zakelijke portretten voor bedrijven en zzp’er

Krachtige portretfoto’s voor je bedrijf

Met onze professionele zakelijke portretten brengen we de kracht en karakter van jouw bedrijf of ZZP’ers tot leven. Een sterke portretfoto op je website, LinkedIn-profiel of in marketingmateriaal kan een groot verschil maken. Het is immers het eerste wat potentiële klanten zien en bepaalt vaak de eerste indruk.

Als ervaren portretfotograaf begrijp ik de behoeften van bedrijven en ZZP’ers en weet het beste uit jou en je team te halen. Ik creëren portretten die professionaliteit, authenticiteit en een vertrouwde uitstralen.

Of het nu gaat om individuele portretten voor je medewerkers, teamfoto’s of portretten van het management, wij leveren maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw zakelijke doelen.

Met jouw  unieke portretfoto’s vergroot je niet alleen de online zichtbaarheid van je bedrijf, maar trek je ook meer potentiële klanten aan.

Investeer in sterke portretten en maak indruk op je publiek. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Niels Dekker ★★★★★ een jaar geleden
  Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!
 • Avatar Dick Mandemaker ★★★★★ een jaar geleden
  Voor onze familie fotoshoot, met 7 volwassenen en 3 kleine kinderen hebben we Michael gevraagd; het was een uitdaging om ons tegelijkertijd en leuk op de foto te vangen, maar Michael heeft geduldig gewacht en uiteindelijk een mooi resultaat opgeleverd!
 • Avatar Ivonne Van dongen ★★★★★ een jaar geleden
  Michael is een fantastische fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie en bijzondere manier gefotografeerd. Een fijn mens die als een kameleon op je bruiloft aanwezig is en oog heeft voor alles wat er op zo’n dag gebeurd en dat allemaal vast heeft gelegd. Het resultaat: een fantastisch album … Lees verder met bijzondere foto’s die wij regelmatig nog doorbladeren.

Interesse in mij als jullie portretfotograaf voor een  fotostudio portret?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn studio is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel studio portretshoots in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd om de liefde elders in Nederland vast te leggen. Ongeacht waar jullie wonen: neem gerust eens contact met me op!

  Soort Fotoshoot sessie*

  Gewenste Locatie*


  Gewenste fotosessie datum*