Als ervaren bedrijfsfotograaf ben ik trots om mijn beste bedrijfsfotografie met je te delen.

Met liefde, humor en plezier heb ik prachtige foto’s mogen maken.

Of je nu een zzp’er bent of de eigenaar van een bedrijf, ik leg graag de zakelijke kant van jouw onderneming vast. Mijn specialiteit ligt in het maken van professionele portretten die de persoonlijkheid en het karakter van de geportretteerde weerspiegelen. Als je op zoek bent naar kwaliteit en vakmanschap in bedrijfsfotografie, ben je bij mij aan het juiste adres.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en jouw bedrijf in beeld te brengen. – Michael Basten

Interesse in mij als bedrijfs- en portret fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Als ervaren bedrijfs- en portretfotograaf sta ik klaar om jouw visie tot leven te brengen. Of je nu op zoek bent naar professionele bedrijfsfotografie of prachtige portretten, ik ben beschikbaar om je te helpen. Met mijn passie, vakmanschap en oog voor detail zorg ik ervoor dat jouw beelden opvallen en een blijvende indruk maken.

Aarzel niet langer en vul het contactformulier in om meer te weten te komen over mijn beschikbaarheid en hoe ik jou kan helpen. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en jouw fotografische wensen werkelijkheid te laten worden.

  Soort Fotoshoot sessie*

  Gewenste Locatie*


  Gewenste fotosessie datum*  Wat zeggen andere over mij

  • Avatar Niels Dekker ★★★★★ een jaar geleden
   Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!
  • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
   Mooie ongedwongen foto's!
  • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ een jaar geleden
   We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
   Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
   Grote lof en heel veel dank!
   Camiel en Gwen Arentsen
   09-09-2022