trouw fotograaf Doetinchem

Ben jij opzoek naar een trouwfotograaf uit Doetinchem?

De mooiste trouwlocaties waar jullie ceremonie en trouwfeest gevierd kan worden vind je in Doetinchem en omgeving.

Jullie trouwdag verhalend vastgelegd met echte, spontane en bijzondere momenten.

Door mijn journalistieke werkwijze wordt jullie bruiloft met passie gefotografeerd. Met als eind resultaat waanzinnige mooie foto’s waarbij jullie je trouwdag steeds weer opnieuw herbeleven. Samen met mijn second shooter waar ik ruim 10 jaar mee samenwerk leggen wij jullie trouwdag op een unieke manier vast met beelden van meerdere kanten gefotografeerd. Met een ruime ervaring als trouwfotograaf is geen situatie voor mij te gek. Zowel ongedwongen in documentaire trouwreportages als een prachtige fotoshoots met de moment design techniek persoonlijk vastgelegd.

HERINNER DE MOOISTE DAG VAN JULLIE LEVEN

Op de mooiste trouwlocaties in Doetinchem

Doetinchem heeft in zijn mooie omgeving vele bijzondere trouwlocaties die bij uitstek fungeren als schitterende fotografie locaties. Ik ken vele plekjes waar je een prachtige trouwceremonie kunt houden of bruidsfoto’s kunt laten maken.

Denk aan de vele parken, de nabije natuur, de bossen de open weilanden, tussen de koeien of schapen. Deze locaties zijn zeer geschikt als achtergrond voor jullie mooiste trouwfoto’s.
Ik kan jullie adviseren met de mooiste fotoshoot locaties in Doetinchem en omgeving.
Check

beschikbaarheid

Check of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben en kom vrijblijvend kennis maken.

CHECK BESCHIKBAARHEID

Bruidsparen in de Spotlight

In mijn portfolio zie je een selectie van bruidsreportages die ik met trots heb mogen vastleggen. Van intieme ceremonies op idyllische wijngoederen tot grootschalige bruiloften in prachtige tuinen of weidse weilanden voor festival-achtige trouwfeesten, ik ben in staat om de unieke sfeer van elke trouwdag perfect vast te leggen. Elke foto vertelt een verhaal en brengt je direct terug naar dat ene speciale moment, waar de liefde voelbaar wordt.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Loek Rehorst ★★★★★ 8 maanden geleden
  We hebben een leuke fotoshoot gehad met Michael, mooie en leuke foto's. Daarna een goede afhandeling en er is een mooi fotoboekje gemaakt. Bedankt Michael.
 • Avatar stefan hageman ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons gezin vastgelegd en hoe! Wat heeft hij onze lieve kinderen weer mooi 'gevangen'. Hij neemt de tijd, stelt ze op hun gemak, maakt een grapje en schiet ondertussen zijn foto's. Ze moesten er even voor los komen, dansen en springen waren de toverwoorden, daarna ging het … Lees verder als een trein. Fijne sfeer, gezellige setting en supermooie foto's om terug te denken aan dit leuke moment!
  Heel erg dankbaar voor de mooie foto's!
 • Avatar Kaylie Lamers ★★★★★ een jaar geleden
  Deze maand voor de tweede keer een shoot gedaan bij Michael. Mega tevreden over het eindresultaat. Hele leuke, spontane foto’s. Zoals Michael de foto’s probeert te maken, zo worden de foto’s ook; rustig, spontaan, af en toe een beetje gek en vooral heel waardevol.

Trouwfotograaf Doetinchem, Gelderland in heel Nederland en buitenland

EEN HERINNERING VAN JULLIE MOOISTE DAG

Als ervaren trouwfotograaf uit Doetinchem lever ik een waanzinnige aandenken met de mooiste huwelijksfoto’s op jullie trouwdag. Dit doe ik door alle bijzondere momenten van jullie trouwdag op zoveel mogelijk verhalende wijze vast te leggen met gave zonsondergangen zet ik jullie perfect in beeld.

Michael-Basten-Fotografie-trouwfotograaf-fotograaf-doetinchem-achterhoek-familiefotograaf-trouwfoto

Trouwfotograaf Doetinchem, Gelderland in heel Nederland en buitenland

Wie is Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 250 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jullie en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jullie je op jullie gemak voelen en mij als fotograaf vergeten. Jullie merken niet dat de camera in de buurt is. Er wordt nauwelijks geposeerd.

Deze techniek van fotograferen is geïnspireerd door de Moment Design methode. En juist dan maak ik echte foto’s, met momenten zoals ze zijn. Waar jullie ongedwongen en ontspannen op staan!

Interesse in mij als trouwfotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Zoek je een gepassioneerde bruidsfotograaf die jullie speciale dag met liefde en oog voor detail vastlegt? Benieuwd er nog plek heeft op jullie gewenste trouwdatum?

Laat je interesse spreken en mail ons vandaag nog om een afspraak te maken. Samen zorgen we ervoor dat jullie trouwdag voor altijd wordt vastgelegd op een betoverende manier. Wacht niet langer, stuur ons een bericht en verzeker jezelf van de perfecte bruidsfotograaf!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?