Portfolio uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie is een bijzondere vorm van fotografie die helpt om de emoties en de sfeer tijdens een uitvaartceremonie vast te leggen.

Het doel van een uitvaartfotograaf is om troost te bieden aan de nabestaanden en tegelijkertijd kostbare herinneringen te behouden.
Het bekijken van een portfolio uitvaartfotografie kan enorm helpen bij het kiezen van een geschikte fotograaf.

Bij het zoeken naar een uitvaartfotograaf is het van belang om gevoel en emotie in de foto’s terug te zien.
Door mijn portfolio uitvaartfotografie te bekijken, krijg je een goed beeld van de stijl en de kwaliteit van het werk van mij als fotograaf.
Dit kan je helpen om te bepalen of ik als jullie fotograaf in staat is om de gewenste sfeer en emoties vast te leggen tijdens de uitvaartceremonie.

Als uitvaartfotograaf zal ik op een respectvolle en onopvallende manier door de ceremonie bewegen, zonder de privacy van de nabestaanden te verstoren.
Ik heb oog voor details en zal erop letten om de kleine intieme momenten vast te leggen die de essentie van de ceremonie weergeven.

Het is belangrijk om te realiseren dat portfolio uitvaartfotografie kan variëren van fotograaf tot fotograaf.
Als uitvaart fotograaf zal ik me richten op het vastleggen van de interactie tussen de nabestaanden, en me focussen op het vastleggen van de rituelen en emoties tijdens de ceremonie.
Door mijn portfolio te bekijken, kun je bepalen of mijn stijl van fotografie bij jouw wensen past.

“Kortom, als uitvaartfotograaf ben ik me ervan bewust dat uitvaartfotografie een waardevol en troostend medium is dat emoties en sfeer tijdens een uitvaartceremonie kan vastleggen.
Neem gerust de tijd om mijn portfolio uitvaartfotografie te bekijken en neem contact met mij op om te bespreken of ik in staat ben om de gewenste sfeer en emoties tijdens deze emotionele gebeurtenis vast te leggen.”

Contacteer ons voor waardevolle herinneringen

Heeft u behoefte aan professionele fotografie die de essentie van een uitvaart vastlegt? Wij begrijpen dat elk afscheid uniek is en streven ernaar om betekenisvolle herinneringen te creëren die u voor altijd bij zullen blijven.

Via ons contactformulier kunt u eenvoudig en snel contact met ons opnemen. Of het nu gaat om een begrafenis, crematie of gedenkceremonie, wij zijn er om uw wensen te vervullen en uw dierbaren met respect en waardigheid te herdenken.

  Naam

  E-mailadres


  Op welk telefoonnummer kan ik u bereiken

  Locatie van de uitvaart

  Datum dienst van de uitvaart*

  Laat hier je bericht achter


  Wat zeggen andere over mij

  • Avatar Niels Dekker ★★★★★ 10 maanden geleden
   Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!
  • Avatar Dick Mandemaker ★★★★★ 7 maanden geleden
   Voor onze familie fotoshoot, met 7 volwassenen en 3 kleine kinderen hebben we Michael gevraagd; het was een uitdaging om ons tegelijkertijd en leuk op de foto te vangen, maar Michael heeft geduldig gewacht en uiteindelijk een mooi resultaat opgeleverd!
  • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
   Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
   Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
   Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
   … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
   Het resultaat is prachtig!
   Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.