zakelijke portretten voor bedrijven en zzp’er

Krachtige portretfoto’s voor je bedrijf

Met onze professionele zakelijke portretten brengen we de kracht en karakter van jouw bedrijf of ZZP’ers tot leven. Een sterke portretfoto op je website, LinkedIn-profiel of in marketingmateriaal kan een groot verschil maken. Het is immers het eerste wat potentiële klanten zien en bepaalt vaak de eerste indruk.

Als ervaren portretfotograaf begrijp ik de behoeften van bedrijven en ZZP’ers en weet het beste uit jou en je team te halen. Ik creëren portretten die professionaliteit, authenticiteit en een vertrouwde uitstralen.

Of het nu gaat om individuele portretten voor je medewerkers, teamfoto’s of portretten van het management, wij leveren maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw zakelijke doelen.

Met jouw  unieke portretfoto’s vergroot je niet alleen de online zichtbaarheid van je bedrijf, maar trek je ook meer potentiële klanten aan.

Investeer in sterke portretten en maak indruk op je publiek. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
  Mooie ongedwongen foto's!
 • Avatar Niels Dekker ★★★★★ 10 maanden geleden
  Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!
 • Avatar Camiel Arentsen ★★★★★ 10 maanden geleden
  We hebben tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad dat wij Michael, samen met zijn collega de voor ons mooiste dag van ons leven hebben laten vast leggen. Oog voor detail, gevoel en emotie! Je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je de mooiste foto’s. Het moment dat we samen met hem de foto … Lees verder reportage hebben gemaakt was zeer bijzonder. De manier waarop hij voorwerpen gebruikt om de meest bijzondere kiekjes te maken en wij daardoor de meest spontane foto’s krijgen maakt het vooral bijzonder.
  Ben je op zoek naar een fantastische en zeer betrokken fotograaf, die passie heeft voor zijn vak en oog heeft voor detail dan is Michael de ideale man!
  Grote lof en heel veel dank!
  Camiel en Gwen Arentsen
  09-09-2022

Interesse in mij als jullie portretfotograaf voor een  fotostudio portret?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn studio is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel studio portretshoots in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd om de liefde elders in Nederland vast te leggen. Ongeacht waar jullie wonen: neem gerust eens contact met me op!

  Soort Fotoshoot sessie*

  Gewenste Locatie*


  Gewenste fotosessie datum*