Trouwfotograaf Duiven – Boerderij bruiloft
Jessie & Martijn

Trouwfotograaf-Duiven-boerderijbruiloft-buiten-trouwen-fotograaf-doetinchem-achterhoek-arnhem-nijmegen

Trouwfotograaf Michael Basten heeft de prachtige boerderij bruiloft van Jessie en Martijn in Duiven vastgelegd. De idyllische locatie van de bruiloft, een koeienstal, zorgde voor een uniek en sfeervol decor.

De romantische fotoshoot vond plaats bij Huize Vossendel in Groessen, waar het bruidspaar schitterde te midden van de groene omgeving. Met oog voor detail en gevoel voor emotie heeft Michael Basten de bijzondere momenten van deze bruiloft op een schitterende manier vereeuwigd. De foto’s vangen de liefde en vreugde van het bruidspaar perfect, waardoor ze voor altijd kunnen terugkijken op een onvergetelijke dag. Als trouwfotograaf staat Michael Basten bekend om zijn professionele aanpak en creatieve stijl, die hij graag inzet om de mooiste herinneringen van een bruiloft vast te leggen.

Tijdens de feestavond heerste er een onvergetelijke ambiance, waar vrienden en familie samenkwamen om de liefde en het geluk van Jessie en Martijn te vieren. De sfeervolle verlichting, het prachtige decor en de vrolijke muziek zorgden voor een onvergetelijke avond vol dans, plezier en mooie herinneringen. Als trouwfotograaf wist Michael Basten de energie en het enthousiasme van de feestavond perfect vast te leggen, waardoor het bruidspaar deze bijzondere momenten keer op keer kunnen herbeleven.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Dick Mandemaker ★★★★★ 11 maanden geleden
  Voor onze familie fotoshoot, met 7 volwassenen en 3 kleine kinderen hebben we Michael gevraagd; het was een uitdaging om ons tegelijkertijd en leuk op de foto te vangen, maar Michael heeft geduldig gewacht en uiteindelijk een mooi resultaat opgeleverd!
 • Avatar Ivonne Van dongen ★★★★★ een jaar geleden
  Michael is een fantastische fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie en bijzondere manier gefotografeerd. Een fijn mens die als een kameleon op je bruiloft aanwezig is en oog heeft voor alles wat er op zo’n dag gebeurd en dat allemaal vast heeft gelegd. Het resultaat: een fantastisch album … Lees verder met bijzondere foto’s die wij regelmatig nog doorbladeren.
 • Avatar bart nijmeijer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Michael komt bescheiden binnen maar lokt iedereen goed uit zijn of haar tent. Dit levert ontzettend leuke foto's op. Vakman, ook wat betreft de afhandeling via e-portals. Heel professioneel.

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?