Trouwfotograaf Nijmegen – Wijnfort Lent
Astrid & Martijn

Trouwfotograaf-Nijmegen-Wijngoed-Lent-fotograaf-Doetinchem-trouwfotograaf-wedding-trouwjurk-trouwringen

Op zoek naar een trouwfotograaf in Nijmegen? Ontmoet Astrid & Martijn, een prachtig stel dat ervoor koos om hun speciale dag te vieren boven op het terras van het schilderachtige Wijnfort Lent. Met een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap en de rivier, was dit een onvergetelijke locatie voor hun ceremonie.

Als trouwfotograaf in Nijmegen was ik vereerd om de unieke momenten van Astrid & Martijn vast te leggen terwijl ze hun geloften uitwisselden te midden van hun geliefde familie en vrienden. Het geluk straalde van hun gezichten af terwijl ze vol vreugde door het gangpad liepen, omringd door prachtige bloemendecoraties die perfect pasten bij de natuurlijke elegantie van de locatie.

Het terras van het Wijnfort Lent bij Nijmegen bood niet alleen een spectaculair uitzicht, maar ook veel mogelijkheden voor geweldige foto’s. Van intieme momenten tijdens de ceremonie tot ontroerende dansen tijdens de receptie, elke emotie en details werden zorgvuldig vastgelegd. Ik heb genoten van het fotograferen van Astrid & Martijn terwijl ze straalden van geluk en genoten van elke minuut van hun bijzondere dag.

Als trouwfotograaf begrijp ik hoe belangrijk het is om de ware essentie van een huwelijk vast te leggen. Astrid & Martijn’s bruiloft was gevuld met liefde, vreugde en emotie, en ik was vastberaden om die momenten te vereeuwigen. Met elke klik van de camera heb ik geprobeerd de liefde en betovering vast te leggen die deze dag zo speciaal maakte.

Of je nu een buitenbruiloft, een formele ceremonie of een intieme bijeenkomst plant, het Wijnfort Lent is een adembenemende keuze. Ik ben er trots op om trouwfotograaf in Nijmegen te zijn en elke keer weer te mogen werken op deze prachtige locatie. Astrid & Martijn’s bruiloft was een voorbeeld van hoe een droomhuwelijk eruit kan zien, en ik ben dankbaar dat ik de kans kreeg om hun liefdesverhaal te documenteren.

Als je op zoek bent naar een trouwfotograaf in Nijmegen die de magie van je speciale dag kan vastleggen, neem dan gerust contact met me op. Ik zou vereerd zijn om je te helpen bij het creëren van blijvende herinneringen die je voor altijd zult koesteren.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Niels Dekker ★★★★★ een jaar geleden
  Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!
 • Avatar bart nijmeijer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Michael komt bescheiden binnen maar lokt iedereen goed uit zijn of haar tent. Dit levert ontzettend leuke foto's op. Vakman, ook wat betreft de afhandeling via e-portals. Heel professioneel.
 • Avatar Jantine Rossen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat een prachtige foto's van onze bruiloft!
  Ben je op zoek naar een fotograaf die emoties kan vastleggen? Dan heb je aan Michael een hele goeie!
  Zijn foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vol van emoties.
  We zijn erg blij en dankbaar dat deze bijzondere dag op prachtige foto's terug te
  … Lees verder zien is.
  Hartelijk bedankt Michael!

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?