouwfoto

Trouwfotograaf Nijmegen, Gelderland in heel Nederland en buitenland

Wie is Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 250 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jullie en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jullie je op jullie gemak voelen en mij als fotograaf vergeten. Jullie merken niet dat de camera in de buurt is. Er wordt nauwelijks geposeerd.

Deze techniek van fotograferen is geïnspireerd door de Moment Design methode. En juist dan maak ik echte foto’s, met momenten zoals ze zijn. Waar jullie ongedwongen en ontspannen op staan!

Interesse in mij als trouwfotograaf in Nijmegen en wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Check of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben en kom vrijblijvend kennis maken. Aangezien de aanvragen voor 2023 en 2024 al weer binnen komen, raad ik je aan om er niet te lang mee te wachten.

Zie ik jullie snel voor een gratis kennismakingsgesprek?

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?