Trouwfotograaf Duiven – Boerderij bruiloft
Jessie & Martijn

Trouwfotograaf-Duiven-boerderijbruiloft-buiten-trouwen-fotograaf-doetinchem-achterhoek-arnhem-nijmegen

Trouwfotograaf Michael Basten heeft de prachtige boerderij bruiloft van Jessie en Martijn in Duiven vastgelegd. De idyllische locatie van de bruiloft, een koeienstal, zorgde voor een uniek en sfeervol decor.

De romantische fotoshoot vond plaats bij Huize Vossendel in Groessen, waar het bruidspaar schitterde te midden van de groene omgeving. Met oog voor detail en gevoel voor emotie heeft Michael Basten de bijzondere momenten van deze bruiloft op een schitterende manier vereeuwigd. De foto’s vangen de liefde en vreugde van het bruidspaar perfect, waardoor ze voor altijd kunnen terugkijken op een onvergetelijke dag. Als trouwfotograaf staat Michael Basten bekend om zijn professionele aanpak en creatieve stijl, die hij graag inzet om de mooiste herinneringen van een bruiloft vast te leggen.

Tijdens de feestavond heerste er een onvergetelijke ambiance, waar vrienden en familie samenkwamen om de liefde en het geluk van Jessie en Martijn te vieren. De sfeervolle verlichting, het prachtige decor en de vrolijke muziek zorgden voor een onvergetelijke avond vol dans, plezier en mooie herinneringen. Als trouwfotograaf wist Michael Basten de energie en het enthousiasme van de feestavond perfect vast te leggen, waardoor het bruidspaar deze bijzondere momenten keer op keer kunnen herbeleven.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Loek Rehorst ★★★★★ 8 maanden geleden
  We hebben een leuke fotoshoot gehad met Michael, mooie en leuke foto's. Daarna een goede afhandeling en er is een mooi fotoboekje gemaakt. Bedankt Michael.
 • Avatar Renate ★★★★★ 3 jaar geleden
  De leerlingen van Cultureel Ondernemend Leren (Arentheem College, Arnhem) maken een eigen tijdschrift. Wij hebben Michael gevraagd of hij van elke leerling een foto wilde maken voor op de cover. Michael heeft een hele vriendelijke en open uitstraling en stelt je op je gemak. De leerlingen werden met … Lees verder geduld begeleid. Ook werd er op een creatieve manier met hen meegedacht. Dit heeft als resultaat dat alle leerlingen een coverfoto hebben waar ze trots op zijn! De foto’s werden bovendien snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit.Daarnaast heeft Michael nog een interactieve mini-workshop fotografie verzorgd. Hij heeft de leerlingen geleerd hoe je met een kleine aanpassing (perspectief / belichting) nog betere foto’s kunt maken. Zowel de fotograaf als de leerlingen hadden er duidelijk plezier in!
 • Avatar Sandra Eeren ★★★★★ 3 jaar geleden
  Ik heb samen met mijn moeder en dochter foto's door Michael laten maken en we zijn er super blij mee! Ze zijn prachtig geworden! Het was leuk om te doen en gezellig.Positief
  Kwaliteit en Professionaliteit …Meer

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?

  Begin met Chatten
  Scan de code
  Waarmee kan ik je helpen?